انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:47pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 367 , 368 , 369 , 370 , 371 , 372 , 373 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

با سلام خدمت اساتید... این تصویر یک سنگ بزرک آسیاب هستش که روی زمین همسطح کف زمین هستش که حدود پنجاه شصت متر روبروی اون یک سنگ آسیاب دیگه که دقیقا شبیه این سنگ هستش که حدود نیم متر زیر خاک هستش.. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم آیا ارزش کار کردن رو داره؟؟؟ کجا رو باید بکنیم؟؟؟؟ یک دنیا سپاسگذارم...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 26 اسفند1393 - 12:29am

سلام خدمت اقای باستان شناس ودوستان فلزجو ممنون میشم پاسخ بنده رودرصفحه368بدیداقای باستان شناس عزیزباسپاس همچنان منتظرم

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 5:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
دوستان امروز جایی بودم داشتم زمینو می کندم که بیلم خورد به یه چیز سفت که وقتی کندمبه یه گل سفت بر خوردم که عکسشو گذاشتم [img][img]http://s6.picofile.com/file/8178279250/xcc.png[/img][/img]
و چندتا استخون که گمونم دندون باشه ولی گمونم استخون یه حیونی باید باشه دوستان می شه راهنمایی کنید؟

http://s4.picofile.com/file/8178279334/xcc2.jpg

اینم یه تصویر دیگه

http://s4.picofile.com/file/8178281200/xcc3.jpg

جمعه 29 اسفند1393 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم تصویر گلی که پیدا کردم

http://s6.picofile.com/file/8178279250/xcc.png

جمعه 29 اسفند1393 - 7:34pm

دورد بی پایان
سال نو و عید باستانی نوروز رو به همه ی دوستان سروران و بزرگوارن تبریک عرض میکنم
ارزوی تندرستی و بهروزی برای تک تک شما و عزیزانتون دارم .موفقیت شما رو دراین مقوله و همه ی عرصه های زندگی از ایزد یکتا خواستارم

سربلند و برقرار باشید @};-

برای چراغهای همسایت هم نور ارزو کن بی شک حوالیت روشن تر خواهد شد

شنبه 1 فروردین1394 - 10:38am

درود و سپاسی بی پایان بر فرزند نیکوی ایران زمین استاد باستانشناس
مجدادا این عید باستانی و سال نو رو به شما و خانواده محترم و بزگوارتان تبریک عرض میکنم
ارزوی سالی همراه با تندرستی و شادکامی براتون دارم
استاد عزیزم 3 تصویر خدمت شما ارائه میدم تصویر اول و دوم در عرض یک دره و تصویر سوم مربوط به مکانی دیگر هست
تصویر اول در ورودی یک غار قرار داره
بفرمایید که ایا این شیارها کار دست بشر هست و اگر اینچنین باشد چه معنایی رو برای اونها باید متصور بود
ایزد نگهدارتان
سربلند باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای چراغهای همسایت هم نور ارزو کن بی شک حوالیت روشن تر خواهد شد

شنبه 1 فروردین1394 - 11:34am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان عزیز سلام.سال نو همگی مبارک.
لینک یه عکس رو گذاشتم اگه لطف کنید راهنمایی کنید.باتشکر از همتون. @};-

http://8pic.ir/images/15fhutcizwsgw42fezxj.jpg

شنبه 1 فروردین1394 - 3:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
باستانشناس نوشته است:
متاسفانه عکس کلی تپه را ندارم که با دیدن آن عکس جنابعالی را به اشتباه نندازم " اما توضیحاتی در مورد تپه به عرض شما میرسانم
با توجه به اینکه ارتفاع تپه نهایتا 25 متر بیشتر نیست و سطح بالایی تپه نهایتا به 100 متر مربع هم نمیرسد به نظر من فکر نمیکنم که بحث قلعه وجود خارجی داشته باشد " بالای تپه یک سطح صاف و آثار به جا مانده از سنگچینهایی که حاصل از دست بشر بوده به چشم میخورد و سنگی وجود دارد که تقریبا 20 عدد بزکوهی حکاکی شده است " و با توجه به اطراف این تپه مناطق مرتفعی وجود دارد که چشم انداز آن برای قلعه بیشتر است " لازم به ذکر است این تپه مشرف به مناطق دور دست نیست و شاید تا 100 متری هم چشم انداز نداشته باشد
در عکس پیوستی مسیر رودخانه عریض را علامت گذاری کردم که با این سنگ کاسه نهایتا 15 متر فاصله دارد
با توجه به این توضیحات به نظر جنابعالی احتمال وجود اتاقک زیر زمینی که توسط سنگهای بزرگ 4 تنی بسته شده باشد وجود دارد ؟
و در صورت تایید جنابعالی مراحل بعدی کار را چگونه تفسیر مینمایید ؟
پیشاپیش سپاسگذارم @};-

درود بر مسعود عزيز
اگر دقت كرده باشيد عرض كردم تپه قلعه نه قلعه
اين دو با هم خيلي فرق دارند
در مورد بز كوهي اگر از نوع Pictographs نباشد ميتواند نشان دهنده باري مربوط به اقوام مهاجر يا همون عشاير به زبان امروزي باشد
و اگر بار مربوط به اين اقوام باشد بصورت پلمپ با سنگ هاي تني امكان ندارد و رسيدن به آن سهل است و بيشتر در اتاقك هاي زميني يا چاه قرار مي گيرد
اما اين پلمپ به اين صورت امكان دارد كه مالكان اين تپه قلعه بر اثر بروز جنگ خزانه را به اتاقك انتقال و آن را مسدود كرده اند كه اين كار كار دولتي است و توان جابه جايي آن را هم دارند
و يا گزينه دوم :در دوراني كه اين محل متروكه بود از محل مخفي اين تپه قلعه براي پنهان كردن اموال دولتي استفاده شده
بهترين گزينه هم اگر وسيله مناسبي نداريد ورود از ورودي است كه تجهيزاتي براي جابه جايي لازم داريد
@};-

با سلام و عرض ادب
از پاسخگویی جنابعالی کمال تشکر را دارم
با این تفاسیر شما فکر میکنید ورودی از کدام طرف میباشد و آیا ورودی در این عکسها مشخص است ؟
با توجه به آلوده بودن منطقه توسط فلزات آهنی و غیر آهنی بر سطح زمین امکان چک کردن دقیق با دستگاه وجود ندارد

یکشنبه 1 فروردین1394 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باستانشناس نوشته است:
masoud50 نوشته است:
با سلام و درود خدمت جناب باستانشناس عزیز و دوستان محترم @};-
این موضوع رو در تاپیکی که مربوط به آقای تهرانی میشد گذاشتم ولی تقریبا 20 روز هست که جواب نگرفتم " گویا ایشان وارد انجمن نشدند :(
جناب باستانشناس عزیز و گرامی لطفا زحمت کشیده و در این مورد هم من را راهنمایی بفرمایید @};-
موضوع خمره خالی ( ارتفاع 42 سانت - عرض دهانه 20 سانت )
در یک زمین کشاورزی در ارتفاع 70 سانتی یه کوزه به حالت ایستاده و تقریبا با زاویه 5 درجه به سمت غرب و دو برجستگی به اندازه 1 سانت ارتفاع و به فاصله تقریبا 2 سانت از همدیگر پیدا شده که این دو برجستگی در قسمت شمالی کوزه و به فاصله 6 سانتی متر از دهانه خمره وجود داشت
درون خمره یک مقدار خاک الک شده و یک سنگ هم بر روی دهانه کوزه بود
در سمت شمال غربی کوزه یه قاپ شکسته ( نصف شده ) پیدا کردیم و بعد از حفاری تقریبا یک متر به سمت شمال غربی دو عدد دندان حیوان کنار هم و یک عدد دندان تکی پیدا شده ( خاک دستی ) و دور و بر همین دندانها با زدن کلنگ جرقه میزد ( 1.30 متر پایین تر از سطح زمین ) ولی کنده هم میشد
در ضمن به فاصله 6 متری در سمت شمال غربی هم توسط دستگاه مشخص شده ولی تا عمق 2 متری چیزی نبود و تنها چیزی که مشکوک بود یه آجر نیمه و قسمتی از دهانه تنور با ضخامت زیاد مشاهده شد
دو عکس از دو طرف سنگ که پیوست میباشد در نزدیکی همان نیمه آجر و در حفاری پیدا شده که دو حفره موجود در سنگ دقیقا به اندازه دو عدد برجستگی روی کوزه و به همان فاصله میباشد
کماکان منتظر راهنمایی جنابعالی هستم @};-
سپاسگذارم @};-

مسعود عزيز
اندازه آجر و رنگ داخلي اون ؟تنور ديوارش صاف بود يا تو رفتگي هايي داشت؟
كوزه كمر دار بود يا ساده؟
@};-

دوست گرامی جناب باستانشناس عزیز @};-
آجر سفالی تقریبا به اندازه 5 سانت عرض و 10 سانت طول و تقریبا 3 سانت ارتفاع بود و رنگ داخلی آن تقریبا تیره شده بود که بر اثر فرسایش تقریبا پودر شده بود و به حالت سالم خارج نشد
تنور تقریبا حالت هلال داشت
کمر کوزه از سر کوزه و دهانه کوزه بزرگتر بود
با توجه به کاووش مجدد به یک عدد سنگ گرد دیگر به اندازه همین سنگ ولی به رنگ سیاه نمایان شد که با توجه به حالت سنگ و زاویه آن بعد از نیم متر پایینتر به دسته کوزه رسیدیم که دقیقا شکستگی دسته کوزه به صورت مثلث ( پیکان - فلش ) بود که ببا تغییر زاویه 90 درجه بر روی دیواره چاه بعد از یکمتر پایینتر به دهانه کوزه شکسته برخورد کردیم که اندازه آن نصف یک کوزه کوچک بود و دهانه کوزه هم شکستگی به صورت نوک تیزی داشت
در کنار دهانه کوزه یک تکه کوزه طرحدار و چندین تکه کوزه دو طرف لعاب و کوزه شکسته معمولی وجود داشت
توضیح در مورد خاک "
خاکی که به طرف دهانه کوزه و کوزه طرحدار و لعاب دار بود تقریبا به ضخامت یکمتر و تیره بود که زیر آن خاک یک نوار از جنس آهک و زیر آن لایه ای ذغال مانند داشت که تقریبا این خاک همرنگ خاک درون کوزه خالی است
امیدوارم با این توضیحات توانسته باشم که از شما راهنمایی کاملتری دریافت کنم @};-

یکشنبه 1 فروردین1394 - 1:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان کسی نیست عکسایی رو که گذاشتم رو ببینه نظر بده؟

یکشنبه 2 فروردین1394 - 3:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 367 , 368 , 369 , 370 , 371 , 372 , 373 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 468 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure