انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:44am

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام
من هم به این دو عزیز تبریک میگم
در ضمن قرعه کشی همینه دیگه ، اون عزیزانی که قرعه کشی رو انجام دادند ، تجربیات گرانبهاشونو بدون چشمداشتی در اختیار ما قرار دادند که اگر خود ما میخواستیم بهشون برسیم ماهها زمان می برد.
کسی ازشون تشکر کرد؟
کسی گفت دستتون درد نکنه که آواره کوه و بیابون شدید و هر چی فهمیدید به ما هم گفتید؟
ما به اونها مدیونیم ولی متاسفانه همیشه از زمین و زمان طلبکاریم

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 5:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آرشام نوشته است:
با سلام
من هم به این دو عزیز تبریک میگم
در ضمن قرعه کشی همینه دیگه ، اون عزیزانی که قرعه کشی رو انجام دادند ، تجربیات گرانبهاشونو بدون چشمداشتی در اختیار ما قرار دادند که اگر خود ما میخواستیم بهشون برسیم ماهها زمان می برد.
کسی ازشون تشکر کرد؟
کسی گفت دستتون درد نکنه که آواره کوه و بیابون شدید و هر چی فهمیدید به ما هم گفتید؟
ما به اونها مدیونیم ولی متاسفانه همیشه از زمین و زمان طلبکاریم

شرمنده اینو میگم ارشام جان.یکیش خود شما ک معلومه ایدی های دیگه هم داری و صرفا با این ایدی میای همچین تشکرای دروغین و میکنی.از تعداد پست های شما طی دوسال معلومه ک فقط بعضی وقتا و برای اهداف خاص با این ایدی میای.خوبه ک از خودتون تشکر میکنین.

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

اینطور نیست امیر خان
این تنها آی دی من تو انجمنه
من بیشتر اوقات فقط مطالبو میخونم
خب باید بگم اطلاعات آنچنانی ندارم که بدرد انجمن بخوره و اهل وراجی و گزافه گویی هم نیستم برای همین پستام زیاد نیست و ولی هر جا لازم باشه حرفم رو میزنم
(حرف حق تلخه داداش)
موفق باشی

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
آرشام نوشته است:
اینطور نیست امیر خان
خب باید بگم اطلاعات آنچنانی ندارم که بدرد انجمن بخوره و اهل وراجی و گزافه گویی هم نیستم برای همین پستام زیاد نیست و ولی هر جا لازم باشه حرفم رو میزنم
(حرف حق تلخه داداش)
موفق باشی

احسنت دوست عزیز
نمیدونم چرا فکر میکنید هرکی پست های زیادی داره پس حتما کاربر مطمئن و خوبی هست؟
حراَفی بیجا و اسپم زدن کاری نداره عزیزان!
من خودم نزدیک دوساله عضو انجمنم ، تا 2ماه پیش هم که مهندس حمید عزیز مدار پالسی انجمن رو طراحی نکرده بودن ، تعداد پستام به 50 هم نمیرسید !
واقعا بعضی دوستان عجب منطقی دارن و بر اساسش قضاوت میکنن...! :(

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:53am

سلام سال نو مبارک از مدیر سایت و تمامی دست اندرکاران محترمی که زحمت قرعه کشی را انجام دادند کمال تشکر را دارم و به کسانیکه برنده شده اند تبریک می گویم . موفق باشید یا علی

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آرشام نوشته است:
اینطور نیست امیر خان
(حرف حق تلخه داداش)
موفق باشی

وقتی بعد دوسال هنوز از هیچی سردرنمیاری پس نظر ندی بهتره قربون تیپت..اگر پست زیاد زدن نشون از وراجی باشه پس از نظر شما مدیران این سایت ک بیشتر پست ها رو دارن وراجی ترین هستن..حرف حق تلخه ک اینطور جواب میدین دیگه.. :-BD

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 5:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

از حرفات معلومه سن و سالی نداری و دنبال حاشیه ای ، کاری به کارت ندارم ، هر چه دل تنگت میخواهد بگو

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
آقا این aliabas ردیابشو گرفت؟!
اصلا خبر دار شده؟!

سه شنبه 4 فروردین1394 - 4:27pm
مدیر کل
مدیر کل

جاوید جان جا داره بابت این قرعه کشی استادانه به شما تبریک عرض کنیم! :D بنده یک مقدار بیشتر دقت کردم دیدم یکی از این دوستان 61 پست داره و دیگری فقط 6 پست! :D اگر بنده میخواستم قرعه کشی انجام بدم قطعا میزان فعالیت در انجمن که یکی از پارامترهاش تعداد پستها هست در نظر میگرفتم! حالا این بار که گذشت و مشکلی نیست و نتیجه از نظر من هم معتبر هست ولی ایشالا اگر اقا مجتبی تصمیم به قرعه کشی مجدد گرفتن فکر میکنم بهتر باشه این کار رو خودم انجام بدم تا هم کاندیدها همگی صلاحیت حداقلی برای چنین داستانی رو داشته باشن و هم با فرمول و روشی صورت بگیره که جای حرف و حدیثی باقی نمونه. وگرنه با این وضعیتی که انجام شد سایر دوستان حق دارن ناراحت باشن. بهرحال این قرعه کشی که انجام شد از نظر من فاقد مسائل صلاحیتی بود و صرفا شانس درش دخالت داشت و در نتیجه فقط باید به این دوستان تبریک گفت!
در ضمن دوستمون aliabas عزیز دیشب هم انلاین بودن و حداقل از ایشون توقع میره حالا که برنده شدن واکنشی نشون بدن و فعالیتی در انجمن داشته باشن!

سه شنبه 4 فروردین1394 - 4:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
حمید نوشته است:
جاوید جان جا داره بابت این قرعه کشی استادانه به شما تبریک عرض کنیم! :D بنده یک مقدار بیشتر دقت کردم دیدم یکی از این دوستان 61 پست داره و دیگری فقط 6 پست! :D اگر بنده میخواستم قرعه کشی انجام بدم قطعا میزان فعالیت در انجمن که یکی از پارامترهاش تعداد پستها هست در نظر میگرفتم! حالا این بار که گذشت و مشکلی نیست و نتیجه از نظر من هم معتبر هست ولی ایشالا اگر اقا مجتبی تصمیم به قرعه کشی مجدد گرفتن فکر میکنم بهتر باشه این کار رو خودم انجام بدم تا هم کاندیدها همگی صلاحیت حداقلی برای چنین داستانی رو داشته باشن و هم با فرمول و روشی صورت بگیره که جای حرف و حدیثی باقی نمونه. وگرنه با این وضعیتی که انجام شد سایر دوستان حق دارن ناراحت باشن. بهرحال این قرعه کشی که انجام شد از نظر من فاقد مسائل صلاحیتی بود و صرفا شانس درش دخالت داشت و در نتیجه فقط باید به این دوستان تبریک گفت!
در ضمن دوستمون aliabas عزیز دیشب هم انلاین بودن و حداقل از ایشون توقع میره حالا که برنده شدن واکنشی نشون بدن و فعالیتی در انجمن داشته باشن!
سلام مهندس حمید. خیلللللللللللللیی لایک. حرف دل خیلی از ما هم بود ولی گفتم اگه بگم باز میگن زورشون میاد یا اینکه همیشه موضع میگیرید و اینا. خوشحالم که باز وارد گود شدید. بعضی از دوستان هنوز دو ماه نیست اومدن حدود 200 پست دارن اونم همش نقل قول دیگران و تعرف باخود و بیخود از دیگران. به هر حال حق آب و گل زحمات در سایت و ...... خیلی چیزای دیگه باید دخیل باشه. عین این میمونه یکی بیاد به 5 پست یا 200 پست الکی و تکراری 3 میلیون به جیب بزنه و بره. بازم ممنون .و غیر از این هم از جنابعالی انتظار نمیرفت. نه تعریف کردم و نه تمجید یه واقعیت ساده بود برا کاربران قدیمی سایت @};- :x

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 26 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure