خواهش میکنم شایانی عزیز. پروژه مشکلی پیش پای من گذاشتین!
از نظر اصولی هر یک از این باطری ها شارژر مخصوص خودش رو میطلبه ولی من سعی میکنم فقط یک شارژر رو به شما توصیه کنم که همه اینها رو بتونین باهاش شارژ کنین!
3 باطری مشکی همشون از نوع لیتیوم یون 2 سلولی هستن که فقط امپرشون با هم فرق داره و لذا ما شارژ رو مطابق کمترین آمپر در نظر میگیریم که باطریها تا حد ممکن آسیب نبینن. البته دقت کنین چون شارژر اتومات ندارین مجبور هستین باطریها رو کند تر و تا حدی کمتر از کامل شارژ کنین تا ایرادی پیدا نکنن.
کاری که شما باید انجام بدین این هست که یک ادابتور با ولتاژ دقیق بین 8 تا 8.2 ولت 1 آمپر تهیه کنین! شاید چنین ادابتوری گیرتون نیاد. لذا میتونین یک ادابتور 12 ولت 1 امپر که در بازار رایج هست بگیرین و توسط یک ایسی بسیار ساده 7808 که رگولاتور 8 ولتی هست ولتاژ 8 ولت رو داشته باشین. دقت کنین رگولاتور 7808 حین شارژ ممکنه خیلی داغ کنه و لذا حتما نیاز به هیتسینک داره. با این ولتاژ 8 ولت همه باطریهای 2 سلولی شما شارژ میشه. تنها مطلب مهم این هست که باید یک مقاومت 3.3 اهم 2 وات هم تهیه کنین و بصورت سری بین ولتاژ 8 ولت و مثبت باطری قرار بدین. در هر زمان هم یکی از باطریهای دو سلولی رو میتونین شارژ کنین. شارژشون هم چند ساعت طول میکشه و ولتاژ 8 جوری هست که اگر باطری اضافه هم روی شارژ بمونه هیچ مشکلی پیش نمیاد. چون در نهایت ولتاژ باطری با شارژر 8 ولتی یکسان میشه و در نتیجه جریانی منتقل نخواهد شد.
برای شارژ اون دو باطری قرمز و آبی هم کافی هست جفتشون رو با هم سری کنین و به همین شارژر نیمه اتومات خودتون متصل کنین!