مهدی نوشته است:
بله این عوامل طبیعی هم خودش کلی جای بررسی و تحقیق داره مثل ریشه های بعضی از درختان همه نه که نوعی ذرات رو جذب میکنن که فرکانسی مشابه طلا دارن ، حتی بعضی از کرمهای درشت به اندازۀ یک انگشت هستن در بعضی از مناطق که رنگی سفید یا شیری دارن و سری سیاه که هم داخل زمین حفره ایجاد میکنن و هم ردیاب بدن این کرمهارو بعنوان طلا سرچ میکنه که بنده به این نکته در دوجا برخورد کردم
آیا کسی که ردیاب رو میسازه در مورد مواد معدنی مثل سیلیس و سنگهای آهکی و فرکانس این مواد که تشابه با فرکانس فلزات ردیاب داشته تحقیق کرده که تداخل کمتری بین فرکانس فلزات ردیاب و این ذرات معدنی بوجود بیاد ؟ مواردی بوده که باید سازنده دقت کرده و اپراتورها نیز به این علم آشنا باشن تا بهترین نتیجه رو با ردیاب داشته باشن .. یاعلی
اکثر سازنده ها فقط برای فرکانس فلز ساختند اگر این نوع ذرات نبودند و دستگاها خطا نمیزدند ما اینجا جمع نمیشدیم
مجتبی خان عزیز دستگاه میساختو بدون آموزش یا دغدغه دیگه ای بفروش میرسوند همه ی دستگاها اشتباه میکنند چون فرکانسیند حتی من و شما هم یک نوع فرکانس از خودمون داریم و ساتع میکنیم
و این دستگاها هر فرکانسی ک باشه رو جذب میکنند و نشون میدند سازنده هدفش فلزه
اینو تست نکردم ولی فک کنم روی اکثر دستگاها اینطور باشه(مثل یه آزمایش) اگر یک سکه طلا ب وزن 20 گرم در عمق 2 متری باشه و در فاصله 5 متری همون سکه یک سنگ 500گرمی سیلیسیس باشه در عمق 3 متری کدومو میزنه رد یاب؟؟
بنظر من سیلسیس رو میزنه