نویسنده |
پیغام |
موستاین
کاربر حرفه ای
|
با سلام مجدد .نه شمس عزیز ,گدیگ رو قبلا لودر انداختن ودرخت کاشتن یه تپه هست که خیلی بزرگه .درمورد چشمه غیزیل جاپا هم باید از سنگی چشمه هست عکس بگیریم تا ادامه راهنمایی کنید .ممنون میشم اون جاها رو تفسیر کنید.
|
دوشنبه 10 فروردین1394 - 11:37pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
جناب سمس ممکنه یکی از چند جا موردشون همخونی داسته وپابرجا باشه .شرایط کارشون هم باشه .ممنون میشم کمک کنید ..
|
دوشنبه 10 فروردین1394 - 11:39pm |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
دوست بسیار عزیزم جناب شمس با احترامی که به شخص جنابعالی قائل هستم باید بگم که پیشنهادی دارم که از این راه کمک حال دوستان نشید چون بنده بنظرم کاملا اشتباه هستش چون نمونه ای که به شما گفتم محلی که اسمش و بردم وجود خارجی نداره و منباب تست مطرح کردم درحالی که در اطراف قزوین محلی به نام سول تپه وجود نداره که تعاریف بعدی در اون صدق بکنه. ایزد یار و نگهدارتان دوستان کاوشگر
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
دوشنبه 10 فروردین1394 - 11:55pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان خواهشن کاری نکنید که کسی که کمک میکنه به تمامی کاربران درمورد سوالشون اونم بی منت وبی ریا ؛به خاطر یه رفتار .... کمکش رو دریغ کنه .امتحانات خودتون را هم واسه دل خودتون نگه دارید .بازم عذر میخوام از شما .
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 12:08am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
دوست عزیز کورکورانه تقلید کردن هنر نیست. درحالی که بنده به جناب شمس ارادت دارم و با ایشون دوست هم هستم. بنده نظرم این بود که با روشی کارسازتر به امثال جنابعالی کمک بشه بهتره که نرید صحرا و دشتو... کاری که از پیش نبرید بماند دچار مخاطره برای خودتون و اعضای اکیپ خودتون نشید. درضمن بنده برای نظر درست دادن منتظر کسب اجازه از جنابتون نیستم و چیزی که برام ثابت بشه در اختیار دوستان قرار میدم. نکته بعدی اینکه اعضای زیادی بنده رو میشناسند و سوابقم رو هم میدونند پس شما بیهوده گلو پاره نکنید دوست بسیار عزیزم. بنده هم از بی قید صحبت کردنم پوزش میطلبم ازتون. موفق باشید
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 12:18am |
|
|
godarz
کاربر فعال
|
دوستان پرسیدن سوال،یا امتحان کردن یه چیز هیچ مشکلی نداره اما هر چیزی یه اداب و رسومی داره که البته اساتید کاملا به این موضوع واقف تر از ما هستن و من مطمن هستم که جناب شمس هم پاسخ قانع کننده ای داشته باشن،من هم از دوستان خواهشم اینه که اگه کسی از راهنمایی های جناب شمس جوابی گرفتن و به مورد رسیدن در حد امکان و توان برای رفع شبهات سایرین اطلاع بدن
جهالت بیش از دانایی احساس امنیت ایجاد میکند
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 12:20am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
منم به نوبه خودم کاری با شخصی یا نظرش ندارم و صحبت دوست عزیزمون رمزیاب عزیز که منطقی هست رو قبول دارم و هرکسی یه عقل سالم داره پس بهتره با رجوع به عقلتون تصمیم و صحبت بفرمایید. به امید موفقیت دوستان
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 12:23am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
دوست عزیزم بازارگردان عزیز درود . نه بخاطر اینکه موافق یا در جهت له بنده هستید نه بر علیه بنده. نه موضوع این نیست. صحبت اینجاست که ودیعه ای که خداوند در نهاد ما که اشرف مخلوقاتیم نهاده خیلی فراتر از حد و مرزی هستش که ما فرض داریم. بنده قبلا هم عرض کردم نظر بنده خدای نکرده سوئ نیست که با جناب شمس مخالف باشم. ایشون دوست بنده هستند و غرضی با بنده ندارند و بنده هم همچنین. ولی اینجا منافع گروه و انجمن در ارجحیت قرار داره و بنده هم بعنوان یک رمزگشا یک نظر و رای دادم که بار علمی نداشت و منحرف کننده باشه برای کاوشگران عزیزمون باید کسی که خلاف نظرم رو ثابت میکنند رو بپذیرم و سایرین هم وظیفه دارند بدور از روابط دوستانه یا رفاقتی نظر بدهند نه اینکه چون مصاحبتی با بنده یا جناب شمس داشتند جانب داری کنند. دوست عزیز بیایید یادبگیریم در عموم منافع جمع رو در اولویت قرار بدیم نه منافع شخصی رو. دوستان بنده قصد جسارت به احدی رو ندارم ولی کسی به حرف هایی که عرض کردم کمی تامل کند متوجه میشود که بیراه نیست موفق باشید
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 12:32am |
|
|
godarz
کاربر فعال
|
دوستان من با تمام احترامی که برای جناب شمس قائلم و قصد جانبداری از کسیو هم ندارم،فکر نمیکنم محک زدن هر موضوع یا علم هیچگونه مشکلی داشته باشه مخصوصا برای جناب شمس که خیلی از علمشون مطمئن هستن حتی باید بگم که این ازمایش باید توسط یک نفر کلید میخورد که جناب رمزیاب پا پیش گذاشتن.خود من هم از اقای شمس در مورد یه مکان اطلاعات گرفتم که تو چند روز اینده برای بررسی میرم و نتیجه رو هرچی که باشه اعلام میکنم از بعضی از دوستانم خواهش میکنم هی پشت سر هم اسمنپرسن و یک موردو دنبال کنن تا این تاپیک یه نتیجه خوب واسه همه داشته باشه.از جناب شمس هم معذرت خواهی میکنم که مجبوریم یه کم رک باشیم،منتظر شنیدن پاسخ استادانه جناب شمس هستیم با درود
جهالت بیش از دانایی احساس امنیت ایجاد میکند
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 1:07am |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
سلام .مجدد .دوست عزیز من توهین نکردم به شما .بلکه تست وامتحان رو اینجور مطرح نکنید که کسایی که قصد کمک به کاربران عزیز رو دارن دل سرد بشن .حتی اگه اشتباهی هم وجود داشته باشن .بازم از همه دوستان به خاطر جوابی که دادم معذرت میخوام .حتی از شما دوست گرامی .من یکی از تمامی اساتید به خاطر لطفشون به همه ما ممنونم یاحق
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 1:15am |
|
|
|