نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
ramzyab69 نوشته است: دوست عزیزم بازارگردان عزیز درود . نه بخاطر اینکه موافق یا در جهت له بنده هستید نه بر علیه بنده. نه موضوع این نیست. صحبت اینجاست که ودیعه ای که خداوند در نهاد ما که اشرف مخلوقاتیم نهاده خیلی فراتر از حد و مرزی هستش که ما فرض داریم. بنده قبلا هم عرض کردم نظر بنده خدای نکرده سوئ نیست که با جناب شمس مخالف باشم. ایشون دوست بنده هستند و غرضی با بنده ندارند و بنده هم همچنین. ولی اینجا منافع گروه و انجمن در ارجحیت قرار داره و بنده هم بعنوان یک رمزگشا یک نظر و رای دادم که بار علمی نداشت و منحرف کننده باشه برای کاوشگران عزیزمون باید کسی که خلاف نظرم رو ثابت میکنند رو بپذیرم و سایرین هم وظیفه دارند بدور از روابط دوستانه یا رفاقتی نظر بدهند نه اینکه چون مصاحبتی با بنده یا جناب شمس داشتند جانب داری کنند. دوست عزیز بیایید یادبگیریم در عموم منافع جمع رو در اولویت قرار بدیم نه منافع شخصی رو. دوستان بنده قصد جسارت به احدی رو ندارم ولی کسی به حرف هایی که عرض کردم کمی تامل کند متوجه میشود که بیراه نیست موفق باشید شما اگر بجای نشستن و تایپ کردن میرفتین تحقیق میکردین که دفائن چطوری و با چه علمی و چه قوانینی دفن شدند از این همه رمزیابی کردن خسته میشدید و تا حالا هم نتیجه گرفته بودید,مطمعن باشید با این قلبی که شما دارید.......متاسفم براتون!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 12:21pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
درود وسلام خدمت شمس عزیز .وتمامی اساتیدی که بی ریا وبی منت به تمامی کاربران کمک کرده وراهنمایی میکنند انشا...عجرش را از خدا بگیرید.
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 12:35pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
دوستان و کاربران گرامی: در روزی که اولین پست رو گذاشتم این روز رو پیش بینی کرده بودم که اگه این علم رو بازگو کنم و چون هیچکس تا حالا از این علم نه چیزی شنیده بوده و نه چیزی دیده بوده مطمعن بودم که شبهاتی بعضی از دوستان خواهند داشت! در صفحه اول پستم هم اشاره کردم که دانشمندان دوران خودشان براساس راه مالرو قدیمی,دره,کوه,تپه,چشمه و ....,دفائن مردم و روسای خودشون رو در کنار این مکانها به خاک میسپردند تا بر اثر بلایای طبیعی,سیل,زلزله و طوفان از بین نرن,اگر بعضی از دوستان دقت کرده باشند و سند پوستی رویت کرده باشند به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی امکان نداره که جنس در یک زمین صاف و بدون هیچ علامتی دفن شده باشه مادام اینکه کنار دره,چشمه,کوه,تپه و... باشه ,دلیلش اینه که نسلهای بعدی بتوانند جای این دفائن رو پیدا بکنند,البته اگر خواست و اراده خداوند منان بالای سر ما باشه که هرچه داریم و میخواهیم ازان اوست!
آخرین بار توسط Shams_60 در سه شنبه 11 فروردین1394 - 12:45pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 12:41pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز بخدا قسم من دراین جا جانب داری نکرده ونمیکنم .من۵سال پیش با راهنمایی استادی به نام فرید باقری به دنبال گنج رفتم .واز ایشون ممنونم .ولی بعد چند سال به خاطر برخورد بعضی از دوستان با ایشون الان دیگه راهنمایی ایشون رایگان نیست وباید ۳۰۰_۴۰۰واریز بشه به حسابشون تا راهنمایی کنند .پس من از تمامی اساتید بزرگوار ممنونم چون بیشتر ماقشر کارگریم ولطف میکنن مارا رایگان راهنمایی میکنن.دوستانی .مثل اقا مجتبی,مهدی ,حمید,جاوید کانی, باستانشناس ودراین تاپیک شمس عزیز .ممنون از همه
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 12:44pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
به خدا ,استادم و کارم ایمان دارم و تا جایی که در توانم باشه راهنماییتون میکنم که به جای مورد نظرمون بیشتر نزدیک بشیم!
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 12:50pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
جناب شمس به شخصه به شما وکار شما ایمان دارم .منروزی در باره سوموکلودره .یاقطیر اولن پرسیدم وشما گفتید برای من سخته .وامکان داره .چون اینجا رو بزرگان ایران دنبالش هستند چون بار ۴۰قاطر هست .وشما به بزرگی کار وسختیش برای ما ومسولیتش برای شما گوش زد کردید .درود بر شما .
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 12:58pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
موستاین نوشته است: جناب سمس ممکنه یکی از چند جا موردشون همخونی داسته وپابرجا باشه .شرایط کارشون هم باشه .ممنون میشم کمک کنید .. خود چشمه قیزیل رو با .... بزن بین کجا رو نقطه یابی میکنی,جنسش در شعاع 10 متری سنگی که چشمه ازش جاری میشه! موفق باشید
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 1:06pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
شمس جان در مورد چشمه لق لق و مکانی به اسم زیر سنجد ها نظری داری ....
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 1:40pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
بازم ممنونم جناب شمس از لطف شما ایزد نگهدارتون ,باشد که لطف خدا شامل ما بشه وموفق بشیم انشا.... بتونیم لطف شما رو جبران کنیم .
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 1:42pm |
|
|
616893
|
616893 نوشته است: سلام استاد گرامی یه محل داریم به نام سنه کوه اونجا باید دنبال چی باشم خواهشن منو راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم سلام استاد ما شمارو خیلی قبول داریم خودت رو درگیراین حرفها نکن هرکس نظری داره اگه به دردشون نخوره خوب نمیان توسایت استاد گرامی خواهشن دراین مورد (سنه کوه) راهنمایی بفرمایید
|
سه شنبه 11 فروردین1394 - 3:41pm |
|
|
|