Shams_60 نوشته است:
ramzyab69 نوشته است:
دوست عزیز کورکورانه تقلید کردن هنر نیست. درحالی که بنده به جناب شمس ارادت دارم و با ایشون دوست هم هستم. بنده نظرم این بود که با روشی کارسازتر به امثال جنابعالی کمک بشه بهتره که نرید صحرا و دشتو... کاری که از پیش نبرید بماند دچار مخاطره برای خودتون و اعضای اکیپ خودتون نشید. درضمن بنده برای نظر درست دادن منتظر کسب اجازه از جنابتون نیستم و چیزی که برام ثابت بشه در اختیار دوستان قرار میدم. نکته بعدی اینکه اعضای زیادی بنده رو میشناسند و سوابقم رو هم میدونند پس شما بیهوده گلو پاره نکنید دوست بسیار عزیزم. بنده هم از بی قید صحبت کردنم پوزش میطلبم ازتون. موفق باشید
جناب رمزیاب بنده هم ارادت دارم به شما ولی شما یه کاری برام انجام بدید و برید با اساتیدی که ازشون مدرک گرفتید کار کنید چرا اینجا گلوتون رو پاره میکنید!
شما و دوستانی که سعی میکنند این علم رو یاد بگیرند و بعداز چند روز و چند ساعت نشستن پشت سیستم از همه چیز عاجز میشوند این حرف ها رو میزنند تا اینکه از رشته کار استادم و بنده سر در بیارند که کاملآ سخت در اشتباهند! دوست عزیزم بنده بخاطر خودم اگر تلاش میکردم مانند برخی دوستان شب روز خود را تلف میکردم تا از شما موردی بپرسم. مثل اینکه شما واقعیت اینجا که انجمن هست اسمش رو اشتباه گرفتید . اینجا منافع گروه و جمع مقدم بر منافع شخصی است. نکته ی بعدی اینکه از قدیم بزرگان گفتند کل اگر طبیب بودی سرخود دوا نمودی....
شما از علمی صحبت میکنید که از آن اطلاعی ندارید. علم حروف بسیار قواعد سنگینی دارد که ....
دوست عزیزم اساتیدی که بنده افتخار شاگردی آنها رو داشتم همگی از سرآمدان این شاخه از علوم باستانی هستند و چیزی که وجود نداشت رو به بنده نیاموختند و آنچنان سابقه ای دارند که بر کسانی که اشراف به داستان دارند پوشیده نیست. ما رمزگشاها با علمی که ریشه دارد و همراه بار علمی و عملی است سروکار داریم نه با رمالی و پیش بینی که علم کذب است و....
دوست عزیزم بنده میتوانم تمامی کاربرانی که در هشت سال گذشته راهنماییشان کردیم که اکثرا مفید به فایده بوده و منجر به تخلیه بار شده برایشان رو برای اثبات این ادعای خود به جمع انجمن دعوت کنم که این ادعا را تایید کنند. آیا شماهم موردی در اینجا داشتید که با راهنمایی شما توانسته باشد به هدفش برسید؟؟؟؟
آقای پارسی وجناب اقای باتانشناس و سایرین سرورانی که عالم به علم رمزگشایی هستند ازشون تقاضا دارم تشریف بیاورند و بگویند آیا با وجود دارا بودن این علم نیازی به رمالی پیداکرده اند در این مدت یا خیر که بنده نیازی به یادگیری آن داشته باشم!!!!
دوستان بنده از این خوشحال و مسرورم و خداوند رو شاکرم که درمورد چیزی که درموردش جاهلم اظهار نظر نمیکنم و اون چیزی که بلدم رو میگویم وسلام.
زیدی به زن فاحشه گفتا مستی ... هر لحظه به دام دگری پا بستی!!
گفتا زیدا هر آنچه گویی هستم ... اما توچنانچه مینمایی هستی؟؟!!!