نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
یه سوال برا این علم شما دقیقا تلفظ کلمه مکان مهمه.این مورد جینلو که عرض کردم تلفظ ترکیش جین اَلو هست ممکنه تو استخراج اختلالی بوجود بیاره.ولی فرمایشاتون ۸۰٪ درست بودن. در مورد باجا داش و داش باشی نظرتون چیه؟[/quote] بله دوست عزیز باید تلفظ قدیمی و کامل اون محل رو بفرمایید! ماشاا... معلومه خیلی زرنگی,درب ورودی رو پیدا میکنی اگه به دقت سنگها رو برسی کنید و ردیاب زن حرفه ای باشید!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:17pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
ali200 نوشته است: آقای شمس میشناسم بفرمایید سمت غربی این درخت یه چشمه آبی هستش که سمت غربی این چشمه یه راه فرعی وجود داره,سمت غربی راه دقیقآ روبروی چشمه دنبال درب ورودی غاری بگرد که پلپ هستش و فقط با ردیاب و دستگاه تصویری میتونید پیداش بکنید! موفق باشید
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:25pm |
|
|
godarz
کاربر فعال
|
جناب شمس شما در مورد محلی که بنده رو راهنمایی کردید ارتون پرسیدم که بار سر جاشه یا نه که شما هم گفتید بله،!هنوز کسی نبرده و واسه بنده خیلی جالبه که شما اینو دیگه چجوری استخراج میکنی؟در ضمن یه سری از راهنمایی هاتونم که میفرمایید از جمله وزن بار،اثاری که الان نیست و قبلا بوده ولی شما جاشو بلدی،!وهمینطور این زوایای جغرافیایی که میفرمایید بااین دقت بالا، جای سوال داره ومهمتر از همه اینکه شما از سوال پرسیدن فرار میکنی اگه اینجوریه الان خیلیا تو این انجمن باید فرار کنن! اگه این علم قراره تو ایران فقط در انحصار شما و استادتون باشه من به جرات میگم که پایه علمی نداره و اگر پولکیه شما هر هزینه ای برای اموزش تعیین کنی من میدم اما اگه قراره تو این سایت همه بی منت و چشم داشت معلم باشن پس شما هم یکم از بقیه اساتید و مدیران سایت یاد بگیرید.منتظر یه جواب درست از شمام با درود
جهالت بیش از دانایی احساس امنیت ایجاد میکند
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:25pm |
|
|
ali200
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: ali200 نوشته است: آقای شمس میشناسم بفرمایید سمت غربی این درخت یه چشمه آبی هستش که سمت غربی این چشمه یه راه فرعی وجود داره,سمت غربی راه دقیقآ روبروی چشمه دنبال درب ورودی غاری بگرد که پلپ هستش و فقط با ردیاب و دستگاه تصویری میتونید پیداش بکنید! موفق باشید
کاملا درسته خیلی ممنون لطف کردید دوستان آقای شمس حتما یه علمی داره این مورد من را کاملا درست گفتند آقای شمس بارش چیه ؟
نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:35pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
Shams_60 نوشته است: یه سوال برا این علم شما دقیقا تلفظ کلمه مکان مهمه.این مورد جینلو که عرض کردم تلفظ ترکیش جین اَلو هست ممکنه تو استخراج اختلالی بوجود بیاره.ولی فرمایشاتون ۸۰٪ درست بودن. در مورد باجا داش و داش باشی نظرتون چیه؟ بله دوست عزیز باید تلفظ قدیمی و کامل اون محل رو بفرمایید! ماشاا... معلومه خیلی زرنگی,درب ورودی رو پیدا میکنی اگه به دقت سنگها رو برسی کنید و ردیاب زن حرفه ای باشید![/quote] چرا فرمودید خیلی زرنگید؟نکنه فکر کردید منم تستتون میکنم نه من جینلو میدونستم تلفظ اصلیشو پرسیدم جین اَلو گفتن ولی با همین جینلو عرض کردم تا حدود ۸۰٪ درست بود فرمایشاتتون ولی میگید تلفظ درست نگید استخراج درست در نمیاد پس لطفا جین اَلو رو زحمت نباشه دوباره دربیارید.باجا داش و داش باشی رو نمیگید؟
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:38pm |
|
|
davod bahari
|
سلام اقای شمس چرا جواب مارو در مورد(تخته رستم)نمیدیت?لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید.
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:41pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:48pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
davod bahari نوشته است: سلام اقای شمس چرا جواب مارو در مورد(تخته رستم)نمیدیت?لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید. دوست عزیز, کارش خیلی سخته هم برا بنده و هم پیدا کردن و کار کردنش برا شما بیخیال شید,خطرناکه!
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:51pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
شمس عزیز چرا فرمودید خیلی زرنگید؟نکنه فکر کردید منم تستتون میکنم نه من جینلو میدونستم تلفظ اصلیشو پرسیدم جین اَلو گفتن ولی با همین جینلو عرض کردم تا حدود ۸۰٪ درست بود فرمایشاتتون ولی میگید تلفظ درست نگید استخراج درست در نمیاد پس لطفا جین اَلو رو زحمت نباشه دوباره دربیارید.باجا داش و داش باشی رو نمیگید؟
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:54pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
ali200 نوشته است: Shams_60 نوشته است: ali200 نوشته است: آقای شمس میشناسم بفرمایید سمت غربی این درخت یه چشمه آبی هستش که سمت غربی این چشمه یه راه فرعی وجود داره,سمت غربی راه دقیقآ روبروی چشمه دنبال درب ورودی غاری بگرد که پلپ هستش و فقط با ردیاب و دستگاه تصویری میتونید پیداش بکنید! موفق باشید
کاملا درسته خیلی ممنون لطف کردید دوستان آقای شمس حتما یه علمی داره این مورد من را کاملا درست گفتند آقای شمس بارش چیه ؟ خواهش میکنم نظر لطف شماست, ببینید بنده نیومدم اینجا که تو جیب شما برم و شما رو تو کوه و بیابون الاف کنم! بخدا و استادام و کارم ایمان دارم و هر چه میخواهیم و داریم از آن اوست بارش و نمیدونم دوست عزیز,ا;)
آخرین بار توسط Shams_60 در چهارشنبه 12 فروردین1394 - 1:02pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 12:57pm |
|
|
|