انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:59pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام

سلام اقای شمس احوالتون خوبه ازطرف خودم و دیگران تشکر میکنم . اقای شمس لطف کنید در مورد قروخانه بگید . یاعلی

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:08pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
bazargardan نوشته است:
شمس عزیز میشه به یه علایم دیگه ای که کارو راحت کنه تا نیاز به قطب نما نداشته باشه بفرمائید و اینکه منظور از تراز و ریسمان شرق به غرب که همون 90 درجه شرقی و 270 درجه غربی هستش رو هم توضیح مختصری بفرمایید.

جسارت نشه دوست عزیز, @};-
ولی باور کن 90 درصد کسانی که اینجا جمع شدن و دنبال این کار هستند فقط میخواهند جایی رو براشون بگی که عمقش تا نیم متر باشه و جنس خاک هم ماسه بادی باشه تا برن راحت بر دارن برن,بخدا به این راحتی که میگین بود با همون گارت 200$ دلاری هم میتونستیم در بیارم و راحت خرج کنیم ولی متاسفانه به این راحتی ها نیست بخدا!
اگر نتوانیم با قطب نما و تراز و ریسمان کار کنیم به هیچ عنوان موفق نخواهیم شد که باری در بیاریم!

در دوران باستان دانشمندان با استفاده از علم نجوم و تراز و ریسمان و .... این دفائن رو خاک کردند!

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:15pm

Shams_60 نوشته است:
davod bahari نوشته است:
سلام اقای شمس چرا جواب مارو در مورد(تخته رستم)نمیدیت?لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید.

دوست عزیز,
کارش خیلی سخته هم برا بنده و هم پیدا کردن و کار کردنش برا شما بیخیال شید,خطرناکه! [-X [-X [-X

من خطرشو میپذیرم.تلاشتونو کنید لطفا
اقای شمس اینم بگید.چشمه گردله

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:18pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

EX_NOR نوشته است:
منتظریم کی 15 ام فرا می رسد :))

جناب ex,
دلیل خندیدنتون رو نگرفتم!!!! :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:19pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

davod bahari نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
davod bahari نوشته است:
سلام اقای شمس چرا جواب مارو در مورد(تخته رستم)نمیدیت?لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید.

دوست عزیز,
کارش خیلی سخته هم برا بنده و هم پیدا کردن و کار کردنش برا شما بیخیال شید,خطرناکه! [-X [-X [-X

من خطرشو میپذیرم.تلاشتونو کنید لطفا
اقای شمس اینم بگید.چشمه گردله

خطراتی که بنده در این مکان استخراج کردم برای شما خیلی خیلی بزرگه,عرض کردم بیخیال شید!
ولی چشمه گردله رو براتون عرض میکنم!گردله:سمت شرقی این چشمه یه راه اصلی و مال رو دارید که امتدادش رو به قبله و برعکس قبله هستش اگر این راه رو به سمت شرق رد بکنید به یه دره میرسید,و اگر پشت به شمال باشید و بین ایر راه و دره قرار بگیرید و به سمت جنوب برید این راه و دره تو یه جایی به هم میرسند که فاصله دره و راه 10 متر بیشتر نمیشه اینجا یه قبر شخص بلند مرتبه ای هستش دیگه بقیه اش با شما ! :-BD
موفق باشید @};-

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:28pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

reza405 نوشته است:
سلام اقای شمس احوالتون خوبه ازطرف خودم و دیگران تشکر میکنم . اقای شمس لطف کنید در مورد قروخانه بگید . یاعلی

دوست عزیز قرو خانه به چی میگید,اسم کوهه,یه محله و ....چیه؟ :-? :-?

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا شمس سلام. ممنون ازینکه پیغام خصوصی بنده رو خوندید و جوابی هم ندادید. حد اقل مینوشتید نمیدونم یا نمیشه یا اصلاً دلم نمیخواد به شما کمکی کنم.
اینطورم نیست که جویندگان صرفاً دنبال مالهای هلو برو تو گلو باشن. کار درست باشه افراد با چنگ ودندون هم که شده به سمتش حرکت میکنن. ولی خوب طبیعیه همه اول کار آسون و ساده ترو میپسندن و دنبال اونن. کیه که اینگونه نخواد؟ خود ما حفاری تا 18 متر هم داشتیم اونم داخل خاکی که بدتر از ساروج بوده که فقط با چکش برقی اونم ذره ذره کنده میشد. به قول یکی از دوستامون این 18 متر ما معادل 70 متر خاک معمولیه. ولی خوب آخرش نشد که نشد. موفق باشی.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:45pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
آقا شمس سلام. ممنون ازینکه پیغام خصوصی بنده رو خوندید و جوابی هم ندادید. حد اقل مینوشتید نمیدونم یا نمیشه یا اصلاً دلم نمیخواد به شما کمکی کنم.
اینطورم نیست که جویندگان صرفاً دنبال مالهای هلو برو تو گلو باشن. کار درست باشه افراد با چنگ ودندون هم که شده به سمتش حرکت میکنن. ولی خوب طبیعیه همه اول کار آسون و ساده ترو میپسندن و دنبال اونن. کیه که اینگونه نخواد؟ خود ما حفاری تا 18 متر هم داشتیم اونم داخل خاکی که بدتر از ساروج بوده که فقط با چکش برقی اونم ذره ذره کنده میشد. به قول یکی از دوستامون این 18 متر ما معادل 70 متر خاک معمولیه. ولی خوب آخرش نشد که نشد. موفق باشی.

دوست عزیز حجم پیامها خیلی زیاده و بعضی ها رو جا میندازم که شرمنده شما شدم !
لطفآ اسامی که کامل اون محل رو میشناسی پست بزن تا در خدمتت باشیم,شما دستگاه خوب داشته باشید و نقطه یابی رو درست انجام بدید تا 2 متری بار خوبی میتونید در بیارید!

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:52pm

Shams_60 نوشته است:
reza405 نوشته است:

دوست عزیز قرو خانه به چی میگید,اسم کوهه,یه محله و ....چیه؟ :-? :-?

[url][/url]
اقای شمس به تعدادی کوه و تپه و زمین کشاورزی میگن.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شمس عزیز بچه هارو به محل اعزام کردم به علت نداشتن علم ریسمان و تراز فقط گفتم پشت به شمال بایستید و سمت غرب یا همان سمت راست رو بررسی کنن که این دوتا سنگ مشکوک که شباهت زیادی به ورودی دارن رو دیدن .

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:12pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 154 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure