انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:57pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب رامزین اگر نیاز به وکیل داشتیم حتما خدمت میرسیم،شما اول شعور معاشرت یاد بگیر بعد دنبال این حرفا باش،اگر چیزی پرسیدم یا میپرسم فقط دوست دارم بی پایه و اساس دنبال چیزی نرم خود جناب شمس هم بهتر بلدن جواب منو بدن، خود من از اولین کسایی بودم که تو این بحث شرکت کردم. اگر منم مثل شما رویای شیرین یه شبه به همه چی رسیدن داشتم،الان تو بیابون از بین رفته بودم.بیخود نیست که تاپیکه یه ردیاب به چند صد صفحه میرسه،همین سوالو جوابو ازمایشو تحقیقات هستن که تا امروز دلیل موفقیت بعضی از علوم شدن.من مشکلی با علم جناب شمس ندارم فقط میخوام هر چیزی علمی دنبال شه و با اطلاعات کامل بریم سراغ هدف.زیر زمین همینجور دفینه نریخته که هرکی یه اسم بده فردا بره دراره،در این صورت تا سر برج همه ایران کاربر این سایت میشن.در ضمن جناب شمس اگه همه مثل استاد شما بودن الان باید دنیا تو همون دوران سنگو چخماق میموند،در ضمن ما ادعایی در شناخت نشانه های سنگی نداریم و حالا حالا شاگردی میکنیم،اما شما اینو بدون هر محل باری یه نشونه داره،شماهم با علمتون نشونه استخراج میکنی نه بار.البته جسارت نباشه به شما جناب شمس ما که هنوز از علم شما شناختی نداریم،اما بعضی ها که با دوتا نشون اینجوری به به چه چه میکنن اگه گیر این رمالای کاربلد بیفتن سه رو از سجده بلند نمیشن، هیچ کس از موفق شدن بدش نمیاد اما قبول کنید که شما انتقاد پدیر نیستید و دلیلاتونم واسه پاسخ ندادن قانع کننده نیست. اگر کسی بخواد علمشو یاد نده به هیچ کس یاد نمیده و استاد شما چرا فقط به شما یاد دادن

جهالت بیش از دانایی احساس امنیت ایجاد میکند

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:22pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
رضا شاه نوشته است:
با درود
دوستان اینقدر به استاد شمس گیر ندین ایشون لطف میکنند و راهنمایی می کنند هر که به کارش ایمان داره قبول میکنه و کسی که فکر میکنه
ایشون اشتباه میگه خوب قبول نکنه چرا به کسی که قصد کمک داره اینقدر گیر میدین این که ما از بعضی علوم اطلاعی نداشته باشیم
دلیل نمیشه اون علم رو نفی کنیم ایشون بعد ۶۰صفحه راهنمایی حالا ۱یا ۲مورد شاید اشتباه باشه به نظر نمیاد کار ایشون زیر سوال بره در مقابل بقیه
اطلاعات درستی که بعضی از دوستان تایید کردن به نظر م کارشون درسته استاد ممنونم که به دوستان کمک میکنید مهم نتیجه است به کارتون ادامه بدین موفق باشید

نظر لطف شماست دوست عزیز, @};- @};- @};-
بعضی از دوستان لطف دارند و میخواهند که براشون نقطه یابی هم بکنم,بخدا دستگاه خوب و بدرد بخور ندارم! ;) :)) =))

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:28pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

دوستان عزیز و کاوشگران گرامی,
بنده هر جایی رو در مکانتون عرض کردم رو رو کاغذ بیارید{امتداد همه دره ها و راه ها و بعضی تپه ها از شمال به جنوبه}روی چهار جهت کاغذ شمال ,جنوب,شرق و غرب رو مشخص کنید,شرق 90 درجه جغرافیایی میشه و غرب هم 270 درجه جغرافیایی هستش,هر دره,راه,تپه,چشمه و ... رو در اسم مکان استخراج کردم رو روی کاغذ ترسیم کنید,و خطی رو که ریسمان بهش میگیم رو از شرق به غرب وصل کنید,حالا توجه کنید که تپه ,چشمه,چاه باستانی,قبر و ... باید دقیقآ زیر این ریسمان قرار بگیره و منظور از تراز و ریسمان شرق به غرب که همون 90 درجه شرقی و 270 درجه غربی رو در بیرون روی زمین موقع کشتن یه جا با قطب نما پیدا کنید و بکار ببرید! @};-
این کار در آوردن کروکی محل بار هستش که بعضی از دوستانی که نسخ مشاهده کرده باشند متوجه صحت حرف های بنده میشند! @};-
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان کاوشگر گرامی :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:32pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:
شمس عزیز بچه هارو به محل اعزام کردم به علت نداشتن علم ریسمان و تراز فقط گفتم پشت به شمال بایستید و سمت غرب یا همان سمت راست رو بررسی کنن که این دوتا سنگ مشکوک که شباهت زیادی به ورودی دارن رو دیدن .

ماشاا... به این پشتکار,زیر این سنگها رو با دستگاهای تصویری اسکن بکن!
انشاا.. که خودشه,دقت کنی سنگ بشکل مربع و تراش شده میباشد,از جناب باستانشناس و علایم شناسم کمک بگیری بد نیست! @};-

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
godarz نوشته است:
جناب رامزین اگر نیاز به وکیل داشتیم حتما خدمت میرسیم،شما اول شعور معاشرت یاد بگیر بعد دنبال این حرفا باش،اگر چیزی پرسیدم یا میپرسم فقط دوست دارم بی پایه و اساس دنبال چیزی نرم خود جناب شمس هم بهتر بلدن جواب منو بدن، خود من از اولین کسایی بودم که تو این بحث شرکت کردم. اگر منم مثل شما رویای شیرین یه شبه به همه چی رسیدن داشتم،الان تو بیابون از بین رفته بودم.بیخود نیست که تاپیکه یه ردیاب به چند صد صفحه میرسه،همین سوالو جوابو ازمایشو تحقیقات هستن که تا امروز دلیل موفقیت بعضی از علوم شدن.من مشکلی با علم جناب شمس ندارم فقط میخوام هر چیزی علمی دنبال شه و با اطلاعات کامل بریم سراغ هدف.زیر زمین همینجور دفینه نریخته که هرکی یه اسم بده فردا بره دراره،در این صورت تا سر برج همه ایران کاربر این سایت میشن.در ضمن جناب شمس اگه همه مثل استاد شما بودن الان باید دنیا تو همون دوران سنگو چخماق میموند،در ضمن ما ادعایی در شناخت نشانه های سنگی نداریم و حالا حالا شاگردی میکنیم،اما شما اینو بدون هر محل باری یه نشونه داره،شماهم با علمتون نشونه استخراج میکنی نه بار.البته جسارت نباشه به شما جناب شمس ما که هنوز از علم شما شناختی نداریم،اما بعضی ها که با دوتا نشون اینجوری به به چه چه میکنن اگه گیر این رمالای کاربلد بیفتن سه رو از سجده بلند نمیشن، هیچ کس از موفق شدن بدش نمیاد اما قبول کنید که شما انتقاد پدیر نیستید و دلیلاتونم واسه پاسخ ندادن قانع کننده نیست. اگر کسی بخواد علمشو یاد نده به هیچ کس یاد نمیده و استاد شما چرا فقط به شما یاد دادن

عجب انسان تندخو و سیه دلی هستی که اینطور پاسخ من رو میدی! واقعا حیف آقای شمس که بخواد پاسخ امثال تورو بده! حرف بی ربط نزن آقای نامحترم، بنده به وکالت کسی صحبت نکردم و البته معاشرت و شعور اجتماعی من در حدی هست که بخوام 4 تا امثال تورو راهنمایی و آداب و منش انسانی یاد بدم!
من فقط گفتم بزارید ایشون کار خودشو بکنه و اینقدر اذیتش نکنید با صحبتهای نابجا! بالأخره مشخص خواهد شد ایشون کارشون درست هست و یا نه!
بنده نه تابحال دنبال درویش و رمالو این جور افراد افتادم و نه خواهم افتاد، جناب شمس هم مشخصا کارشون با حروف و علم مختص به اون هست نه کلاهبرداری و پیشگویی و امثالهم!
و البته پینه های دستام گویای زحمتی که در این کار کشیده ام هست! [-(

سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..

آخرین بار توسط رامزین در چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:44pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Shams_60 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
آقا شمس سلام. ممنون ازینکه پیغام خصوصی بنده رو خوندید و جوابی هم ندادید. حد اقل مینوشتید نمیدونم یا نمیشه یا اصلاً دلم نمیخواد به شما کمکی کنم.
اینطورم نیست که جویندگان صرفاً دنبال مالهای هلو برو تو گلو باشن. کار درست باشه افراد با چنگ ودندون هم که شده به سمتش حرکت میکنن. ولی خوب طبیعیه همه اول کار آسون و ساده ترو میپسندن و دنبال اونن. کیه که اینگونه نخواد؟ خود ما حفاری تا 18 متر هم داشتیم اونم داخل خاکی که بدتر از ساروج بوده که فقط با چکش برقی اونم ذره ذره کنده میشد. به قول یکی از دوستامون این 18 متر ما معادل 70 متر خاک معمولیه. ولی خوب آخرش نشد که نشد. موفق باشی.

دوست عزیز حجم پیامها خیلی زیاده و بعضی ها رو جا میندازم که شرمنده شما شدم !
لطفآ اسامی که کامل اون محل رو میشناسی پست بزن تا در خدمتت باشیم,شما دستگاه خوب داشته باشید و نقطه یابی رو درست انجام بدید تا 2 متری بار خوبی میتونید در بیارید!

خواهش میکنم. بنده مجدد براتون ارسال کردم. ار لحاظ دستگاه هم محدودیتی نیست..ممنون از بذل توجهتون.

آخرین بار توسط mahmood51 در چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:44pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:43pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

godarz نوشته است:

ببین نیومدیم که اینجا رو سر هم بپریم دوست عزیز و خوبم,خوب خوشت نمیاد و باور نداری پس چرا از صبح نشستی و داری تو تاپیک برات خودت خوش میگذرونی,برو دنبال کاره خودت دیگه!! :ymdevil:
عجب ها!!!!! :-? :-?
دیگه پست بزاری گزارش میکنم,بسه اینجا رو شلوغ نکن! :)] :-Q

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:44pm

اقای شمس تشکر بابت نظرتون @};- @};-

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:44pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
آقا شمس سلام. ممنون ازینکه پیغام خصوصی بنده رو خوندید و جوابی هم ندادید. حد اقل مینوشتید نمیدونم یا نمیشه یا اصلاً دلم نمیخواد به شما کمکی کنم.
اینطورم نیست که جویندگان صرفاً دنبال مالهای هلو برو تو گلو باشن. کار درست باشه افراد با چنگ ودندون هم که شده به سمتش حرکت میکنن. ولی خوب طبیعیه همه اول کار آسون و ساده ترو میپسندن و دنبال اونن. کیه که اینگونه نخواد؟ خود ما حفاری تا 18 متر هم داشتیم اونم داخل خاکی که بدتر از ساروج بوده که فقط با چکش برقی اونم ذره ذره کنده میشد. به قول یکی از دوستامون این 18 متر ما معادل 70 متر خاک معمولیه. ولی خوب آخرش نشد که نشد. موفق باشی.

دوست عزیز حجم پیامها خیلی زیاده و بعضی ها رو جا میندازم که شرمنده شما شدم !
لطفآ اسامی که کامل اون محل رو میشناسی پست بزن تا در خدمتت باشیم,شما دستگاه خوب داشته باشید و نقطه یابی رو درست انجام بدید تا 2 متری بار خوبی میتونید در بیارید!

خواهش میکنم. بنده مجدد براتون ارسال کردم. ممنون از بذل توجهتون.

پست بزن خوب کاربران گرامی دیگه هم استفاده کنند دوست عزیز! @};-

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:46pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

رامزین نوشته است:
godarz نوشته است:

عجب انسان تندخو و سیه دلی هستی که اینطور پاسخ من رو میدی! واقعا حیف آقای شمس که بخواد پاسخ امثال تورو بده! حرف بی ربط نزن آقای نامحترم، بنده به وکالت کسی صحبت نکردم و البته معاشرت و شعور اجتماعی من در حدی هست که بخوام 4 تا امثال تورو راهنمایی و آداب و منش انسانی یاد بدم!
من فقط گفتم بزارید ایشون کار خودشو بکنه و اینقدر اذیتش نکنید با صحبتهای نابجا! بالأخره مشخص خواهد شد ایشون کارشون درست هست و یا نه!
بنده نه تابحال دنبال درویش و رمالو این جور افراد افتادم و نه خواهم افتاد، جناب شمس هم مشخصا کارشون با حروف و علم مختص به اون هست نه کلاهبرداری و پیشگویی و امثالهم!
و البته پینه های دستام گویای زحمتی که در این کار کشیده ام هست! [-(

حرف شما متین و بجا بود رامزین جان, @};-
کسی نیست به این گودرز بگه:بابا قبول نداری و باور نمیکنی چرا از صبح داری تو این تاپیک پست میخونی یاد گرفتنی نیست کسب کردنیه! ^:)^ ^:)^ ^:)^

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 6:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 138 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure