نویسنده |
پیغام |
reza405
|
اقای شمس به بلندی اون کوهها قرو خانه میگن و یکی از کوههای قروخانه اسمش ایلان داغیه راهنمایی بفرمایید ممنون از زحماتتون
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:26pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
reza405 نوشته است: اقای شمس به بلندی اون کوهها قرو خانه میگن و یکی از کوههای قروخانه اسمش ایلان داغیه راهنمایی بفرمایید ممنون از زحماتتون اوکی, پس اول باید دنبال این قرو خانه بگردیم و برات پیدا بکنم و بدونیم که به کدوم کوه قرو خانه میگن! ببین سمت غربی کدوم کوه 2 تا راه دارید که یکیش اصلی و دیگری فرعی ای 2 تا راه از کنار هم سمت غربی یکی از این کوهها رد میشن,امتداد راهها باید از شمال به جنوب باشه باید,میشناسی؟
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 7:40pm |
|
|
godarz
کاربر فعال
|
باشه،انشاله که اخرش ما معذرت خواهی کنیم.
جهالت بیش از دانایی احساس امنیت ایجاد میکند
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 8:49pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
godarz نوشته است: باشه،انشاله که اخرش ما معذرت خواهی کنیم. یعنی تسلیم شدی؟دوست عزیز بهترین راش همونطوری که عرض کردم تجربه کردنش هست و در نهایت تصمیم گیری و این موارد همش مختص شماست شاید این وسیله ( اقای شمس) با شما سازگار نباشه منظورم وسیله الهی شما نبوده پس ایشون رو تخریب نکنید شاید برا کسی مثبت باشه.لطفا همه جانبه به قضیه نگا کنید
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 9:09pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
keyhanjam نوشته است: سلام جناب شمس لطفا اگه میشه استخراج کنید دهنه گرگی عیدگاه ممنون میشم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 10:21pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
مردم اغلب بی انصاف، بی منطق و خود محورند، ولی آنان را ببخش. اگر مهربان باشی تو را به انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش و اگر شریف و درستکار باشی فریبت میدهند، ولی شریف و درستکار باش. نیکی های امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش. بهترینهای خود را به دنیا ببخش، حتی اگر کافی نباشد و در نهایت میبینی که هر آنچه که هست همواره میان تو و خداوند است، نه میان تو و مردم. (کوروش کبیر شاهنشاه هخامنشی ایران زمین) ، خطاب به شمس عزیز
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 10:45pm |
|
|
meepo
|
دوستان منم نمیخواستم از کسی طرفداری کنم ولی جناب شمس برای بنده زحمت کشیدن یه جا رو تفسیر کردن خداییش هم فقط همین یه جا رو گفتم ایشون دقیقن زدن وسط خال و محل دقیق(دقت کنید حتی دارم میگم دقیق)رو مشخص کردن.کم حرفی نیس از روی یک اسم یه محدوده به شعاع 20 متر رو بگی
|
چهارشنبه 12 فروردین1394 - 11:27pm |
|
|
faraj
کاربر فعال
|
سلام استاد در مورد دوتا مکان که الان روستا هم هستن سوال داشتم پیله و سله سی این دو اسم در اصل میگن رومی هستن آیا چیز خاصی به نطرتون میرسد با تشکر فراوان
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 12:22am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
bazargardan نوشته است: مردم اغلب بی انصاف، بی منطق و خود محورند، ولی آنان را ببخش. اگر مهربان باشی تو را به انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش و اگر شریف و درستکار باشی فریبت میدهند، ولی شریف و درستکار باش. نیکی های امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش. بهترینهای خود را به دنیا ببخش، حتی اگر کافی نباشد و در نهایت میبینی که هر آنچه که هست همواره میان تو و خداوند است، نه میان تو و مردم. (کوروش کبیر شاهنشاه هخامنشی ایران زمین) ، خطاب به شمس عزیز دوست عزیز اقای بازارگردان شمایی که عده ای رو بی انصاف میخوانید به شما پیشنهاد میکنم با عقل و ندبیر پیش روید و از ریا بپرهیزید . چون تزویر آفت دین است دوست عزیزم هیچ کسی در حق هیچ احدی بی انصافی نکرده و فقط چیزی که برایمان اثبات شد رو گفتیم . که چندین مورد تفسیرهای جناب حروف باستان اشتباه بود. از ایشون توضیح خواستیم که توضیحی نداشتند و بجای جواب قانع کننده عده ای رو متهم به اینکه مشتاق یادگیری رمل هستند کردند.همین!!! با علم رمل شاد و پیروز باشید
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 1:17am |
|
|
miladn
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: miladn نوشته است: دوستان عزیز وقت خودتان را تلف نکنید اینجور استخراج ها بدرد نمیخوره !! چی شد دوست عزیز تا دیروز شماره میخواستید و آدرس سایتتون رو میدادید تا بیام بهتون کمک کنم الان برا دوستان تعیین تکلیف میکنید! حالا نیومدم و شماره ندادم خوب شاید دلیلی داشتم برا خودم و دوست دارم که در اینجا در خدمت بعضی از کاوشگران زبده باشم! شما تشریف ببرید بنده در خدمت دوستان گرامی خواهم بود تا اینکه موفق بشیم و ثابت کنم برای بعضی ها....
شماره میخواستم تا باهات خصوصی صحبت کنم که دست از این چرندیاب برداری و مردم را سرکار نزاری بخدا قسم این ملت بدبخته فقط تورو کم داشتیم! شماره تلفن بده تا قانعت کنم که در اشتباهی
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 1:20am |
|
|
|