نویسنده |
پیغام |
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
Shams_60 نوشته است: bazargardan نوشته است: دوستان باید عرض کنم دو روزه با این تایپیک آشنا شدم و یبارم سوال مکانی برا استخراج دادم همین امروز جواب استخراجو گرفتم همین امروزم بچه ها رو به محل اعزام کردم که نتیجش و عکسش تو پست های بالا هست. حالا این دوستمون علم غیب داره ، موکل داره ، جادوگره ، رماله بالاخره داره راهنمایی میکنه.اون موقع باید بهش گیرداد که هزینه ای هم بخواد.در کل بذارید اشخاص خودشون تجربه کنن و تصمیم بگیرن.با تشکر دوست عزیز ممنون از لطفت ,خواستم یه دفاعی هم از خودم بکنم,علم غیب ندارم, موکل ندارم ، جادوگرم نیستم ، رمالم نیستم و علم حروف باستانی استادم رو به رخ بعضی از دوستان که باور ندارن میکشم و ثابت میکنم به لطف خداوند حکیم و قادر! دوست عزیز لارم نیست به رخ کسی علمی رو بکشید. بار قبل عرض کردم بار دیگر هم میگویم کل اگر طبیب بود...
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 1:25am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
godarz نوشته است: والا تو همه پستاتون که توضیح علمتون نقطه چینه! استادتونم که قول گرفته به کسی یاد ندی؟! ردیابو هم که قبول نداری ولی به همه میگی ردیاب خوب چی داری؟!در ضمن به راحتی هم زیر حرفاتون میزنید خود شما به من گفتید که بارتون هنوز سر جاشه،غارش 3*7 متره،30 کیلو هست،یک متر خاک برداری داره و یه متر سنگ،و.... .خواهشا این یکی رو دیگه نگو که خاطرت نیست.در ضمن اسم استادی رو از روی استادتون بردارید،چون ذکات علم یاد دادنه.ضمنا کسی با این علم دیگه احتیاجی به سهم از دیگران نداره چون تا الان حداقل تا الان باید یه ده تایی بار درست دراورده باشی!اما شما تا جایی که من میدونم تو اصول اولیه ردیابیو نقطه زنی مشکل داری!و از چند تا از اساتید درخواست رمزگشایی علائم دارید.داداش یا جواب منطقی بده که ما قانع شیم یا اینکه ما جوابمونو گرفتیم. سلام دوست عزیزم گودرز اگر نقطه چین نباشه که سخن کوتاه میشه. یادم میاد یک بنده خدایی بود با یک آنتنی که فقط خم کرده بودش جایی قیچی میکرده و میگفته اینجا مثلا70کیلو طلا هستش و مال غازان خان هستش!!!! گودرز عزیز وقتی مطلبی عاری از هرگونه بار علمی باشد اثباتی هم طبیعتا نخواهد داشت و زبان در قصور از پاسخ به سوالات!!! شما مثل همیشه متانتتان رو سرلوحه کردید اقسوس که پاسخ درخور نجابتتان نشنیدید. صبور باشید که ماه هیچگاه پشت ابر باقی نخواهد ماند
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 1:53am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
نقل قول: ببینید دوست عزیز, 2 نفر از استادای بنده بالی 70 سال سن دارند و بنده خیلی کسانی رو میشناسم که با استفاده از علم ایشان به نتیجه رسیدند و بنده هم چند وقت شاگردی کردن کنار این اساتید چکیده بعضی از مکانها رو در ذهنم نقش بسته و نیازی ندارم تا ساعت ها وقت صرف کنم و بشینم حروف استخراج کنم ! مگر جنس ار زیر خاک در آوردن به همین راحتی که شما میگفتید بود که تا حالا هیچ باری زیر خاک نمانده بود! دوست عزیز بعلت کشاورزی بودن منطقه و تکان خوردن سنگها و علایم که در دوران باستان بکار برده بودند چه بسا که تعداد زیادی از مکانها رو نمیتونیم پیدا کنیم,و یا بر اثر راهسازی و هزاران دلیل دیگر از بین رفتند و پیدا کردنشاه کاری است پر مشقت!
بنده هم سنگی به شما پی ام کردم که علایمی روش بود که چون کار بنده فقط استخراج از حروف باستانی مکان هستش خواستم نظر شما رو بدونم ولی حالا میبینم که شما فرق بین علایم و نشانه های باستانی و علم استخراج حروف باستانی رو نمیدونید! اتفاقآ این علم با منطق و عقل سر کار داره و با علم های دیگر قابل مقایسه نیست! تا دیروز زنگ میزدید و از بنده کمک میگرفتید تا مکانی رو در ... برای شما استخراج کنم ولی حالا که نتونستید پی به واقعیت این علم ببرید و ناتوان در پیدا کردن منبع و یادگیریش بودید این حرف ها رو میزنید
اقای شمس من زنگ میزدم چون برای روشن کردن دروغ بزرگتان لازم بود. عرض کردم فلان جارو تفسیر کنید گفتید فلان تفسیر رو داره و چن مورد دیگر که حتی یک درصد هم درست نبود چون اصلا علمی درکار نیست که درست باشه!!! شکر خدا پیام هایتان هوز در گوشی بنده هستش که رابه را ادرس ایمیل بنده رو میخواستید که در وایبر یا آی دی براتون محلی رو رمزگشایی کنم که انقدر ساده بود که نیازی به رمزگشایی نبود ولی شما از الان تا به قیامت هم تلاش میکردید محال بود تفسیر درستی که درعمل موفق باشد رو پیدا نمیکردید نکته بعدی اینکه گفتید گنج پیدا کردن به این آسانی ها بود جنسی زیر خاک نمی موند و ازین حرفا.... درجواب باید بگم بله کاملا با شما موافقم چون اگر با رمال بازی و پشت تلفن گفتن اینکه دره از جنوب به شماله و محل شما خاک و سنگ داره قرار بود جنس پیدا بشه شما این افتخار رو نصیب خود میکردید چون بنده اینجا میبینم چند صد تا اسم براتون گفتن تا تفسیر کنید حالا نمیدونم که توی دوست و آشنا چقد زحمت تفسیر داشتید و با این اوصاف شما همه ی گنج های خاورمیانه رو برای دوستان پیدا کردید و بقیه باید برند سماق بمکند شمایی که به جناب گودرز میگید یکی نیست به گودرز بگه فلان و ... باید بگم یکی نیست از جنابتون سوال کنه دوست خوبم مگه تو صحرا سنگ و خاک نیست یا دره نیست که به هر کاربری که از راه میرسه میفرمایید مورد شما چشمه داره خاک داره سنگ داره و همیشه هم میفرمایید اونجا قبره توش 300کیلو طلا داره ولی سهم ما یادت نره خب همه جا خاکو سنگ و گودال و دره هست دیگه!!! بهر حال آرزوی شادکامی براتون دارم. کوروش کبیر گل گفته که فرموده: انسان برای نداشته هایش میجنگد....
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 2:46am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: godarz نوشته است: خواهشا بحث هارو به دعوا نکشونید،این انجمن بخاطر صداقتشه که اینقدر طرفددار داره،هر کسی که از صداقت خودش مطمن باشه که دیگه از بحث و پرسش ناراحت نمیشه.جناب شمس با چندتا جواب قانع کننده میتونید به این بحث پایان بدید.خیلی از دوستان سوال دارن اما با این شرایط هیچکی جرات پرسیدن نداره.سوال خود من اینه که شما چطور از رفتن یا نرفتن بار هم اطلاعات میدید،چون فکر نمیکنم این مورد دیگه جزو تفسیر باشه؟ منتظر پاسخیم [ آفرین به این هوش و حضور ذهن بنده هم شدیدا موافقم باهاتون کسی بتونه بگه باری رفته یا نه بدون دیدن محلش بنظر من دیگه اسمش نمیشه گذاشت استاد و باید بهش گفت غیب گو
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 3:08am |
|
|
moshfeghi
|
سلام. جالب بود برام خداییش. اگه بشه چی میشه ایول آقای Shams_60 من تازه واردم یک عیدی هم من بدید و اسم داش بلاغی رو بگید اطلاعاتش رو و آیا جنس داره یا نه؟ ممنون. دسته گلت درد نکنه جوابمو بده من منتظرم و تا ظهر چک میکنم که جوابتون رو ببینم.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 6:01am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
در این جمله کوتاه میکنم: در نگاه کسانی که پرواز را نمیفهمند هر چقدر اوج بگیرید کوچکتر خواهید شد!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:00am |
|
|
reza405
|
Shams_60 نوشته است: reza405 نوشته است: اقای شمس به بلندی اون کوهها قرو خانه میگن و یکی از کوههای قروخانه اسمش ایلان داغیه راهنمایی بفرمایید ممنون از زحماتتون اوکی, پس اول باید دنبال این قرو خانه بگردیم و برات پیدا بکنم و بدونیم که به کدوم کوه قرو خانه میگن! ببین سمت غربی کدوم کوه 2 تا راه دارید که یکیش اصلی و دیگری فرعی ای 2 تا راه از کنار هم سمت غربی یکی از این کوهها رد میشن,امتداد راهها باید از شمال به جنوب باشه باید,میشناسی؟
اقای شمس یه چندتا کوه به هم چسبیده هست که از قدیم بهش قروخانه میگن سمت غرب این کوه ها فقط یه راه مال رو هستش که امتدادش شمال جنوبه .
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 6:37pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
godarz نوشته است: البته بلا نسبت بعضی ها جملات زیبا و پندآموزی بودن ممنون.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 9:53pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
reza405 نوشته است: Shams_60 نوشته است: reza405 نوشته است: اقای شمس به بلندی اون کوهها قرو خانه میگن و یکی از کوههای قروخانه اسمش ایلان داغیه راهنمایی بفرمایید ممنون از زحماتتون اوکی, پس اول باید دنبال این قرو خانه بگردیم و برات پیدا بکنم و بدونیم که به کدوم کوه قرو خانه میگن! ببین سمت غربی کدوم کوه 2 تا راه دارید که یکیش اصلی و دیگری فرعی ای 2 تا راه از کنار هم سمت غربی یکی از این کوهها رد میشن,امتداد راهها باید از شمال به جنوب باشه باید,میشناسی؟
اقای شمس یه چندتا کوه به هم چسبیده هست که از قدیم بهش قروخانه میگن سمت غرب این کوه ها فقط یه راه مال رو هستش که امتدادش شمال جنوبه . رضا جان سردر گم میشی اونجا ,جایه مشخصی تو خطت نیست تا راهنماییت کنم بری راحت پیدا کنی,شرمنده!
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 10:18pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
moshfeghi نوشته است: سلام. جالب بود برام خداییش. اگه بشه چی میشه ایول آقای Shams_60 من تازه واردم یک عیدی هم من بدید و اسم داش بلاغی رو بگید اطلاعاتش رو و آیا جنس داره یا نه؟ ممنون. دسته گلت درد نکنه جوابمو بده من منتظرم و تا ظهر چک میکنم که جوابتون رو ببینم. درود,لطف دارید, چک کن ببین سمت غربی داش بلاغی یه سینه کش یا همون سربالایی هستش تو اون سربالایی روبروی بلاغ 3 تا سنگ هم اندازه کنار هم تو سینه هستش ,ببین جابجا نشده؟
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 10:23pm |
|
|
|