سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز و اساتیدمجرب
دیدم این قسمت مقداری خلوتتر هست جای داره چندسوالرو که شاید سوال خیلی از دوستان باشه و به دردشون بخوره از جمله خودم اینجا مطرح کنم:
1: معیار اندازه گیری نشانه ها در داخل خاک و زمین که درحین حفاری بدست میاد چیست؟مثلا:معیار برای نشانه های روی زمین معمولا میگند به ازای هرسانت یک متر یا یک قدم.
داخل خاک این معیار به چه صورتی هست؟
...
2:لطفا راجع به علایم گمراه کننده داخل خاک توضیحاتی داده بشه.مثلا:درحین حفاری میبینید به یک سنگ کاسه درعمق دومتری که قسمت گود مانند ان به یک سمتی هست ونیم متری پایینتر حفاری میشه یک نشان دیگری مث سنگ مثلثی شکل با یک جوغن دیگر وسطش به یک مسیر دیگری جز مسیری که سنگ کاسه اولی نشان میداد اشاره داره و کمی پایینتر مثلا به یک سنگی لوزی شکل.
درکل میخوام راجع به تشخیص اینکه کدام نشان نشان هدایتگر اصلی و درست هست و کدام نشانه ها/نشانه های گمراه کننده توضیحاتی بدین و اینکه ایا جهتهای اخفای دفینه که هر قوم برای خودشون مسیر خاصیرو دارند میتونه توی این امر به صورت عملی نه تئوری کمک کننده باشه؟
...
3:زمانیکه یک نشانی در دل خاک بدست میاد ما باید از کجا بدونیم اون نشان به کاوش در همون خاک اشاره داره یا اشاره به نشان دومی یا اخر در بیرون خاک؟
...
4:جهتهای مورد استفاده برای اخفای دفینه به چه صورتی هست؟مثلا میگند یهودیان شمال شرقی و جنوب شرقی غیر یهود شمال غرب و جنوب غرب خوب حالا این جهتها چه کمکی بهمون میکنه؟ایا بدین شکل هست که وقتی ما یک جوغنی یا نشانی دقیقا وسط یک سنگ دیدم بدون هیچ نشان دیگر نشان دهنده مسیر ما میایم میگیم بله این نشان قوم یهود هست و باید جهت شمال شرق و جنوب شرق بدنبال نشان بعدی باشیم؟یاچی؟
این جهتها در دل خاک چه کمکی میتونند بهمون کنند برای یافتن مسیر درست حفاری؟
...
5:ایا کوزه یا خمره میتونه به عنوان نشانه قرار بیگره؟چون بعضی از اساتید بیان میکنند که خیر اما بعضی دیگر میگند بله میخوام یک تحلیل و تفسیری کلیرو راجع به این مورد بگیند.
...
6:یکی دوتا سکه در کف چاه پر شده چه معنایی میتونه داشته باشه؟ایا به معنای اشاره به سمت پایین و اشاره به بار از نوع خود سکه داره؟
...
خیلی عذر میخوام اگر سوالاتم زیاد شدفقط از اساتید خواهش میکنم اگر وقتشون اقضا کرد توضیحاتی مفصلی با جزییات و اگر هم شد بامثال بیان کنند ممنون میشم