نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
آدرینا نوشته است: آدرینا نوشته است: سلام جناب شمس لطفا درباره این موارد استخراج کنید ازداری مرزی سکو یا (سه خو) افرا چال ریگ چشمه جناب شمس خواهشن راهنمایی بفرماید افرا چال:چشمه افرا چال رو بشناسی سمت شرقی این چشمه در شعاع 10 متریش قبر فرماندهی وجود داره! این نشانی رو هم بگم که این چشمه رو با چشمه های دیگه قاطی نکنی: سمت شرقی این چشمه باید دره ای وجود داشته باشه! موفق باشید
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
جمعه 13 فروردین1394 - 12:00am |
|
|
mohammad far
|
اوغلان قیز دره سی: سلام محمد جان, اگه دره رو میشناسی باید این دره امتدادش از شمال به جنوب باشه؟ سمت غربی دره هم باید چشمه داشته باشید,میشناسی بقیه رو بریم؟ سلام بله یک چشمه هم دارد بین این چشمه و دره یه چشمه دومی هم هست که آبش بعضی وقتا میاد بالا و زود ته نشین میشه قابل خوردن نیست,این چشمه دومی رو رد کنی بطرف دره یعنی شرق چشمه به یه تپه میخوری که اطاقی توش هست! با ردیاب و دستگاه برو ما رو هم بی نصیب نزار! استاد چشمه دوم در داخل خود دره هست که از وستای صخره سنگی . چشمه در ارتفاع حدود 3.5 متری است که گاهی اب میدهد که به پایین جاری میشود
|
جمعه 13 فروردین1394 - 12:11am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
mohammad far نوشته است: اوغلان قیز دره سی: سلام محمد جان, اگه دره رو میشناسی باید این دره امتدادش از شمال به جنوب باشه؟ سمت غربی دره هم باید چشمه داشته باشید,میشناسی بقیه رو بریم؟ سلام بله یک چشمه هم دارد بین این چشمه و دره یه چشمه دومی هم هست که آبش بعضی وقتا میاد بالا و زود ته نشین میشه قابل خوردن نیست,این چشمه دومی رو رد کنی بطرف دره یعنی شرق چشمه به یه تپه میخوری که اطاقی توش هست! با ردیاب و دستگاه برو ما رو هم بی نصیب نزار! استاد چشمه دوم در داخل خود دره هست که از وستای صخره سنگی . چشمه در ارتفاع حدود 3.5 متری است که گاهی اب میدهد که به پایین جاری میشود کدوم سمت دره هستش این چشمه عزیز؟
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
جمعه 13 فروردین1394 - 12:23am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
Shams_60 نوشته است: در این جمله کوتاه میکنم: در نگاه کسانی که پرواز را نمیفهمند هر چقدر اوج بگیرید کوچکتر خواهید شد!حاصلضرب "توان"در "ادعا"مقداری ثابت است, هرچه "توان"انسان کمتر باشد"ادعا"ی او بیشتر است و هر چه "توان" انسان بیشتر شود "ادعا"یش کمتر میگردد خداوند ثانیه به ثانیه رحمتش کنه دکتر حسابی رو که چه جمله ی زیبایی گفته. دوست عزیز جناب شمس خودتون در هر پستی که میگذارید جواب خودتون رو میدید درست می فرمایید توانتون کم ولی ماشالا هزار ماشالا ادعایتان ... بقول دوستمون که گفتند من موندم شما چطور میگید 100کیلو فلان جا طلا هستش شکر خدا بنا به فرمایشات خودتون هنوز تازه کار هستید و دارید از استادتون یاد میگیرد علوم رو وگرنه الان بیوگرافی کاملی از قیافه و طرز قرار گیری جنس در زیر خاک روهم برای دوستان ارائه میکردید...
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
جمعه 13 فروردین1394 - 12:59am |
|
|
moshfeghi
|
Shams_60 نوشته است: moshfeghi نوشته است: سلام. جالب بود برام خداییش. اگه بشه چی میشه ایول آقای Shams_60 من تازه واردم یک عیدی هم من بدید و اسم داش بلاغی رو بگید اطلاعاتش رو و آیا جنس داره یا نه؟ ممنون. دسته گلت درد نکنه جوابمو بده من منتظرم و تا ظهر چک میکنم که جوابتون رو ببینم. درود,لطف دارید, چک کن ببین سمت غربی داش بلاغی یه سینه کش یا همون سربالایی هستش تو اون سربالایی روبروی بلاغ 3 تا سنگ هم اندازه کنار هم تو سینه هستش ,ببین جابجا نشده؟سلام رفیق دمت گرم نه جابجا نشدن دیروز اونجا بودم. درسته بقیشو بگو ببینم دارم بال درمیارم خداییش. استاد بقیه رو بگو دیگه چی هست و چیکار کنم و کجا رو حفاری کنم؟؟ یاشاســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین
|
جمعه 13 فروردین1394 - 1:21am |
|
|
reza405
|
سلام اقای شمس خواهش میکنم عیب نداره من ازتون ممنونم .
|
جمعه 14 فروردین1394 - 9:39am |
|
|
reza405
|
reza405 نوشته است: سلام اقای شمس خواهش میکنم عیب نداره من ازتون ممنونم . اقای شمس یه جایی هست که بهش اوخچی میگن دستت درد نکنه ببین چیزی ازش در میاد راهنمایی بفرما.
|
جمعه 14 فروردین1394 - 9:49am |
|
|
EX_NOR
|
سلام دوستان. من جانب داری هیچکسیو نمی کنم به هیچ وجه خطابم اول به جناب رمزیاب هستش، نمیخوام نتیجه گیری کنم که این روش درسته یا غلط ، فقط تجربه خودمو میگم. .................. جایی رو پرسیدم از جناب شمس و جوابشون این بود: در***:این مکان هم یه راه قدیمی و مالرو در امتداد شمال به جنوب داره که سمت شرقی این راه یه تپه با خاک خاکستر مایل به مشکی دارید و روبروی این تپه در سمت غربی راه یه قبر شخص بلند مرتبه هستش! موفق باشید. - راجب اون تپه در***، بیشتر میفرمایید؟ رنگ قرمز سوخته مانند، حالت سنگ آهن نیست؟ - کنار سمت شرقی راه باید باشه تو همون مایه هاست آره! خوب حله دیگه,ببینم چیکار میکنی! ................... اینم تصویر اون مکان: http://8pic.ir/images/qp9wmcetmkavz5lmy0ph.jpg
|
جمعه 14 فروردین1394 - 10:10am |
|
|
گریوانت
کاربر فعال
|
سلام جناب شمس
لطفا" این دو تا اسم را هم تفسیر فرمایید
"قوچ داشی" "شیر داشی"
درود
|
جمعه 14 فروردین1394 - 11:36am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
دومین سوالم از جناب شمس عزیز در مورد مکانی بنای گوی چوخور بود استخراج دوست عزیزم در مورد این مورد هم درست بود.محض اطلاع کاربران دیگر.موفق باشید
|
جمعه 14 فروردین1394 - 12:04pm |
|
|
|