انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:27pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Shams_60 نوشته است:
دوستان عزیز و کاوشگران گرامی,
بنده هر جایی رو در مکانتون عرض کردم رو رو کاغذ بیارید{امتداد همه دره ها و راه ها و بعضی تپه ها از شمال به جنوبه}روی چهار جهت کاغذ شمال ,جنوب,شرق و غرب رو مشخص کنید,شرق 90 درجه جغرافیایی میشه و غرب هم 270 درجه جغرافیایی هستش,هر دره,راه,تپه,چشمه و ... رو در اسم مکان استخراج کردم رو روی کاغذ ترسیم کنید,و خطی رو که ریسمان بهش میگیم رو از شرق به غرب وصل کنید,حالا توجه کنید که تپه ,چشمه,چاه باستانی,قبر و ... باید دقیقآ زیر این ریسمان قرار بگیره و منظور از تراز و ریسمان شرق به غرب که همون 90 درجه شرقی و 270 درجه غربی رو در بیرون روی زمین موقع کشتن یه جا با قطب نما پیدا کنید و بکار ببرید! @};-
این کار در آوردن کروکی محل بار هستش که بعضی از دوستانی که سند پوستی مشاهده کرده باشند متوجه صحت حرف های بنده میشند! @};-
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان کاوشگر گرامی :YMPRAY: :YMPRAY:

با تشکر از دوست عزیزن جناب شمس و در مورد این مطلب خیلی ارزنده هم به نوبه خود کمال تشکر از ایشان دارم.

جمعه 14 فروردین1394 - 6:22pm
YIM
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
موستاین نوشته است:
درود وسلام خدمت شمس عزیز وبزرگوار ,امیدوارم که هرکجا هستید درصحت وسلامتی بسر ببرید .درپناه حق

تشکر دوست عزیزم جناب موستاین,
امیدوارم که زودتر با کمک هم به نتیجه خوبی در این راه برسیم!
موفق باشید @};-

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

جمعه 14 فروردین1394 - 6:28pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
دوستان عزیز و کاوشگران گرامی,
بنده هر جایی رو در مکانتون عرض کردم رو رو کاغذ بیارید{امتداد همه دره ها و راه ها و بعضی تپه ها از شمال به جنوبه}روی چهار جهت کاغذ شمال ,جنوب,شرق و غرب رو مشخص کنید,شرق 90 درجه جغرافیایی میشه و غرب هم 270 درجه جغرافیایی هستش,هر دره,راه,تپه,چشمه و ... رو در اسم مکان استخراج کردم رو روی کاغذ ترسیم کنید,و خطی رو که ریسمان بهش میگیم رو از شرق به غرب وصل کنید,حالا توجه کنید که تپه ,چشمه,چاه باستانی,قبر و ... باید دقیقآ زیر این ریسمان قرار بگیره و منظور از تراز و ریسمان شرق به غرب که همون 90 درجه شرقی و 270 درجه غربی رو در بیرون روی زمین موقع کشتن یه جا با قطب نما پیدا کنید و بکار ببرید! @};-
این کار در آوردن کروکی محل بار هستش که بعضی از دوستانی که سند پوستی مشاهده کرده باشند متوجه صحت حرف های بنده میشند! @};-
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان کاوشگر گرامی :YMPRAY: :YMPRAY:

با تشکر از دوست عزیزن جناب شمس و در مورد این مطلب خیلی ارزنده هم به نوبه خود کمال تشکر از ایشان دارم.

@};- @};- :x @};- @};-

Shams_60@

جمعه 14 فروردین1394 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقای شمس سال خوبی داشته باشید. فردا 15 فروردین هست ایا برای گویش های دیگر هم می توانید راهنمایی کنید
تشکر @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 14 فروردین1394 - 6:52pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
سلام اقای شمس سال خوبی داشته باشید. فردا 15 فروردین هست ایا برای گویش های دیگر هم می توانید راهنمایی کنید
تشکر @};-

درود ,
چند تا اسم مکان بفرمایید تا به انتخابم یکی که پیدا کردنش راحت و کار خوبه براتون استخراج کنم,فقط اسم روستا نباشه! :-? [-X

Shams_60@

جمعه 14 فروردین1394 - 7:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای شمس چند نام مکان براتون خصوصی فرستادم ببخشید نمی خام مکانها لو بره

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 14 فروردین1394 - 7:18pm

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- سلام خسته نباشید
:-B

در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند & گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

جمعه 14 فروردین1394 - 7:56pm

سلام و خسته نباشید خدمت اقای شمس و دیگر دوستان .اقای شمس یه مکانی هست به اسم اوخچی کمک کنید

جمعه 14 فروردین1394 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

انشا... به لطف ودریای بیکران خدا وکمک شما اساتید عزیز .باشه که بتونیم مراتب قدردانی رو بجا بیاریم

جمعه 14 فروردین1394 - 8:33pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

128/1081 نوشته است:
@};- @};- @};- سلام خسته نباشید
:-B

ممنون دوست عزیزم جناب ....!
@};- @};- :x @};- @};- ~O)

Shams_60@

جمعه 14 فروردین1394 - 9:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 146 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure