نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
yusef نوشته است: سلام . خدمت باستان شناس عزیز ضمن عرض تبریک عید نوروز سنگهایی که ارسال می گردد از یک حفاری به دست امده است.لطفاً نوع سنگ، قیمت، نشانه ی چیزی بودن و سایر توضیحات لازم را مرقوم بفرمایید . با تشکر درود بر شما سنگ هاي مورد نظر از لحاظ خريد و فروش هيچ مشكلي نداشته و ميتوانيد به راحتي به فروش برسانيد جزو سنگهاي نيمه قيمتي بوده و بر اساس وزن از شما خريداري خواهند كرد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 3:33am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
mohammad far نوشته است: با تشکر از دوستان چند تا عکس هم ازبلای همین محل درود بر شما در تصاوير و محل شما تركيبي از آثار طبيعي ,عصر آهن دوم (مربوط به صخره سوراخ) و الهه نگهبان تصوير اول كه تخريب شده ديده مي شود بررسي بيشتر محل و شناسايي علائم مهم لازم مي باشد.
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 4:19am |
|
|
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
sajji نوشته است: باسلام خدمت دوستان وباستان شناس عزیز تابه حال چندین سوال کردم و چندین عکس گذاشتم اما با جواب های دوستان به جایی نرسیدم ایا کسی میدونه این شکل مار نشونه چیه ایا احتمال وجود بار هست ؟؟؟خواش کمک کنید.... سلام استاد باستانشناس میشه در مورد عکس منم نظر بدید ممنونت میشم
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 9:04am |
|
|
meysam hefaz
کاربر فعال
|
سلام به استید محترم نظرتون راجب این عکس چیه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 9:38am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
meysam hefaz نوشته است: سلام به استید محترم نظرتون راجب این عکس چیه درود بر شما
|
سه شنبه 17 فروردین1394 - 12:13am |
|
|
اشکان18
|
کنار یه رودخونه شاید2متری رودخونه این سنگ بزرگ که روش یه جوغن مربع بزرگ به طول وعرض 40سانت میباشد
حالا نمیدونم رودخونه تازه به این مسیر اومده یا ازهمون اول تو این راه بودهمنظور از تازه صد دویست ساله
دوستانم زیر سنگ حفاری کردند اب اجازه کار بهشون نمیده به نظر شما میتونه جای خوبی باشه یا اب قبرو از بین برده یه ذره که میکنند اب بیرون میزنه
به نظر شما اگه قبر سردار یا شخص دارای منصب باشه تو جوغن های مربع زیره خوده سنگه؟
در ضمن عمق جوغن 16 الی17 سانته؟با تشکر...........
ازقضا روزی اگر حاکم این شهر شدم/خون صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/تا نگویند که مستان زخدا بی خبرند
|
سه شنبه 17 فروردین1394 - 12:30am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
اشکان18 نوشته است: کنار یه رودخونه شاید2متری رودخونه این سنگ بزرگ که روش یه جوغن مربع بزرگ به طول وعرض 40سانت میباشد
حالا نمیدونم رودخونه تازه به این مسیر اومده یا ازهمون اول تو این راه بودهمنظور از تازه صد دویست ساله
دوستانم زیر سنگ حفاری کردند اب اجازه کار بهشون نمیده به نظر شما میتونه جای خوبی باشه یا اب قبرو از بین برده یه ذره که میکنند اب بیرون میزنه
به نظر شما اگه قبر سردار یا شخص دارای منصب باشه تو جوغن های مربع زیره خوده سنگه؟
در ضمن عمق جوغن 16 الی17 سانته؟با تشکر........... درود بر شما
|
سه شنبه 17 فروردین1394 - 1:04am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
sajji نوشته است: باسلام خدمت دوستان وباستان شناس عزیز تابه حال چندین سوال کردم و چندین عکس گذاشتم اما با جواب های دوستان به جایی نرسیدم ایا کسی میدونه این شکل مار نشونه چیه ایا احتمال وجود بار هست ؟؟؟خواش کمک کنید.... درود بر شما مورد شما سند صخره تراش مي باشد كه دچار آسيب در علامت مركزي شده نه سمبل مار
|
سه شنبه 17 فروردین1394 - 1:35am |
|
|
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
باستانشناس نوشته است: sajji نوشته است: باسلام خدمت دوستان وباستان شناس عزیز تابه حال چندین سوال کردم و چندین عکس گذاشتم اما با جواب های دوستان به جایی نرسیدم ایا کسی میدونه این شکل مار نشونه چیه ایا احتمال وجود بار هست ؟؟؟خواش کمک کنید.... درود بر شما مورد شما سند صخره تراش مي باشد كه دچار آسيب در علامت مركزي شده نه سمبل مار ممنونم استاد عزیز از راهنمایی هایه بسیار مفیدت ایا احتمال وجود بار در اطراف هست یا نه؟؟؟
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:08am |
|
|
hasan10
|
روی تخته سنگی ردپای راست کنده کاری شده نشانه چیست وهدف ممکن است کجا باشد
|
سه شنبه 18 فروردین1394 - 1:09pm |
|
|