سلام,
در این مکان شما یه چشمه پر آب دارید که مختص خود قلات زنگی بوده و اسم باید نداشته باشه,سمت شرقی این چشمه یه تل خاکی دارید که سمت شرقیش شیب ماننده,میشناسی؟
درود جناب شمس
مشخصات این محل به این صورت میباشد که بر فراز کوهی بلند و سوقالجیشی محوطهای تقریباً تخت به مساحت 150 متر در 70 متر مربع وجود دارد و در آن قلعهای قدیمی وجود داشته که هم اکنون فقط آثار آن باقی مانده است. این قلات از هر طرف به پرتگاه منتهی است و دسترسی به آن آنچنان دشوار میباشد که حتی برای اهالی محلی هم بدون راهنما ممکن نیست.
حال اگر منظورتان چشمهایست که در حال حاضر فعال باشد که خیر، چشمهای وجود ندارد چون بنده به همهٔ آن منطقه اشراف کامل دارم. اما اگر منظورتان چشمهای قدیمی است که در حال حاضر خشکیده است باید محبت کرده و راهنمائی نمائید تا آنرا بیابم.
سلام دوست عزیز,
بسیار خوب,از خشک بودن چشمه اطلاعی ندارم, و این چشمه خیلی قدیمی هست و بین 2 تا تپه باستانی قرار داره!
موفق باشید
درود جناب شمس
متاسفانه هیچکدام از توضیحات شما صحیح نیست.بنده عکس محل مورد نظر رو آپلود میکنم. صحبت از یک محوطهٔ کوچک 150 در 70 متر مربع میباشد که جز آثاری باقیمانده از یک قلعه و حوضی ساروجی در آن وجود ندارد و این حوض به گونهای تعبیه شده است که در زمان بارندگی همهٔ آبهای محل را در خود جمعآوری کند.
پ.ن.یک: این عکس همانگونه که ملاحظه میفرمائید از فاصله 260 متری گرفته شده است.
پ.ن.دو: در نرم افزار گوگل ارتس بعضی حروف فارسی نوشته نمیشود و دلیل حذف "ز" نیز همین مورد میباشد.
ممنون دوست عزیزم,
اگر چشمه و خاک کشاورزی در منطقه ای وجود نداشته باشد پس آن منطقه نمیتونه باستانی و قابل سکونت باشه!
شما یه لطفی بکنید وچشمه این محل رو از ریش سفیداتون بپرسید که سن و سالی رو اونجا سپری کردند,امکان نداره چشمه ای نداشته باشه!
درود جناب شمس عزیز
در مورد باستانی بودنش که شکی نیست و مطمئن هستم چو ن دارای شناسنامه میباشد و ارزش این محل همانگونه که در پیام دوم عرض نمودم بخاطر موقعیت سوقالجیشی آن بوده و نه کشاورزی و غیره....
اما در مورد چشمه، منطقه ما از نظر آب بسیار مشکلات دارد و اگر چه در قدیم این مشکلات کمتر بوده ولی آنچنان هم نبوده که هر جا چشمهای باشد. و دلیل ساختن حوض در آن محل با آن مشقات نیز همین کمبود آب بوده است.