نویسنده |
پیغام |
موستاین
کاربر حرفه ای
|
باسلام دوست عزیز کسانی که f35انجمنرو ندارن چیکار باید بکنن . چطور از طرح شما استفاده کنن
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:13pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
درود خب این دسته ها حالا با دسته های اولیه چه تفاوتی دارن؟ دسته های اولیه هم که میله برنجی توی لوله مسی بود ! اونوقت هم کلی ایراد گرفتن از آقا مجتبی که این دسته ها باید برنج خالص و توپر باشه و هیچ مسی نداشته باشه! حالا باز برگشتید به قبل! ردیاب رو هرکاریش بکنی باز هم فقط ردیابه! مهمترین نکته کلیدی در یک ردیاب کارامد ارسال موج با فرکانس ثابت و دقیق و پایدار هست که در 35 به بهترین شکل ممکن پیاده شده! باقیش دیگه نکات اپراتوری و تمرین و تمرین و تمرین! پیروز باشید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:19pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: سعید جان من ادعای اختراع نکردم , و فقط اصلاح آنتن رو پیشنهاد دادم و حتی تا به حال تاپیک این آقای هوشی رو من ندیده بودم و من هم هوشی نیستم , به جدم قسم که نه من فروشنده هستم و نه هوشی و نه دلال , قصد من فقط کمک به بچه ها بوده و هست ! من هم بیشتر تجربیاتم رو تو این سایت در ضمینه ردیابی ,به آقامحمد مدیونم و همینجا دست ایشان رو میبوسم ! در کل بنده ادعای اختراع و ..ندارم و نداشتم و اگر هم به نتیجه ای رسیدم , قصدم کمک بوده و هست , سلام .شما تو اون پست که نقل کردم گفتید این انتنها رو اقا مجتبی چجوری به ذهنش رسیده بسازه من هم جواب شما رو دادم
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:45pm |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد کوهیار خوشحالمکه نظر دادین....ولی در کل همیشه جابرای پیشرفت هست..... 35 فرکانسهاش خیلی دقیق و حساب شدس ولی نیاز که باشه پیشرفت هم صورت میگیره..مثل طرح مکمل اقا سعید که خوب هم جواب داد.....در کل این تغییرات بر بستر 35 انجام میشه و ما همیشه 35 رو داریم مثل یه موتور بی نقص میمونه که با تو جه به نیازمون بدنه و گیربکس رو تغییر میدیم تا انشا...هر چه بیشتر پیشرفت کنیم....درود بر شما
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:48pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد کوهیار عزیز بنده در جریان نیستم که چه سیر تکاملی بوده و .. اما صرف درخواست عده ای که از اصول دسته ها بی اطلاع هستند نباید اصل ماجرا را ,به خاطر حرف تعقیر داد دوستان بی اطلاع و ناوارد بودند , که این درخواست را کردند و طراحی به این بی نظیری را زیر سوال بردند شاید کاربرانی که این درخواست را داشته اند , جز فروشندگان ... بگذریم , دوستان با تعقیرات جدید حتما ردیابی اصولی را تجربه خواهند کرد!!! و بیخودی انگشت اتهام را سمت طراحی مدار نبرند اما در مورد مدار بنده , من به هیچ وجه قصد فروش مدارم را ندارم , و نیاز مالی هم ندارم چون بنده چهارده ساله که مدیر یک شهربازی هستم اگر عده ای فروشنده ی از خدا بی خبر نبودند من مدار و ساختش را عمومی میکردم مدار من قادره که همزمان چهار فرکانس متفاوت در خروجی تحویل بده که دو فرکانس برای زمین که با چوک مبدل فرکانسی تقویت میشود و با قدرت و ولتاژ بالایی با چهار پراپ به زمین وصل میشود و دو فرکانس هم برای هوایی و ارسال از طریق وسیله ای خاص برای بی اثر کردن امواج رادیویی و موبایل و.. و افرکانس ردیاب سی وپنج هم در دو حالت خاص استفاده میکنم و عملا دسته ها با قدرت عجیبی به ردیابی مشغول میشوند زمان ردیابی مقداری طولانی تر ولی دقیقتر خواهد بود ارسال موج هم با روش خاصی هست برای اثبات هم حاضرم ردیابهای میلیونی را به مبارزه و مسابقه دعوت میکنم
قسمت !
|
پنج شنبه 19 فروردین1394 - 2:03am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
موستاین عزیز شما دسته ها رو تهیه کن و با یکی از مدارات ساده که فایل هگز نداره تمرین کن و من روش تقویت رو بهت میگم اگرم بودجه تهیه دسته ها رو نداری با یه روش دیگه و با عکس ساخت دسته رو بهت یاد میدم اما اگر تونستی ردیاب انجمن رو بخر کسانی که با سی و پنج به نتیجه نرسیدن ,دلیلش عدم تمرین و عدم تسلط بوده قرار نیست ردیاب دست مارو بگیره ببره رو بار ! حتی دوستانی رو میشناسم لورنز خریدن و جی پی ایکس و الان دارن میفروشن , بخدا باید تمرین کرد طرف با مدار کیت ساده ...بار زده ! کیتی که ماها مسخره میکنیم !
قسمت !
|
پنج شنبه 19 فروردین1394 - 2:16am |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
سلام اقای روت..من دوتا دسته و انتن برنجی شرکتی المانی دارم..سوراخ بالای دسته حدود شش سانت هست..ته دسته ها سوراخ شده و ب اندازه کافی جا داره و پیچی هست..این دسته و انتن برای راه اندازی ردیاب شما کافی هست؟ اگه میخواید تا عکسشو براتون بفرستم..
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 5:39am |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
داش عکسشو تو تاپیک بزار همه ببینن استفاده ببرن ..سپاس
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 9:38am |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
سلام ممنون از راهنمایی .من قبلا tda2005 را ساختم اما ممنون میشم راهنمایی کنید
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 9:56am |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
این از دسته برنجی المانی من که شرکتی هست و داخل این تهش جیوه بود..البته جیوه نقره ای بود که من خالی کردم.من همین دسته ها که دوتا هست با انتن هاشون که اونا هم برنج المانی هست رو با مکمل امتحان کردم و جواب میدادن ولی مکملم سوخت .من35 نداشتم الانم ندارم.امیدوارم با روش و مدار اقای روت هم بتونم باهاش ردیابی انجام بدم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 20 فروردین1394 - 10:33am |
|
|
|