انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:36am

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
سلام دوستان و کاربران گرامی, @};-
کاربرانی که با اکانت miladn و غضنفر در این تاپیک پست میگذارند فقط برای بر هم زدن نظم و آرامش اینجا دست به یکی کردند و جز تمسخر بنده و دیگر دوستان از دستشان کاری بر نمی آید!
دوست عزیز و گرامی لطفآ جنبه داشته باشید تا با دیگر دوستان که اراده و اکیپ این کار رو دارند این برنامه رو به پیش ببریم!
@};- از مدیریت این سایت تغاضا دارم تا در این خصوص اقدامات لازم رو انجام دهند! @};-

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 5:44pm
مدیر کل
مدیر کل

miladn و غضنفر عزیز لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنین و به کار ایشون کاری نداشته باشین! عملکرد جناب شمس هر چه که هست ظاهرا مشتاقان و طرفداران زیادی داره که روش ایشون رو مورد تایید قرار دادن. لذا هر کسی خواست از ایشون و متد خاصشون کمک بگیره اختیار با خودشه. سایر کسانی که احیانا روش ایشون رو قبول ندارن لزومی نداره در این تاپیک فعالیتی داشته باشن!

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 5:59pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
حمید نوشته است:
miladn و غضنفر عزیز لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنین و به کار ایشون کاری نداشته باشین! عملکرد جناب شمس هر چه که هست ظاهرا مشتاقان و طرفداران زیادی داره که روش ایشون رو مورد تایید قرار دادن. لذا هر کسی خواست از ایشون و متد خاصشون کمک بگیره اختیار با خودشه. سایر کسانی که احیانا روش ایشون رو قبول ندارن لزومی نداره در این تاپیک فعالیتی داشته باشن!

@};- @};- @};- از مدیر کل سایت جناب حمید عزیز تشکر میکنم که به درخواست اینجانب جواب دادند! @};- @};- @};-

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 6:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام ودرود خدمت استاد بزرگوار جناب شمس عزیز ودرود بر اقا حمید که جواب قاطعی به برخی از کاربران که قصد برهم زدن این تاپیک وزیر سوال بردن راهنمایی های جناب شمس رادارند.

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 6:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:

حميد جان کجای حرفهای من قانون شکنی بود آخه من نميبونم چرا آقا شمس اينقدر بد بين تشريف دارن من کاری به ميلاد ندارم سوال پرسيدم ايشون جواب دادن منم سوال کردم مگه شما آقا شمس هستين فقط همين والله به خدا

خدايا مددی کن

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 6:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا شمس بهتر دونستم به زبان مادريم خدمت شما عرض کنم که
گارداش اگر سن آذری زبانسان اول آغزون سوزين بيل اوندان سورا منی مسخره ايلين معرفی اله ،منکی تمام آذريلره ارادت خاصيم وار تمسخر نه سوزدی؟ من سوال الديم فقط ،درضمن بايرامدا چوخ زهلشديم تاپاماديم منی راهنماليخ الييسن در هر صورت من سنن معذرت ايستيرم

خدايا مددی کن

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 6:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
حمید نوشته است:

با تشکر از مهندس حمید عزیزم که همیشه حواسشون به همه جا هست :ymhug: :x
استاد عارضم خدمتتون که بنده به کاربر یا کاربران خاصی کار ندارم ، اما باید بگم خدمتتون بنده تحقیقات گسترده ای کردم راجع به علم جناب شمس ، و به صحت صددرصدی این علم پی بردم ، در ایران فقط تعداد انگشت شماری این علم رو دارا میباشند ، باید قدر این عزیزان رو دونست ;;)
در رابطه با فرمایشات جناب شمس هم عرض کنم که چندین مورد بنده به ایشون نام مناطقی رو گفتم که مطمنم نه جناب شمس ، بله هیچکدوم از کاربران سایت حتی اسمش رو هم نشنیدن و به هیچ وجه به اون حومه پا نذاشتن (به دلایل خاص که نیاز باشه عرض میکنم).و در هیچ نقشه یا ... حتی این مناطقی تعریف هم نشده!
در همه موارد هم جناب شمس دقیقاااا صحیح فرمودن ، بدون حتی 1% خطا
باز هم تشکر میکنم از مهندس حمید گل و جناب شمس گرامی که دوستان رو بدون چشمداشتی راهنمایی میکنن :x
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 7:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
سلام.
عرض ادب و احترام دارم خدمت کاربران عزیز فلزجو. ارادت خاصی هم به اساتید محترم دارم.
یه نکته رو خدمت دوستان عارض میشم. امیدوارم سو تعبیر نشه.
اکثر ما کاربران، کسانی هستیم که توان خرید سیستم نداریم و شاید تاکنون صدها بار آواره ی کوه و بیابون شدیم. از وقتی که سایت فلزجو شروع به فعالیت کرده و اساتید خوبی در بخشهای مختلف حضور یافتند، امید و دلخوشی ما به این کار بیشتر شد.
و از راهنمائیهای سروران بهره ها گرفتیم.
حالا که جناب شمس تشریف آوردن به انجمن و با حوصله به تک تک پرسشها جواب میدهند، من و امثال من شانسمون رو با راهنمایی ایشون هم تست میکنیم. اگه به نتیجه رسیدیم فبها. اگه هم نرسیدیم اینم یه بار مثل دفعات قبل.
دوستان توجه کنند که هیچ علمی مطلق نیست. اگه گاهی حرف ایشون با واقعیت همخوانی نداشته باشه جای هیچ ایراد و گلایه ای نیست. کما اینکه تاکنون بیشتر کاربران و از جمله حقیر، سخنان آقای شمس رو در مورد توضیحات مکانهای معرفی شده، تایید کرده ایم.
بنده به شخصه از آقای شمس گرامی و سایر اساتید محترم، قدردانی میکنم.
آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان دارم.

جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست
گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 7:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
جناب شمس راجع به دو دره که به زبان محلی (دوجره) هم میگویند توضیح دهید.
و همچنین منطقه های به نامهای کارتزیه - 2 موزی - چشمه درویش علی شاه -و خانسرای قربانعلی افعی

:-\ :-\

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 7:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:

جناب آقای حمید من همیشه قوانین انجمن را رعایت کرده ام جناب شمس خدا رو شاهد میگیرم که من هیچ ارتباطی با آقای غضنفر ندارم مگر راهنمایی کردن جرمه؟! آقا حمید شما خودتون میتونید آی پی ها رو بررسی بکنید مگر این فقط جناب شمس هستند که با این علم آشنایی دارند . من خودم استاد علائم شناسی هستم و نیازی هم نیست خودمو معرفی بکنم من اطلاعاتم در این زمینه خیلی خیلی بیشتر از جناب شمس هست

جمعه 20 فروردین1394 - 12:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 62 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure