انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:00pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 44  بعدی
 fpl 35 تقویت و تغییرات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسی جواب سوالم رو نميده ؟ آقا روت نظرتون چيه ؟

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
نه غضنفر جان
نمیشه
شما , با موبایل یا یکی از مدارهای ردیاب مولد فرکانس رو بساز و برای تقویت از مداری استفاده کن که چک داشته باشه , چک جدا کننده قسمت قبل و بعد میشه و هیچ نویز و ..تو خروجی نداره و عالی جواب میده

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 12:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش روت عزیز این مداری که شما دارین برای پیدا کردن هر فلزی با فرکانس خاص خودش هست..؟؟مداری که شما دارین میشه بهش فرکانس داد یا اینکه باید نرم افزار موبایلی باشه و از اون طریف فرکانس و تعیین کنیم؟این سوالات و برا اونایی میکنم که 35 رو در اختیار ندارن...ایا حذف کننده شما با نرم افزار موبایل میشه بهش فرکانس داد؟؟

جمعه 21 فروردین1394 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بلاخره بايد مدار رو يکی آپ کنه ديگه ، کدوم مدار ؟ با چه اسمی بخريم ؟ با چه توضيحاتی بسازيم ؟ اصلا من که گيج نميزدم تو اين بخش گيجىدم والله

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 12:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اقای روت اگر امکان داره در مورد چبزهایی که در مورد ردیاب عنوان میکنید حداقل یه عکس یا یک کلیپ از اون بزارین چون بچه ها همه سر در گم شدن و نمیدونن چیکار کنن و یا یک تاپیک جدا برای اینکار ایجاد کنید و در اون کارهای خودتون رو توضیح بدید با تشکر

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

جمعه 21 فروردین1394 - 12:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اینم شده مثل کشفیات اقا ناصر خدای دیجیتال که هر روز یک اختراعی میکنه و دادا و هوار راه میاندازه و اخرش هم هیچی به هیچی :D
تازگیا هم mdl 9000 رو اختراع کردند =)) . گفته بزودی اطلاعاتش رو میزاره اگه چند سال طولش نداد بدونید هیچی حالیم نیست \M/

جمعه 21 فروردین1394 - 12:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تا همین جاشم که توضیح دادم اگر یکم هوش داشته باشی , خودت میتونی یه ردیاب بسازی که تو تست دهنت باز بمونه
شما هر مولد فرکانسی رو به یه تقویت کننده بده و تو خروجیش از چوک صوتی استفاده کن و باهاش پراپ بساز
برا زمین
اونوقت با سی و پنج یا هر ردیابی که تو انجمن هست بزن به دسته هات , اگر جواب نگرفتی بیا خسارت میدم
اما دلتای یک
من هرچقدر هم نفهم باشم , چیزی که ساختم فرکانس رو از بیست هرتز تا بیست کیلو هرتز رو صافی تو چهار کانال متفاوت میده و سه فرکانس مجزا
و پراپ ها و....
بماند!
عکس قسمتی از مدارم رو برا کمانگیر فرستادم
نیازیم ندارم تو تاییدم کنی
یا مسخره ,
جرات اینو دارم که مبارز بطلبم
با هر ردیاب خارجی صد میلیونی
بیاد وسط
این گوی و این میدان

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 1:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در ضمن من ناصر و ناصرها رو شماتت نمیکنم
برای سیر کردن شکم مجبورن بسازن و غالب کنن به یکی مثل شما
اما من نیاز مالی ندارم , و تا الان یک ریال مال حرام تو زندگیم راه پیدا نکرده
اما جناب دلتا یک
شما انتظار داری که نتیجه شیش ماه زحمتم رو بیارم دودستی بدم خدمت شما !
چشم صبر کن پله پله ,

قسمت !

جمعه 21 فروردین1394 - 1:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

عزیز من بحث سر کش دادن موضوعه نه چیز دیگه . بنده تا دلت بخواد با ردیابها از نوع وطنی تا خارجیش کار کردم و همشون پدرد سطل اشغال خوردن نه چیز دیگری
شما موضوع رو زیادی کشش میدی . 14 صفحه از تاپیک گذشته اما هنوز کسی نمیدونه باید چکار کنه تا اینجاشم طرح شما شده مجموع طرح هوشی و سعید
درباره پر کردن شکم زن و بچه اگه با پولی باشه که از امثال بنده میگیره مطمئنم اگر توی حلقوم خودش گیر نکنه تو حلقوم زن و بچه ش گیر میکنه چون پول حروم خوردن نداره

جمعه 21 فروردین1394 - 1:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای روت با عرض معذرت در مورد نکته اول که باید خروجی به چک وصل بشه رو متوجه شده که باید به زمین بره ولی بند دوم رو متوجه نشدم که منظور شما از اینکه بزن به دسته هات چیه اگر ممکنه کمی برای من توضیح بدید
ممنون

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

جمعه 21 فروردین1394 - 1:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 44  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure