Ancient نوشته است:
سلام.دوستان گرامي من در حدي نيستم كه در حضور اساتيد بزرگ اظهار نظر كنم اما دوس دارم با اجازه دوستان تو بحث ها شركت كنم و دانسته هامو ارتقاع بدم.تو اين مابين شايد هم تجربه ي كوچيكي داشتم ك به درد دوستان خورد.
به قول استاد بينا تو اين دنيا هرچيزي وجود داره و ممكنه مگه اينكه خلاف اون ثابت شه.راجع به طلسم موارد بسياري رو شنيدم از افراد مطمئن و چندين مورد رو هم به عينه ديدم. دوستاني ك با علوم غريبه آشنايي دارند ميدونن چي ميگم،متاسفانه تو اون لحظه و ساعت موجودات ماورا(غير فيزيكي) ذهن انسان رو محدود ميكنن(به قول گفتني كور ميكنند) و باعث ميشن كه متوجه نشي اصلا قضيه چيه
دوست عزیز سلام
اتفاقا بنده این علوم غریبه رو خیلی درک میکنم و دوسه تا چیز عجیب تو این این علم ماورایی دیدم ...اما دز مورد طلسم هیچ اعتقادی ندارم و هیچ طلسمی هم از نظر من وجود نداره...ببین دوست عزیز سر این قضیه گنجیابی من حداقل با 5 تا درویش و دعانویس مشورت و همکاری کردم چه من و چه پدر و چه فامیلم همه دنبال دعا و جن و فلان بخاطر این کار بودیم ..
یکموردش فقط میگم که..تو روستایی یک درخت داغداغان وجود داره که چندین سال پیش پدرم یک دعانویس متبحر برده سر مکان و گفته که اینجا روستای قدیمیتر روستای خودمونه...اونم اونجا یسری حساباتی گرفته و گفته اینجا زمینه و بانک این رئستا انطرف رودخونه هستش و اونجا یک تپه بزرگیه که سه تا سنگ دورش وجود داره...بعد با همین دعانویسه رفتن دقیقا همونجیزایی که این میگفته رو اونجا دیدن..اما هیچی نگفته یا نمیدونسته یا نگفته..پدرم هم میاد از تهران یکی رو میاره اون مردک هم با دستگاهش میاد اونجا چجنتا بوق بوق میکنه و میگه اینجاست و اینا میکنن و هیچی درنمیاد..
به هر حال این یک نسبتا واقعیت بود که من میدونم/.//
اما حقیقتا از نظر من اصلا وجود خارجی نداره///شما که دیدید لطفا با توضیح کامل بما شرح بدید شاید که ماهم ملطفت شدیم./.ممنونم از شما