نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
دوستان ، اگه بخواهیم از دستگاه تو عمق دو متری که شی دفن شده تست بگیریم ،اگه دو جفت پراپ که یکی در سمت چپ اون نقطه به فاصله 2 متر و دیگری درسمت راست اون نقطه به فاصله 2 متر به زمین وصل کنیم ، میشه در این حالت هم اسکن تصویری داشت ؟ منظورم بجای اینکه بصورت نقاط مربعی پراپ رو به زمین وصل کنیم ، بصورت خطی میتونیم اون محل رو چک کنیم؟
|
جمعه 21 تیر1392 - 1:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نه ارتین جان. کلا در اینجور دستگاهها اسکن تصویری وقتی معنی پیدا میکنه که داده های مربوط به تعداد نقاط زیادی از اون محوطه موجود باشه. این چیزی که شما گفتین فکر میکنم منظورتون فقط یکی از این نقاط بود. با اطلاعات یک نقطه هم نمیشه تصویر تهیه کرد. باید حتما بصورت جدول مانند اطلاعات چند نقطه موجود باشه تا بشه یک اسکن دراورد. هر چقدر هم تعداد این نقاط بیشتر باشه تصویر هم دقیق تر و مشخص تر میشه.
|
جمعه 21 تیر1392 - 1:55pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: نه ارتین جان. کلا در اینجور دستگاهها اسکن تصویری وقتی معنی پیدا میکنه که داده های مربوط به تعداد نقاط زیادی از اون محوطه موجود باشه. این چیزی که شما گفتین فکر میکنم منظورتون فقط یکی از این نقاط بود. با اطلاعات یک نقطه هم نمیشه تصویر تهیه کرد. باید حتما بصورت جدول مانند اطلاعات چند نقطه موجود باشه تا بشه یک اسکن دراورد. هر چقدر هم تعداد این نقاط بیشتر باشه تصویر هم دقیق تر و مشخص تر میشه. حمید جان ، تشکر از جوابت ، حالا جای که پراپ فرستنده روی یه سطح صاف باشه و پراپ گیرنده روی یه سطح شیبدار که از سطح حدود یک متر پائین تر هست نحوه کاشتن پراپ چجوریه ؟ اگه تست در عمق دو متری باشه ؟
|
جمعه 21 تیر1392 - 2:27pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: حمید نوشته است: نه ارتین جان. کلا در اینجور دستگاهها اسکن تصویری وقتی معنی پیدا میکنه که داده های مربوط به تعداد نقاط زیادی از اون محوطه موجود باشه. این چیزی که شما گفتین فکر میکنم منظورتون فقط یکی از این نقاط بود. با اطلاعات یک نقطه هم نمیشه تصویر تهیه کرد. باید حتما بصورت جدول مانند اطلاعات چند نقطه موجود باشه تا بشه یک اسکن دراورد. هر چقدر هم تعداد این نقاط بیشتر باشه تصویر هم دقیق تر و مشخص تر میشه. حمید جان ، تشکر از جوابت ، حالا جای که پراپ فرستنده روی یه سطح صاف باشه و پراپ گیرنده روی یه سطح شیبدار که از سطح حدود یک متر پائین تر هست نحوه کاشتن پراپ چجوریه ؟ اگه تست در عمق دو متری باشه ؟ آرتين جان اولا يك تور ريسماني درست كنيد به طول 5متردر 5متر كه طول هرخانه مربعي اون 0.5در 0.5 متر باشه بعد تور رو روي منطقه اسكن پهن كنيد بعد دوتا پروپ رو به تخته و به فاصله 0.5 متر از هم نصب كنيد در هر تخته يك پروپ گيرنده داري ويكي هم فرستنده كه يكي از تخته ها در پايين منطقه اسكن وصل ميشه واون تخته ديگه در هر ضلع مربع بكاريد واطلاعات رو ذخيره كنيد بعد به كامپيوتر بدين همين ديگه
|
جمعه 21 تیر1392 - 3:32pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
naser1 نوشته است: ارتین نوشته است: حمید نوشته است: نه ارتین جان. کلا در اینجور دستگاهها اسکن تصویری وقتی معنی پیدا میکنه که داده های مربوط به تعداد نقاط زیادی از اون محوطه موجود باشه. این چیزی که شما گفتین فکر میکنم منظورتون فقط یکی از این نقاط بود. با اطلاعات یک نقطه هم نمیشه تصویر تهیه کرد. باید حتما بصورت جدول مانند اطلاعات چند نقطه موجود باشه تا بشه یک اسکن دراورد. هر چقدر هم تعداد این نقاط بیشتر باشه تصویر هم دقیق تر و مشخص تر میشه. حمید جان ، تشکر از جوابت ، حالا جای که پراپ فرستنده روی یه سطح صاف باشه و پراپ گیرنده روی یه سطح شیبدار که از سطح حدود یک متر پائین تر هست نحوه کاشتن پراپ چجوریه ؟ اگه تست در عمق دو متری باشه ؟ آرتين جان اولا يك تور ريسماني درست كنيد به طول 5متردر 5متر كه طول هرخانه مربعي اون 0.5در 0.5 متر باشه بعد تور رو روي منطقه اسكن پهن كنيد بعد دوتا پروپ رو به تخته و به فاصله 0.5 متر از هم نصب كنيد در هر تخته يك پروپ گيرنده داري ويكي هم فرستنده كه يكي از تخته ها در پايين منطقه اسكن وصل ميشه واون تخته ديگه در هر ضلع مربع بكاريد واطلاعات رو ذخيره كنيد بعد به كامپيوتر بدين همين ديگه ناصر جان ، تشکر از جوابت ، منطقه مورد نظر من در قسمت شمال و جنوب دارای شیب زیاده و نمیشه به این صورت که شما فرمایش کردی اسکن کرد و فقط شرق و غرب جا داره
|
جمعه 21 تیر1392 - 4:13pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مهندس حمید ، نمیشه سلکتور ها رو حذف کرد و قدرت مدار رو که با سلکتور تغیر میکنه ، بزارم در حد قدرت متوسط با یه سر کردن اتصالها ، تشکر
|
جمعه 21 تیر1392 - 8:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
چرا ارتین جان. شما میتونین بجای سلکتور از کلید معمولی استفاده کنین. یا اون 3 حالته قدرت رو یک حالتشو استفاده کنین یا حتی حالات بیشتر بذارین و مقاومتهای بیشتر استفاده کنین! مساله مهمی نیست. ولی برای تست بهتره چند حالت رو داشته باشین که تست کنین و ببینین روی کدومش بهتر جواب میده. در مورد سلکتورها هم قبلا مطالبی رو گفتیم و توی متن مجله هم توضیح داده شده. ایشالا این مطالب اگر کامل ترجمه بشه بنظر من کمک بزرگی هست. در مورد جایی هم که شما فرمودین میخواین کار کنین جواب میده. ولی چون شیب وجود داره قاعدتا نتیجه اسکن کمی متفاوت میشه و خودتون باید بتونین تحلیلش کنین.
|
جمعه 21 تیر1392 - 8:33pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: چرا ارتین جان. شما میتونین بجای سلکتور از کلید معمولی استفاده کنین. یا اون 3 حالته قدرت رو یک حالتشو استفاده کنین یا حتی حالات بیشتر بذارین و مقاومتهای بیشتر استفاده کنین! مساله مهمی نیست. ولی برای تست بهتره چند حالت رو داشته باشین که تست کنین و ببینین روی کدومش بهتر جواب میده. در مورد سلکتورها هم قبلا مطالبی رو گفتیم و توی متن مجله هم توضیح داده شده. ایشالا این مطالب اگر کامل ترجمه بشه بنظر من کمک بزرگی هست. در مورد جایی هم که شما فرمودین میخواین کار کنین جواب میده. ولی چون شیب وجود داره قاعدتا نتیجه اسکن کمی متفاوت میشه و خودتون باید بتونین تحلیلش کنین. تشکر مهندس از جوابی که دادین ، با توجه به توضیحاتی که در بالا دادین بنظر جنابعالی در حالت کلی اگه سلکتور حذف بشه از بین مقاومتهای مربوطه به کلید s2 و s3 کدوم مقاومت برای s2 و کدوم مقاومت برای s3 مناسب هست
|
جمعه 21 تیر1392 - 11:26pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ارتین جان یعنی شما الان توی این مدار با این همه قطعه و نکاتی که داره مشکلتون فقط با سلکتور هست که اگر حذف بشه راحت میشه؟! من الان نمیتونم قطعی بگم کدوم حالت این دو سلکتور مثلا بیشتر کاربرد داره که شما کلا سلکتور رو حذف کنین. سلکتور هم قطعه خاصی نیست میتونین از نوع 6 حالته که در بازار هست بگیرین و بذارین و راحت هم وصل میشه و خیالتون هم برای تست ها راحته. بهرحال اگر برای مواقع مختلف تغییر این سلکتور ها نیاز نبود که خود طراح پیش بینی نمیکرد! فقط چیزی که قطعی هست اینه که موقع اسکن یک محوطه هر دو سلکتور باید در یک حالت باشن و تغییر پیدا نکنن.
|
جمعه 21 تیر1392 - 11:36pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: ارتین جان یعنی شما الان توی این مدار با این همه قطعه و نکاتی که داره مشکلتون فقط با سلکتور هست که اگر حذف بشه راحت میشه؟! من الان نمیتونم قطعی بگم کدوم حالت این دو سلکتور مثلا بیشتر کاربرد داره که شما کلا سلکتور رو حذف کنین. سلکتور هم قطعه خاصی نیست میتونین از نوع 6 حالته که در بازار هست بگیرین و بذارین و راحت هم وصل میشه و خیالتون هم برای تست ها راحته. بهرحال اگر برای مواقع مختلف تغییر این سلکتور ها نیاز نبود که خود طراح پیش بینی نمیکرد! فقط چیزی که قطعی هست اینه که موقع اسکن یک محوطه هر دو سلکتور باید در یک حالت باشن و تغییر پیدا نکنن. تشکر مهندس
|
جمعه 21 تیر1392 - 11:44pm |
|
|
|