نویسنده |
پیغام |
delta 1
کاربر فعال
|
گفتم که سرکاریه
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:19pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
حول نشو روت عزيز شما مختصر و مفيد نظرتون رو بدونه غلط املايى بگيد تا آقا حميد هم نظرشون رو ارائه بدهند بله بعضی از مواقع تجربه ميتونه جاى علم شفاهى رو بگيره اما بايد ديد منطقيه يا در ظاهر به خوب و درست بودن اشاره داره
خدايا مددی کن
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:26pm |
|
|
Tous
|
اعضا و مهمانهای زیادی هستن که کامنتهای شما رو میخونند و شاید هیچ پستی نمیزارند و کلی استفاده میکنند اگر لطف کنید جمع و جور تر و کامل پست بدید و مطالب مهم بین پستها مخفی نشه خیلی بهتره امیدوارم فکری برای کسایی که fpl ندارند هم بکنید . . .
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:51pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
delta 1 نوشته است: گفتم که سرکاریه دوست عزیز سر کاری یا هرچی همه اینجا عقل و شعور دارن که بفهمن سرکاریه یا خیر خواهشن از گذاشتن اینجور پستها خودداری کنید ممنون از شما
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 21 فروردین1394 - 10:29pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز بنده رو عفو کنید تو رساندن مطلب مشگل دارم حکایت موسی و هارون ! اما منظور من این بود که استاد جاوید از ابزاری مانند کویل ماشین و موتور و ..برای افزایش فرکانس استفاده میکنند خروجی کویل شکل موج و فرکانسش متفاوت خواهد بود ! و ولتاژ از یک حدی که بگزره , وصل بشه به زمین ماهیتش فرق میکنه و چند هزار ولت کویل به درد ردیابی نمیخوره اما منظورمن برای ردیابی نیست و فرکانسی که با ترانس صوتی تقویت بشه , برای حذف کردن عالیه و برای پراپ های زمین به درد میخوره ! و هستند ترانس پیچ هایی که میتونن تقویت کنن ! اما ولتاژ بالا برای پراپ های زمین خوب نیست و حتما از ترانس باید استفاده بشه , خروجی آمپلی فایرها هر چقدرم قوی باشه تو زمین احتمال سوختن دارن , اما ترانس صوتی تو خروجی زمین دقیقا شکل موج رو بدون یک سر منفی میده به زمین , و در خروجی سینوسی کامل برقراره !که برای حذف کردن ذرات موثره و هر کسی هم مختاره تست کنه ! در کل ممنون از راهنمایی های خوب شما
قسمت !
|
جمعه 21 فروردین1394 - 10:31pm |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
عکس اقای rot
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:38pm |
|
|
delta 1
کاربر فعال
|
keyhanjam نوشته است: delta 1 نوشته است: گفتم که سرکاریه دوست عزیز سر کاری یا هرچی همه اینجا عقل و شعور دارن که بفهمن سرکاریه یا خیر خواهشن از گذاشتن اینجور پستها خودداری کنید ممنون از شما باشه عزیز من دیگه پستی نمیدم
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:46pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
به نظر من ابتدا باید بهترین فرکانس هایی که برای ردیابی نقطه زنی و حذف ذرات هست رو داشته باشیم وبرای هرکدام یک ترانس متفاوت با توجه به فرمول ساخت ترانسفورماتور به صورت دقیق طراحی کنیم وبعد در هنگام کار با مکمل با یک کلید سلکتور با توجه به فرکانس های متفاوت روی ترانس مربوطه سویچ کنیم تا بهترین ودقیقترین سیگنال رو در خروجی مکمل داشته باشیم. البته از ترانس هایی که درولتاژ و توان خروجی انها میتونیم تغییرات ایجاد کنیم هم میشه استفاده کرد مثل اتو ترانس (دستی) تب چنجر (اتوماتیک) حتی تو صحنه کار میتونیم با تغییرات ولتاژ وکیفیت موج و نتایج حاصله از رفتار آنتن چیزهای زیادی رو متوجه بشیم. من از حرف های دوست عزیز آقای روت این طور برداشت کردم که ترانس های با هسته فریت برای این کار مناسب ترند .البته رنج فرکانسی بالاتری دارند و هسته فریت تلفات فوکو نداره و کیفیت سیگنال بسیار بهتری دارند.(نسبت به ترانس های با ورقه های سلیس دار یا به قول آقای روت کویلی)
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:04am |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
کاملا درسته چوک ها چون هسته فریت دارن هیچ نویزی تو شکل موج نمیندازن و موج صاف میدن
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:13am |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
یه عکس دیگه از جناب روت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:15am |
|
|
|