نویسنده |
پیغام |
az56
کاربر فعال
|
juyande نوشته است: دوستان و استادان عزیز میشه لطفا" راههای تشخیص ساروج در کوههای سنگی بفرمایید يكي از راههاي تشخيص تغيير رنگ وبرخي اوقات ناهماهنگي محل ساروج شده با اطراف اون هست
|
جمعه 21 تیر1392 - 12:47pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
pedram نوشته است: سم شتر با ناخن استادددددددد افرین پدرام جان بله نشان سم شتر با ناخن یه عکس از دور از این سنگ بگیر که این علامت و روی سنگ کلا پیدا باشه از روبروی سم و هم چنین خود سنگ که سم روی اون قرار داره رو یه عکس از فاصله ی 10 متری بگیر بذار اینجا اون عکس اولت رو هم بیخیال شو فعلا
|
جمعه 21 تیر1392 - 1:04pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
juyande نوشته است: دوستان و استادان عزیز میشه لطفا" راههای تشخیص ساروج در کوههای سنگی بفرمایید پیدا کردن علامت بر روی اون و یا داشتن نسخه یا در صورت شانس ترک بر دیواره ی ساروجی موجود باشد وگرنه قدیمیا در ساروجی رو دقیقا شکل سنگ دور وبر خودش که میخواد درونش به کار بره درست میکردن که تشخیصش مشکله و کار هر کسی نیست
|
جمعه 21 تیر1392 - 1:08pm |
|
 |
juyande
|
parsi نوشته است: juyande نوشته است: دوستان و استادان عزیز میشه لطفا" راههای تشخیص ساروج در کوههای سنگی بفرمایید پیدا کردن علامت بر روی اون و یا داشتن نسخه یا در صورت شانس ترک بر دیواره ی ساروجی موجود باشد وگرنه قدیمیا در ساروجی رو دقیقا شکل سنگ دور وبر خودش که میخواد درونش به کار بره درست میکردن که تشخیصش مشکله و کار هر کسی نیست مرسی دوستان عزیز.در منطقه ما روی کوه سنگی که قدیمی هست و کنار یه چشمه قدیمی قرار داره امسال چند تا جوغن بزرگ دیدم که به نظر میومد روشو با ساروج بسته بودن(قطر دهانه 25 سانت و عمق 40-50 سانت).به نظر شما میتونسته چیزی داخلش بایه؟یه چند تا جوغن کوچیک هم هست.اگر بازم باشه چجوری باید فهمید کجاست؟.من یه دو جا رو که مشکوک شدم با ضربه بهش زدم تو یه دایره همون انداره صدای پوکی میومد و مشکوک به ساروج.به نظر شما میشه حدود 20 سانت ساروج رو راحت شکوند؟ 
|
جمعه 21 تیر1392 - 9:44pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
بله احتمال هست بار در زیر خود جوغن باشه به صورت اتاقک یا حفره کوچک که بار درونش هست
|
جمعه 21 تیر1392 - 9:49pm |
|
 |
reza4200
کاربر فعال
|
سلام دوستان کسی میدونه عقاب نشسته که به روبرو رو نگاه میکنه نشان چه چیزی میتونه باشه عکسشم دارم ولی از فاصله دور گرفتم مشخص نیست ولی مطمئنم چون کاملا تراشیده میباشد و تو علائم خوندم اشاره به در بسته داره اگه اینجوری باشه قبر میباشد یا دفینه و آیا تله میتونه داشته باشه ممنون
|
شنبه 21 تیر1392 - 12:22am |
|
 |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
اقا رضا بنابر اضهارات یسری افراد استاد در بعضی وبلاگها/نشانه عقاب روبروی نگاهش و انطرف دره و بر بلندای کوه و دقیقا در امتداد نگاه عقاب یک عدد غار وجود دارد
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
شنبه 21 تیر1392 - 12:36am |
|
 |
reza4200
کاربر فعال
|
ژنرال نوشته است: اقا رضا بنابر اضهارات یسری افراد استاد در بعضی وبلاگها/نشانه عقاب روبروی نگاهش و انطرف دره و بر بلندای کوه و دقیقا در امتداد نگاه عقاب یک عدد غار وجود دارد ممنون ژنرال جان راستش تا حدودی مکانش پیدا کردم ققط نمیدونم اشاره به چی داره و آیا تله قیزیکی داره یا فقط باید در غار باز بشه و کار تمومه
|
شنبه 21 تیر1392 - 12:48am |
|
 |
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
reza4200 نوشته است: ژنرال نوشته است: اقا رضا بنابر اضهارات یسری افراد استاد در بعضی وبلاگها/نشانه عقاب روبروی نگاهش و انطرف دره و بر بلندای کوه و دقیقا در امتداد نگاه عقاب یک عدد غار وجود دارد ممنون ژنرال جان راستش تا حدودی مکانش پیدا کردم ققط نمیدونم اشاره به چی داره و آیا تله قیزیکی داره یا فقط باید در غار باز بشه و کار تمومه درود بر شما ژنرال جان . رضاجان شما اگه غار پلمپ. شده را پیدا کنید ب احتمال خیلی زیاد در داخل غار اتاقک های باشه ک با برسی غار باید اون هارو پیدا کنی .در بیشتر غارهای ک بار داخل آنها هست. اتاقک در پشت یک تخته سنگ وجود دارند یا در کف غار موفق باشی
|
شنبه 22 تیر1392 - 8:57am |
|
 |
reza4200
کاربر فعال
|
احسان نوشته است: reza4200 نوشته است: ژنرال نوشته است: اقا رضا بنابر اضهارات یسری افراد استاد در بعضی وبلاگها/نشانه عقاب روبروی نگاهش و انطرف دره و بر بلندای کوه و دقیقا در امتداد نگاه عقاب یک عدد غار وجود دارد ممنون ژنرال جان راستش تا حدودی مکانش پیدا کردم ققط نمیدونم اشاره به چی داره و آیا تله قیزیکی داره یا فقط باید در غار باز بشه و کار تمومه درود بر شما ژنرال جان . رضاجان شما اگه غار پلمپ. شده را پیدا کنید ب احتمال خیلی زیاد در داخل غار اتاقک های باشه ک با برسی غار باید اون هارو پیدا کنی .در بیشتر غارهای ک بار داخل آنها هست. اتاقک در پشت یک تخته سنگ وجود دارند یا در کف غار موفق باشی ممنون احسان جان
|
شنبه 22 تیر1392 - 9:23am |
|
 |
|