نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
رامین 21 نوشته است: سلام استاد خسته نباشید ... اسم ( سرتخت ) یا ( سه ر ته خت )را تفسیر بفرمایید ممنون میشم . سلام در اینجور مکانها به چیزی اشاره نشده تا به شما آدرس بدهم,گمراه میشوید!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:46am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
hitman-666 نوشته است: جناب شمس اگه این {باخه گوره = باغ گبری} به معنی "باغ بزرگ" باشه چه تفسیری داره؟ چون در زبان کوردی (گوره = بزرگ) بسیار ممنونم اگر اینجوری که شما میفرمایید باشد باید تا 20 تا پیام رد و بدل کنیم تا نتیجه بگیریم! که حق دیگر دوستان نیست,شرمنده!
آخرین بار توسط Shams_60 در شنبه 21 فروردین1394 - 12:53am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:48am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
اگه احساس ميکنيد اذيت نميکنم لطفا در رابطه با اين دو مکان تفسير ی بفرماييد اوست دامداش و سيد بلاغى
خدايا مددی کن
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:49am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
mohsen733 نوشته است: سلام استاد خسته نباشید لطفا تفسیر منطقه زیر رو اعلام کنید . دره گاورو ( یعنی گاو راه ) تشکر سلام,چیزی از استخراج این مکان دستگیرم نشد,شرمنده!
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:50am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
hitman-666 نوشته است: استاد گرامی 2 مکان (محمود بگ) و (چشمه دیوها) رو اگه میشه تفسیر بفرمایید. دوست عزیز,بنده بعلت فقط میتوانم یکی از مکان شما رو استخراج کنم که انجام داده ام,لطفآ اجازه دهید تا وقت برای دیگر دوستان هم داشته باشم!
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:53am |
|
|
mohsen733
|
Shams_60 نوشته است: mohsen733 نوشته است: سلام استاد خسته نباشید لطفا تفسیر منطقه زیر رو اعلام کنید . دره گاورو ( یعنی گاو راه ) تشکر سلام,چیزی از استخراج این مکان دستگیرم نشد,شرمنده!سلام مشکلی نیست استاد من هم خودم احتمال میدادم که اسمش جدید باشه . اگه امکانش هست لطفا نام زیر رو برام استخراج کنید : چشمه باباعلی
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:55am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: اگه احساس ميکنيد اذيت نميکنم لطفا در رابطه با اين دو مکان تفسير ی بفرماييد اوست دامداش و سيد بلاغى ممنون از پاسختون
خدايا مددی کن
|
شنبه 21 فروردین1394 - 1:08am |
|
|
moshfeghi
|
نقل قول: سلام دوست عزیز, دو تا سوالم رو بجا بیارید موفق میشید! جسارت نشه,لطفآ سوالات رو بدقت بخونید و اجرا کنید تا در حق دیگر دوستان بی سپاسی بوجود نیاد! شعاع 10 متری سنگها رو بزن ببینم کجا رو میزنی؟ دقت کن کجا رو میزنه و سمت هاش یادت باشه تا سوالی پرسید بتونی جواب بدی! سلاممممممم بر شمس دوست داشتنی منظورتونو متوجه نشدم که فرمودین ببینم کجارو میزنه؟ ینی چی که کجارو میزنه؟ اگه منظورتون دستگاهو این چیزاس که باید بگم دمه دس ندارم چیزی ممنون میشم بگید کنار این سه تا سنگه دنبال چی باشم و چجوری پیداش کنم محل جنس رو مررررررسی
|
شنبه 21 فروردین1394 - 1:34am |
|
|
هیوا
|
با سلام وخسته نباشید خدمت استاد عزیز ممنون میشم من راهم راهنمایی کنید, ودوسه مورد رااستخراج کنید.چولمک بولاقو.,قیزیل سیرناق.,شرشربولاقو.,اینچه.,چاپورت لو.,تورشک.,باتان.,ماقصودک.,منتظر لطف شما هستم
|
شنبه 21 فروردین1394 - 2:24am |
|
|
miladn
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: شایان نوشته است: سلام جناب شمس این سه تا اسمو ممنون میشم راهنمایی کنید ایت مزاری تنگه فنگ قافله داش سلام, آیت مزاری:چشمه ای در این مکان هستش و سمت غرب این چشمه قبرستان قدیمی وجود دارد و سمت شرق این چشمه راه ست قدیمی و مالرو که امتدادش از شمال به جنوب میباشد که چسبیده به یک دره هستش!؟ آیت مزاری=قبر آیت قبر این شخص رو میخوام برا شما پیدا بکنم! در این مکان تنگه فنگ شما هم جسد مومیایی شده ای وجود دارد!؟
سلام دوستان ایت مزاری یک قبرستانی میباشد که هم قبرهای دوران اسلامی و گبری در آن قرار دارد که هیچ کدام از این قبرها اشیا با ارزشی ندارد یک را قدیمی و مالرو که به آن ائل یولی هم می گویند دقیقا از وسط قبرستان ایت مزاری می گذرد که امتدادش از شمال به جنوب میباشد! در سمت شرقی این قبرستان دوتا چشمه وجود دارد که بالای چشمه دومی (یعنی شمالی) هم باز یک قبرستان گبری دیگری وجود دارد که این قبرستان قبرهای مهمی دارد . در قسمت جنوب شرقی این قبرستان نیز چشمه ای وجود دارد و..... که خیلی زمان میخواد تا بصورت کامل توضیح بدهم جناب آقای شمس ایت آیت نیست ایت در ترکی به معنی سگ است و ربطی به آیت نداره معنیش این میشه (قبرستانی که بخاطر کشته شدن یک سگ که منجر به جنگ طایفه ای شده است ) در مکان تنگه فنک هیچ اشیا با ارزشی وجود نداره ولی قافله داش یک منطقه مهم باستانی می باشد که در ارتفاع بالایی قرار دارد و صخره های ردیفی در بالای کوه قرار دارد که توضیحاتش را بعدا برات بصورت کامل توضیح میدهم حالا سئوال کننده عزیز تفسیر کداممان به حقیقت نزدیکتره؟!
آخرین بار توسط miladn در شنبه 22 فروردین1394 - 9:47am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:33am |
|
|
|