ارتین نوشته است:
ناصر جان ، زحمت کشیدی ممنون ، اول یه پیشنهاد دارم و بعد یه سوال ، اول پیشنهاد ، جنابعالی lcd و سایر متعلقات رو ، روی جعبه اگه میزاشتی کارت خیلی راحتر میشد ، بجای سیم از همین سیمهای سفید برق که بهم چسپیده هست استفاده کن تا موقع جمع کردن و باز کردنش اذیت نشی ، اما سوال از کلید ها و سلکتور ها چیزی فهمیدی ؟ تو یه دستگاه مشابه که بنده باهاش کار کردم مثلا حداکثر فاصله دو جفت پراپ رو از هم 12 متر درنظر بگیر ، روی دستگاه حالتی بود که مقدار مقاومت رو نشون میداد ، مثلا تو دو متری میشد 180 و تو سه متری میشد 220 و همینطور نهایتا 20 تا 30 تا عدد بالا میرفت که هر چه به رطوبت نزدیک میشدی عدد بالا میرفت ، ولی برای تشخیص هدف که مثلا تو عمق سه متری هست ، در فاصله 2 متری اگه میشد 180 ، تو فاصله سه متری که هدف وجود داشت یه دفعه این عدد 180 به 330 یا 380 تغیر میکرد ، یعنی حدود 180 تا 200 عدد روی عدد اول اضافه میشد و بعد از سه متر ، که پراپ رو میزدیم روی چها رمتری دوباره این عدد کم میشد و از مثلا 330 ، یه دفعه میشد 200 تا ، اینطوری متوجه میشدیم که هدفی در 3 متری هست ، حالا سوالم اینکه اگه بخایم این دستگاه رو بدون نصب به کامپیوتر ، این تست اعداد رو انجام بدیم چجوریه؟ چون بعضی از مکانها جوری که بهتون اجازه نصب پراپ بصورت منظم و مربعی را نمیده ، من منتظر قطعاتم که بیاد شاید فردا بدستم برسه همی چی اماده هست ، موفق باشی
درسته همين موضوع رو من در هنگام كاشت ونمونه كيري متوجه شدم كه وقتي از فلز رد ميشي مقاومت كم ميشه آخه يكمي طلا وبعد از اون يك كلنگ و يك بطري پلاستيكي تو خالي هر كدوم رو در يك رديف چال كرده بودم و از 3 رديف نمونه گرفتهام ودر حافظه ذخيره كرده ام ولي متاسفانه باز موردي پيش اومد در اتصال به كامپيوتر