انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:55am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 261 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 27  بعدی
 کارشناسی و تحلیل علائم باستانی توسط استاد دکتر محبی 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهـــــــران
Asort1 نوشته است:
استاد لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز
دوست عزیزم همانطور که پیش تر عرض کردم مورد کمی شبه دار هستش ولی بهرحال شما چند نکته ای که عرض میکنم رو زحمت بگشید و در اطراف حکاکی مشخص کنید
26الی27قدم روبروی حکاکی رو بررسی کنید و 70متر پشت علامت رو هم بررسی کنید
توجه داشته باشید اگر علامت رد پا یا چارق باشد باید مشخصه های منحصر بفردی هم داشته باشد مثل اینکه شما در اطراف علامت علاماتی همچون کانال یا جوغان یا ضربدر یا تپه تومولوس یا غار یا تونلی در سمت نگاهش و یا سنگچین ها یا سنگ هایی که با فواصلی در امتدادهم قرار گرفته باشند رو کاوش کرده و پیداکنید
اطراف محل رو بخوبی بررسی کنید و در برهنه یا چارق بودن یا کاسه بودن ان اطمینان حاصل کنید زیرا بنده و دوستان براساس دوتا عکس نظر میدیم ولی برای شما ملموس هستش پس به محل رفته و خوب دقت کنید که اگر رد پا هستش انگشتانی که دستکار بشر باشد رو مشاهده میکنید یانه!!!
دوستان عزیز دوعدد پا به دوتله هم میتونه اشاره کنه یا شما دوست عزیز دقت کن داخل علامت فلشی سوراخی یا ضربدری ویا.... وجود دارد یا نه!!! چون میتواند عمق هدف و تله داشتن یا نداشتن رو مشخص کنه و حتی در برخی موارد نوع بار رو هم مشخص میکنه
درپناه حق پاینده و پیروز باشید

عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود
درپناه حق سرفراز و پایدار باشید

شنبه 22 فروردین1394 - 8:01am
ICQ YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

godarz نوشته است:
سلام استاد،ایا این سنگ میتونه نشونه باشه؟

باسلام دوست عزیز
بله میتونه نشانه خوبی باشه ولی بشروطی
اول اینکه شما بفرمایید که علامت جدا از سنگ هستش و بصورت درپوش است یا فقط صرفا بصورت آن تراش خورده و جسبیده به سنگ زیرینی هستش و جدا نیست؟؟
اطراف محل سمت شرقی آن چشمه ابی وجود دارد یا چاهی که دهانه اش باز باشد هستش یانه؟؟

شنبه 22 فروردین1394 - 8:19am
ICQ YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
نقل قول:
دسوت عزیزم ممنون از مشارکت شما و راهنماییتون
با احترام به نظر دوست عزیزمون باید بگم شرایط یک قبرستان رو محل مذکور دارا نیست مگر اینکه عکس های دوست عزیزمون arazcopy تهیه کنند که خلاف این رو ثابت کنند ولی احتمال اینکه مشابه محلی همچون سیمابدار باشد.
موید باشید

استادان عزیز از راهنمایی هاتون کمال تشکر رو دارم بزودی عکسهای زیادی از این منطقه قرار میدم تا انشالا با کمک شما نتیجه ای حاصل بشه. موفق باشید

سلام دوست عزیزم
ماهم ممنونیم ازشما بخاطر مشارکتتون . منتظر سوال ها و عکس هایی که از محل های علامات میذارید هستم
موفق و پیروز باشید

شنبه 22 فروردین1394 - 8:21am
ICQ YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

masoud50 نوشته است:
با عرض سلام خدمت جناب محبی
اگر زحمتی نیست نظر خودتون رو درباره این عکسهایی که در تاپیک آقای آریا گذاشته بودم اعلام نمایید
پیشاپیش تشکر میکنم قربان @};-
viewtopic.php?f=26&t=588&start=210

سلام مسعود جان
با اینکه با بنده صحبت هم کردید باز اسم بنده در خاطرتون نبوده و آریا رو اصلاح نکردید بنویسی محبی =))
دوست عزیزم مسعود جان احتمال گور بودن هستش قسمتی که مشخص کردم ولی این چنین قبرها که در حکاکی و علاماتشون سلیقه بخرج ندادن تجربه شده که اموال گرانبهایی هم ندارند و جزو مقبره های باارزش بشمار نمیروند
بهرحال جهاتی هم که با فلش نشان دادم باید مسیر مدنظر که برای بررسی و کاوش قبور انجان داد باشد
موفق و پیروز باشید

http://8pic.ir/images/a6g4jyhzso30g6v105fq.jpg

http://8pic.ir/images/6h0pm1tr17w109opgovm.jpg

شنبه 22 فروردین1394 - 8:37am
ICQ YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ramzyab69 نوشته است:
masoud50 نوشته است:
اگر زحمتی نیست نظر خودتون رو درباره این عکسهایی که در تاپیک آقای آریا گذاشته بودم اعلام نمایید

سلام مسعود جان
با اینکه با بنده صحبت هم کردید باز اسم بنده در خاطرتون نبوده و آریا رو اصلاح نکردید بنویسی محبی =))
دوست عزیزم مسعود جان احتمال گور بودن هستش قسمتی که مشخص کردم ولی این چنین قبرها که در حکاکی و علاماتشون سلیقه بخرج ندادن تجربه شده که اموال گرانبهایی هم ندارند و جزو مقبره های باارزش بشمار نمیروند
بهرحال جهاتی هم که با فلش نشان دادم باید مسیر مدنظر که برای بررسی و کاوش قبور انجان داد باشد
موفق و پیروز باشید

با سلام خدمت دوست عزیزم جناب محبی
لطفا بعد از دقیقتر خواندن جمله " متوجه میشوید که اشتباهی از من رخ نداده
سعی کنید زبان فارسی را بهتر فرا بگیرید =))
لطفا جمله را با فونت بزرگتر دوباره بخوانید

یکشنبه 22 فروردین1394 - 3:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

masoud50 نوشته است:
ramzyab69 نوشته است:
masoud50 نوشته است:

سلام مسعود جان
موفق و پیروز باشید

دوست عزیزم بنده فراگرفتنی هارو فراگرفتم دیگر خلا برای فراگرفتن نیست
بنده الان نمیدونم این پیامتون رو توهین تلقی کنم یا نه!!!

یکشنبه 23 فروردین1394 - 3:48am
ICQ YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

masoud50 نوشته است:
ramzyab69 نوشته است:
masoud50 نوشته است:

سلام مسعود جان
موفق و پیروز باشید

ضمنا شما منظور بنده رو متوجه نشدید
منظورم در تاپیکی اقای اریا بود عرض کردم اون مطلب رو اصلاح نکردید وگرنه مگر فقط نابینا باشم که عرایضتون رو ندیده باشم

یکشنبه 23 فروردین1394 - 3:51am
ICQ YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من نه به شما و نه به کسی دیگه توهینی نمیکنم
همانطور که از شوخی شما من ناراحت نشدم بالعکس شما هم نباید مشگلی داشته باشید
مجددا جمله را بخوانید تا همه چیز مشخص شود

یکشنبه 23 فروردین1394 - 3:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

ahmad_treasure نوشته است:
سلام خدمت دکتر محبی گرامی، قبرهایی پیدا کردم،کمی در سراشیبی تپه هستن،مسیر آب هم بوده در گذشته که الان خشک شده،پایین تر از قبرها سنگی سفید به شکل قلب وجود داره،قبرها اکثراً دایره ای و یکی یا دوتا از قبرها بیضی شکل اما کوچیک،هستن،روی قبرها از سنگ و خاک تشکیل شده

ممنون میشم نظرتون بگید

سلام دوست عزیزم
گمان میکنم قبلا در اینجا یا تالار دیگری به این سوالتون پاسخ دادم
بهرحال شما عکسی تهیه کنید یا در خصوصی پیام بدید و با بنده مرتبط باشید

یکشنبه 23 فروردین1394 - 4:08am
ICQ YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

مجتبی نوشته است:
moshfeghi نوشته است:
سلام بر شما هنردوستان و مشتاقان این شاخه از علم باستانی یعنی علم رمزگشایی نمادهای باستانی.
دوستان بنده پوریا مشفقی اپراتوز سایت های استاد محبی افتخار این رو داشتم که با ایشون 6سال کاری فعالیت کنم چه در حیطه ی رمزگشایی و چه در تالیف و گرداوری کتاب هایی که استاد جوان مولف اون بودند. بنده ودوستان با کسب اجازه از ایشون تصمیم گرفتیم تاپیکی در این تالار ایجاد کنیم تا از تحلیل های گروه چهار نفره که متشکل از استاد و اساتید برتر ایران و ترکیه هستند ما و شما دوستان عضو و بازدیدکننده انجمن فلزجو بهرمند شویم تا به کمک مشاوره و کارشناسی های اساتید و شما سروران عزیز در باب نمادهای باستانی به درک کلی و تحلیلی از مواردی که یاد شد برسیم تا کمکی به ارتقاء سطح آگاهی در مورد این شاخه از علوم باستانی در کشور عزیزمان کرده باشیم که تا حد امکان مانع از تخریب نمادهای باستانی که معرف فرهنگ و تمدن هر اقلیمی هستش بشیم و از حفاری های بیهوده که تبعات به مراتب بدتری ازلحاظ مخاطره به جامعه و افراد میشه جلوگیری کنیم.
جا داره همینجا از مدیر محترم مجموعه آقای مهندس مجتبی تقدیر و تشکر کنیم بخاطر زحماتشون که بی وقفه هستش و تشکر ویژه ای هم داشته باشیم بخاطر همکاری برای ایجاد این تاپیک. @};- @};-
منتظر سوالای پرمحتوای شما عزیزان هستیم تا همونطور که گفتیم کمکی بشه برای یادگیری سایر دوستان و بازدیکنندگان.

خواهش میکنم دوست من مسئولیت این تاپیک برعهده شما میباشد لطفا جوابگوی این دوستان عزیزم باشید و سعی کنید جوابها رو بصورت عمومی پاسخ بدین تا دیگران هم شاید همین سئوالات رو داشته باشند . موفق باشید دوست عزیز :)

چشم ممنون مجتبی جان :-? :-?
@-) @-)

یکشنبه 23 فروردین1394 - 4:10am
ICQ YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 261 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 193 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure