نویسنده |
پیغام |
kamangir
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:20am |
|
|
suzuki
|
delta 1 نوشته است: اینم شده مثل کشفیات اقا ناصر خدای دیجیتال که هر روز یک اختراعی میکنه و دادا و هوار راه میاندازه و اخرش هم هیچی به هیچی تازگیا هم mdl 9000 رو اختراع کردند . گفته بزودی اطلاعاتش رو میزاره اگه چند سال طولش نداد بدونید هیچی حالیم نیست سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم در جواب این دوستمون باید عرض کنم بگفته مهندس ناصر فلزیاب mdl 9000 اساس کارکرد از اصول کارکرد فلزیابهای پالسی موجود در بازار متفاوته قسمت فرستنده پالسی این مدار همان فرستنده لورنز x5 هست و با لوپ کوچک 45 سانتی یک فیبر مسی 60 سانت رو از 4.5 متر و یک فیبر مسی یکدر یک رو از 6.5متر سنس میکنه و با فرکانس خیلی پایین 16 هرتز کار میکنه هارمونیک های پالس خروجی به ترتیب 32 و 64 و 128 و 256 هرتز هست سیستمی که در طیف فرکانسی مدارات دیجیتال و کد هگز دسیمال کار میکنه وکمترین نویز پذیری رو داره و مدار کاملا حرفه ا ی هست منویش همون منوی mdl 8500هست و دارای عرض پالس متغیر و delayمتغیر هست و البته بک لایت وسایر امکانات رو داره و..... و اما در مورد ردیاب tesla lrl تا جایی که بنده در جریان هستم توسط این ردیاب برای چندین نفر موفقیت در امر کاوش حاصل شده( بدون تردید) شنیدم با پیشنهادی که مهندس ناصر به آقای کاوشگر داده قراره با همکاری مهندس ناصر و آقای کاوشگر این ردیاب با قیمت پایین در اختیار دوستان قرار بگیره یعنی مونتاژ مدار توسط آقای کاوشگر صورت بگیره و آیسی میکرو کنترلرش هم توسط مهندس ناصر البته بهتره مثل بنده مستقیما از مهندس ناصر تهیه کنین یعنی از انجمنشون موفق و پیروز باشین بدرود
|
شنبه 21 فروردین1394 - 1:58am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اینجوری خودت رو جای کسی جا نزن , از ظهره با اسم دلتایک ما رو مسخره کردی , الانم شدی سوزوکی و ... با ردیاب شما هم من قسم میخورم هیچی تا حالا در نیومده اگر پسری و دل و جرات داری بیار ردیابتو , منم ردیاب قراضم رو میارم , یه سینی مسی و چندتا هدف رو میدیم کسی قایم کنه من تو هم چشمامون بسته , بعد ردیابی کن تو طرف منم ردیابی کنه , اگر هر کی زد به هدف بازنده دستگاهش رو آتش بزنه حاضری
قسمت !
|
شنبه 21 فروردین1394 - 2:17am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
suzuki نوشته است: delta 1 نوشته است: اینم شده مثل کشفیات اقا ناصر خدای دیجیتال که هر روز یک اختراعی میکنه و دادا و هوار راه میاندازه و اخرش هم هیچی به هیچی تازگیا هم mdl 9000 رو اختراع کردند . گفته بزودی اطلاعاتش رو میزاره اگه چند سال طولش نداد بدونید هیچی حالیم نیست سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم در جواب این دوستمون باید عرض کنم بگفته مهندس ناصر فلزیاب mdl 9000 اساس کارکرد از اصول کارکرد فلزیابهای پالسی موجود در بازار متفاوته قسمت فرستنده پالسی این مدار همان فرستنده لورنز x5 هست و با لوپ کوچک 45 سانتی یک فیبر مسی 60 سانت رو از 4.5 متر و یک فیبر مسی یکدر یک رو از 6.5متر سنس میکنه و با فرکانس خیلی پایین 16 هرتز کار میکنه هارمونیک های پالس خروجی به ترتیب 32 و 64 و 128 و 256 هرتز هست سیستمی که در طیف فرکانسی مدارات دیجیتال و کد هگز دسیمال کار میکنه وکمترین نویز پذیری رو داره و مدار کاملا حرفه ا ی هست منویش همون منوی mdl 8500هست و دارای عرض پالس متغیر و delayمتغیر هست و البته بک لایت وسایر امکانات رو داره و..... و اما در مورد ردیاب tesla lrl تا جایی که بنده در جریان هستم توسط این ردیاب برای چندین نفر موفقیت در امر کاوش حاصل شده( بدون تردید) شنیدم با پیشنهادی که مهندس ناصر به آقای کاوشگر داده قراره با همکاری مهندس ناصر و آقای کاوشگر این ردیاب با قیمت پایین در اختیار دوستان قرار بگیره یعنی مونتاژ مدار توسط آقای کاوشگر صورت بگیره و آیسی میکرو کنترلرش هم توسط مهندس ناصر البته بهتره مثل بنده مستقیما از مهندس ناصر تهیه کنین یعنی از انجمنشون موفق و پیروز باشین بدرود درود دوست من شما یا تازه وارد این دنیای فلزیابی هستید که باید خدمتتون عرض کنم این ناصرخان رو ما سالهاست میشناسیم! و شما هم بهتره با اظهار نظری که صرفا از روی حرفهای ایشون نقل میکنید کسی رو بدبخت نکنید و به سمت ایشون و تولیدات کذاییش رهنمون نشید! از این حرفها زیاده و چه کنم چه میکنم ها هم زیاده که ایشون همینطور ردیف وار میگن! ایشون حتی تا مرز طراحی جی پی آر هم رفته بودن قبلا ! حالا دیجیتال کردن انواع و اقسام فلزیابهای همین انجمن بماند! اینکه مدلش چیه و چی میخوام درست کنم و چی رو دیجیتال کنم به کار کسی نمیاد و به قول معروف فقط حرفه! و در مورد ناصرخان هم فقط میشه گفت: این گرگ سالهاست که با گله آشناست! ولی اگر ایشون رو میشناسید و کاربر قدیمی هستید و با شناخت اینجور اظهار نظر میکنید دیگه در هیچ قاموسی نمیگنجه و اصلا جای هیچ اظهار نظری هم نمیمونه الا اظهار تاسف! پیروز باشید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 21 فروردین1394 - 3:08am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
واقعا متاسفم برات تسلا ناصر , دلتا یک , سوزوکی ,کهیال و..... پست های انجمنت رو خوندم , و فقط حسادت جنون وار در پستهات موج میزنه خیلی توهین کردی و مسخره , و از صفایی کلاه بردار تر از خودت ,کلی تشکر کردی ردیابت هم که زدی یک ونیم میلیون , تقریبا پنجاه برابر قیمت اصلیشه , ردیابت همون گلدن کینگ که اینجا نقشه اون هست و هر محصلی که میکرو و برنامه نویسی بلد باشه میتونه اسم خودشو بنویسه وحشتناک حسادت داری و توهم و قطعا شیشه مصرف میکنی !!'' از مدل حرفای گنده ی استیجاریت معلومه ! خیلی حقیری , خیلی mdl طراحی میکنی صفایی هم لورنز انجمن زدی که پشه توش پر نمیزنه ! خیلی حقیری خیلی سی و پنج شده خار تو چشمات , حالم بهم خورد از پستای پر از حسادت و کینه تو خودتو به این و اون نچسبون برای کلاه برداریات ! حتما دکتر برو خواستی شماره کارتت رو بده من هزینه دکتر رو بدم با این درجه از کینه احتمال بزه هست
قسمت !
|
شنبه 22 فروردین1394 - 3:43am |
|
|
جاوید
استاد
|
rot نوشته است: مهندس حمید عزیز ولتاژ که از هزار ولت بگزره حریم داره , و با کوییل نیسان و یا موتور هرگز نمیشه ردیابی کرد اگر اشتباه میگم بفرمایید ! کوییل یا های ولتاژ از لحاظ سیم پیچی در خروجی یک سیم داره و اصلا موجی نیست و ولتاژ بالاست این برداشت منه , اگرم اشتباهه بازم ببخشید سطح سواد ما تجربیه ! یعنی شما مهندس قبول دارید که به کوییل فرکانس بدیم ولتاژ خروجی همون شکل موج ور داره ؟؟! درود بر شما میشه ولتاز سینوسی با امپر مناسب به 10 هزار ولت هم رسوند که تقریبا دقیق هم باشه منتهی چون برای حذف ذرات ما نمیدونیم که چه امپری باید داشته باشیم به اجبار باید ازمون وخطا کنیم و حتما برای سیم پیچی ترانس بزرگ باید امپر مناسب ورودی برای سیم پیچ اولیه داشته باشیم از طرف دیگه امپلی با این فدرت خروجی با ولتاز 12 ولت تقریبا نیست.فاکنورهایی که برای این پروزه سینوسی در نظر داشت تقریبا جور کردن اونها با هم خیلی سخته.از طرفی ما باید سینوسی با فرکانس پایین داشته باشیم که فقط این کار را موبایل انجام میده یه امپلی باید داشته باشیم که توان ورودی و خروجی بالای امپر را داشته باشه حداقل 1 امپر که از tda و stk این توان بر نمیاد تازه باید با ولتاز 12 ولتی باید کار کنه و بعداز اون ترانس دست پیچ هست که باید اینقدر سیمها را باز و بسته کنی که بتونی به یه ولتاز دلخواه سینوسی برسی و از طرفی قابل حمل بودن اون هست که باید ظرافت بخرج داد که وسیله برای حمل با وزن سبک باشه سه کویل ماشین و 4 کویل موتور تست کردم که کویل ماشین حتما ورودی 12 ولت امپر بالا میخواد که امپلی این توان را نداره و کویل موتور هم با فرکانس بالای هزار هرتز در حد 30 ولت سینوسی داره اما امپر اون تقریبا با امپر تزانس 220 ولت به 3 ولت در ولتاز 190 بیشتر بود که سینوسی اون هم 70 ولت بود در حالیکه ولتاز 190 ولت برای ترانس مربعی کامل بود ولی 30 ولت برای کویل موتور کاملا سینوسی بود که حدف کنندگی کویل با این ولتاز کم شاید چند برابر ترانس بود پس امپر هم تاثیر گذار هست .یک بار هم سینوسی 170 ولت دقیق با میلی امپر کم داشتم که نهایت 10 متر در فضای باز قدرت حذف کنندگی داشت و از 10 متر که رد میشدی دیگه توان حذف کنندی بوسیله این ولتاز با این میلی امپر کم وجود نداشت شما میتوانید یک تست ساده کنید اگه همچنین چوکی در اختیار دارید که از 20 هرتز تا 20 کیلوهرنز سینوسی دقیق بیرون میده کافی یه موبایل بهش وصل کنی و فرکانس حدود 50 هرتز به موبایل بدهی و همزمان 35 را هم برای حذف ذرات روشن کنی تا عکس العمل را ببینی که چقدر توان برای حذف داره شما میتونید از چتد کیلو اهن ربا در کنار چند گرم طلا استفاده کنی یا اینکه فلز مس در کنار اهن ربا بگذاری و با فرکانس مس وزن گیری کنید که ببینید چه خبره در ضمن دقت امواج در تفکیک خیلی مطرج هست وقتی که فرکانس مس روی 50.04 هست و فرکانس طلا روی 50.38 هست موجی که یک هزنز و یا جتی دهم هرتز نوسان داشته باشه چگونه میتونه بین طلا و مس فرق قائل بشه. فرکانسهایی که نوسان دارند برای ردیابی خیلی خوب هستند ولی احتمال اینکه ذرات و املاح را هم بزنند خیلی زیاد هستند چون وقتی با چند صدم هرتز دو هدف متفاوت از هم بتونیم بگیریم دیگه با یک یا چند هرتز باید چندتا هدف بگیریم
|
شنبه 22 فروردین1394 - 5:33am |
|
|
جاوید
استاد
|
rot نوشته است: مهندس حمید عزیز بنده رو عفو کنید تو رساندن مطلب مشگل دارم حکایت موسی و هارون ! اما منظور من این بود که استاد جاوید از ابزاری مانند کویل ماشین و موتور و ..برای افزایش فرکانس استفاده میکنند خروجی کویل شکل موج و فرکانسش متفاوت خواهد بود ! و ولتاژ از یک حدی که بگزره , وصل بشه به زمین ماهیتش فرق میکنه و چند هزار ولت کویل به درد ردیابی نمیخوره اما منظورمن برای ردیابی نیست و فرکانسی که با ترانس صوتی تقویت بشه , برای حذف کردن عالیه و برای پراپ های زمین به درد میخوره ! و هستند ترانس پیچ هایی که میتونن تقویت کنن ! اما ولتاژ بالا برای پراپ های زمین خوب نیست و حتما از ترانس باید استفاده بشه , خروجی آمپلی فایرها هر چقدرم قوی باشه تو زمین احتمال سوختن دارن , اما ترانس صوتی تو خروجی زمین دقیقا شکل موج رو بدون یک سر منفی میده به زمین , و در خروجی سینوسی کامل برقراره !که برای حذف کردن ذرات موثره و هر کسی هم مختاره تست کنه ! در کل ممنون از راهنمایی های خوب شما درود بر شما در مورد سوختن امپلی ها با ولتاز بالا تستهایی کردم که نتونستم امپلی را بسوزونم در یک تست با ولتاز 400 ولت کویل موتور سیکلت که تقریبا دو سر سیم کویل حدودا یکی دو میلی متر که از هم جدا بودن جرقه میزد در زمین کاملا رطوبتی و خیس در فاصله 50 سانتی از هم تست کردم که اگه دست به زمین میزدم شوک وارد میکرد با اینحال امپلی از کار نیوفتاد اما حدود 5 دقیقه باطری تخلیه میشد اما در زمین خشک مصرف باطری خیلی کمنر بود و اگر واقعا مشکل زمین باشه میشه حتی بدون پراپ و با انتن هم فرکانس را در مجیط منتشر کرد ما صرفا از اینکه پراپ به زمین میزنیم میخواهیم موج در خاک قدرتمندتر عمل کنه ولتاز اگه از یک حدی بگذره ماهیت اون فرق نمیکنه یعنی تبدیل به چیز دیگری نمیشه فقط این امواج هستند که شکسته میشوند و جلو این عمل را هیچوقت نمیشه گرفت چون خصلت ذاتی موج این هست که اگر از یک محیط به مجیط دیگه انتقال پیدا کنه شکسته میشود
|
شنبه 22 فروردین1394 - 6:18am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: دوست عزیز اینجوری خودت رو جای کسی جا نزن , از ظهره با اسم دلتایک ما رو مسخره کردی , الانم شدی سوزوکی و ... با ردیاب شما هم من قسم میخورم هیچی تا حالا در نیومده اگر پسری و دل و جرات داری بیار ردیابتو , منم ردیاب قراضم رو میارم , یه سینی مسی و چندتا هدف رو میدیم کسی قایم کنه من تو هم چشمامون بسته , بعد ردیابی کن تو طرف منم ردیابی کنه , اگر هر کی زد به هدف بازنده دستگاهش رو آتش بزنه حاضری اینجا رو باید اسمش رو گذاشت انجمن ادم شناسی هر کسی پستها اقای سوزوکی رو بخونه قطعا خواهد فهمید که ایشون یا اقا ناصر هستن یا یکی از نوچه هاش
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
شنبه 22 فروردین1394 - 1:19pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید عزیز با این مباحث به جایی نممیرسیم من رو حرف شما فکر کردم که دیروز گفتید , و این آقایی که از تسلا حمایت کرد , باعث شد که من تصمیم بگیرم که بعد از تایید مدار و مهندس حمید , نقشه ساخت و قطعات رو و لوازم رو که برای این ردیاب پراپی لازمه رو حساب کنیم و با هزینه مونتاژ مناسب بدیم کسی مونتاژ کنه ,و این مدار رو به کاربرای انجمن با تخفیف باور نکردنی تقدیم کنیم که در کنار سی و پنج حتما به نتایج خوبی خواهند رسید دوستان از بابت موج خروجی به مهندس قول میدم که مورد قبولش باشه !
قسمت !
|
شنبه 22 فروردین1394 - 1:24pm |
|
|
suzuki
|
سلام استاد جاوید نقل قول : چندین علت خاص هست که ردیاب ها در تفکیک خوب عمل نمیکنند یکیش همینن دقت فزکانسی هست که تا ده هزارم اعشار باید ثبات داشته باشه مسئله مهم دوم اینه که شما هر فرکانسی بسازی این فرکانس برای خودش هارمونیکهای اضافی داره که با هارمونیک اصلی رابطه مستقیم دارند و خواسته وناخاسته تولید میشوند برای دیدن این هارمونیکها هم فقط یک راه هست الان اسیلوسکوپی که در اختیار بنده هست اسیلوسکوپ ژاپنی gw instek هست و پس از اتصال پراپ اسیلوسکوپ و نمایش شکل موج ولوم تریگر level اسیلوسکوپ رو بچرخون تا در پیک مثبت پالس قرار. بگیره و در پایین صفحه هم فرکانس رو بخون اون فرکانس اصلی هست و اگه این ولوم رو تغییر بدی تا فلش روی صفحه اسکوپ روی قسمتهای دیگه ی پیک تا پیک قرار بگیره فرکانس عوض میشه در واقع اون عوض شدن های فرکانس نشان دهنده هارمونیکهای اضافی موج اصلی هست که در امر ردیابی موثر هستند و بهترین روش هم روش خطا وتجربه هست تا بهترین حالت هارمونیکها بدست بیاد در مورد این دو دوستمون جناب روت و جناب کوهیار که شستشوی مغزی شده اند باید عرض کنم که عجب موجوداتی هستید با دانش کم و ادعای زیاد فقط جناب روت وکوهیار در این انجمن بلدند مدار سرهم کنند امیرالمومنین فرموده اند (از خداوند متعال سپاسگزارم که دشمنان مرا از جاهلها خلق کرد)
|
شنبه 22 فروردین1394 - 1:27pm |
|
|
|