miladn نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
شایان نوشته است:
سلام جناب شمس
این سه تا اسمو ممنون میشم راهنمایی کنید
ایت مزاری
تنگه فنگ
قافله داش
سلام,
آیت مزاری:چشمه ای در این مکان هستش و سمت غرب این چشمه قبرستان قدیمی وجود دارد و سمت شرق این چشمه راه ست قدیمی و مالرو که امتدادش از شمال به جنوب میباشد که چسبیده به یک دره هستش!؟
آیت مزاری=قبر آیت
قبر این شخص رو میخوام برا شما پیدا بکنم!
در این مکان تنگه فنگ شما هم جسد مومیایی شده ای وجود دارد!؟
سلام دوستان ایت مزاری یک قبرستانی میباشد که هم قبرهای دوران اسلامی و گبری در آن قرار دارد که هیچ کدام از این قبرها اشیا با ارزشی ندارد یک را قدیمی و مالرو که به آن ائل یولی هم می گویند دقیقا از وسط قبرستان ایت مزاری می گذرد که امتدادش از شمال به جنوب میباشد! در سمت شرقی این قبرستان دوتا چشمه وجود دارد که بالای چشمه دومی (یعنی شمالی) هم باز یک قبرستان گبری دیگری وجود دارد که این قبرستان قبرهای مهمی دارد . در قسمت جنوب شرقی این قبرستان نیز چشمه ای وجود دارد و..... که خیلی زمان میخواد تا بصورت کامل توضیح بدهم
جناب آقای شمس ایت آیت نیست ایت در ترکی به معنی سگ است و ربطی به آیت نداره معنیش این میشه (قبرستانی که بخاطر کشته شدن یک سگ که منجر به جنگ طایفه ای شده است )
در مکان تنگه فنک هیچ اشیا با ارزشی وجود نداره
ولی قافله داش یک منطقه مهم باستانی می باشد که در ارتفاع بالایی قرار دارد و صخره های ردیفی در بالای کوه قرار دارد که توضیحاتش را بعدا برات بصورت کامل توضیح میدهم
حالا سئوال کننده عزیز تفسیر کداممان به حقیقت نزدیکتره؟!
درود بر شرفت دوست عزیز.
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. باور کنند دوستان آرزوی روزی رو دارم هیچ یک از هموطن هامون اسیر اوهام پولدار شدن نشوند که بخاطرش هر سخن غیر معقولی رو باور کنند
دوست عزیزم استاد بنده جناب محبی هم پیش تر به دوستان عرض کردند که با این روش های رمالی اگه قرار بود دفینه ای از دل خاک بیرون بیاد تا الان همه در اومده بودند و گنجی مخفی باقی نمانده بود و تمام قبور و دفائن تخلیه شده بودند.
حالا باید به سمع نظر تمامی دوستان برسونم که بنده خودم باور داشتم در جواب سوالی که بنده پرسیدم اقای شمس جواب درخوری نداشته باشد و نهایتا یک جوابی با رندی بدهد که بهانه جویی باشد.
دوستان بنده سوال کردم در تاپیک های قبلی هم ملاحظه داشته باشید هستش که داش بلاغی رو برام تفسیر کنند که بخداقسم حتی زره ای از گفته های ایشون با حقیقت امر منافاتی نداشته و تمامی تفاسیر ایشون اشتباه و بلکه میشه گفت یک کذب و گرافه گویی بود.
ایشون فرموند داش بلاغی غربش به سمت سرابالایی هستش مثل تپه درحالی که اصلا تپه ای وجود ندارد و این چشمهقسمت غربش کمی خاک پشته هستش که 10یا15سال پیش که تعمیراتی در چشمه اهالی صورت دادند به وجود اومده و فرمون سه تا سنگ بزرگ هم اندازه هستش بین سنگ ها در حالی که در شعال 2کیلومتری اون سنگی بزرگتر از سنگ دوکیلویی نیست و چون اسم این چشمه داش بلاغی بود ایشون فکر کردن از داخل سنگ درمیاد و فرمودن که ببینید از سنگ بیرون میاد یانه
درحالی که برخلاف اسمش نه از سنگ آبی میاد نه چیزی و از زمین براساس چاهی که حفر شده اب میجوشد.
بنده به این دوست عزیزمون که به این واقعیت که درمورد ایت مزاری فرمودن و برخلاف برخی از سروران به سخنان استخوان کذب استخوان دار بها ندادند و واقعیت رو بر وهم ترجیح دادند صمیمانه تبریک میگویم.
دوستان عزیز بنده 36سالم هستش و مدت زیادی هم تو این کار بودم و خیلی چیزاهم شنیدمو ادعاها رو دیدم ولی سال های قبل درحضور اساتید برتر که افتخار بودن در حضورشان رو داشتم دزیافتم که اون چیزی که باعث موفقیت در این کار میشه پذیرفتن واقعیت و دور ریختن توهمات و خیال پردازی ها و رمال گری هاس هستش
أرزوی موفقیت برای تک تکتان دارم