miladn نوشته است:
مدیران عزیز چه کسی نظرات من را حذف کرده؟! آیا من به کسی توهین کرده بودم؟ من هدفی داشتم دنبال میکردم که متاسفانه مدیران سایت اجازه ندادند مثل اینکه همه از دروغ و دروغگویی خوششون میاد . کسی طرفدار راست گویی نیست. بخاطر بی مهری ها من از این انجمن میروم ولی در انجمن های دیگر فلزیابی حرفم را خواهم زد . من استاد دانشگاه هستم خودمو معرفی کنم 90 درصدتون منو خواهید شناخت
سلام
دشمنی با کسی ندارم فقط بعضی مسایل برام عجیب است
آقای miladn جنابعالی تا اونجا که اطلاع داریم ردیاب Best Finder رو خریده ایید که البته و صد البته طبق گفته خودتون.
این ردیاب همونطور که معرفی شده بهترین ردیاب دنیاست.
خوب شما میفرمایید استاد دانشگاه هستید و لابد دارای تحصیلات عالیه و دارای سواد و درک بالا در بررسی و تحقیق و پژوهش.
حتما سوادتون هم خیلی بالا بوده که رفتید ردیاب Best Finder رو تهیه کردید.
بسیار خوب علم حروف باستانی رو هم از جناب شمس بهتر بلدید. بهترین ردیاب دنیا هم دستتون هست. چرا الکی وقت شریفتون رو هدر میدید استاد دانشگاه عزیز؟
حیف نیست واقعا ؟ بهتره به جای حسادت و شلوغ بازی و هرج و مرج و متلک انداختن و خودی نشون دادن و سنگ پرت کردن ؛ چند دانشجو مودب و با کمالات تربیت کنید و تحویل جامعه بدید و هم با توسل به علم حروف باستانی و ردیاب بهترینتون برید کاوش و گنجهای به جا مانده از تاریخ ایران عزیز را کشف و ضبط کنید و به علم بالا و ردیاب والایتان افتخار کنید.
در ضمن شما که این علم بالا رو داشتید و ما حتما میدونیم خیلی وقته با این سایتها آشنا هستید چرا قبلا اقدام نکردید و ساکت ماندید؟
چرا الان که جناب شمس اقدام کرده شما ظاهر شدید؟
نشانی تایپک ردیاب Best Finder و معرفی آن توسط آقای miladn :
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=30&t=2005viewtopic.php?f=30&t=2005حال تقریبا میشه حدس زد که شما کی هستید