نویسنده |
پیغام |
احسان نجفی
کاربر فعال
|
سلام استاد شمس فارسی چی شد بپرسیم ؟
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 1:16pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
احسان نجفی نوشته است: سلام استاد شمس فارسی چی شد بپرسیم ؟ سلام, این پستتان را حذف و بجاش اسامی رو درج بکنید!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 1:20pm |
|
|
ebrahem
کاربر فعال
|
باسلام اقای شمس ممنوع از لطف شما این چشمه به اسم وئیه داری است که در زبان ما وییه به درخت بید گفته میشه واین چشمه در نزدیگی یه محلی به نام باغ گهنه است اب این چشمه همه سال هست واب چشمه شوره ......مکان دوم هم دره کنار دره شاه نظر به نام کشتر که دا خل دره هم میشه گفت بالای ۱۰۰۰نگاره موجود هست بازم ممنون از لظف شما
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 1:53pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:03pm |
|
|
mohsen733
|
Shams_60 نوشته است: mohsen733 نوشته است: Shams_60 نوشته است: سلام,چیزی از استخراج این مکان دستگیرم نشد,شرمنده! سلام مشکلی نیست استاد من هم خودم احتمال میدادم که اسمش جدید باشه . اگه امکانش هست لطفا نام زیر رو برام استخراج کنید : چشمه باباعلی سلام استاد لطفا چواب ما هم بدین چشمه باباعلی اگر دقت کنید سمت شرق این چشمه 2 تا تپه خیلی کوچک به ابعاد 3*3 وجود دارد![/quote] بله درسته (البته مطمئن نیستم دقیقا دوتا هست) لطفا ادامه بدین[/quote] بنده مطمئن هستم شما راحت باشید خوب این دو تا تپه اگر سالم و دست نخورده باقی مونده باشه بارش حرف نداره! شما اول اون تپه ای رو کار کنید که سمت قبله هستش ,چون بارش از اون یکی بهتره! موفق باشید
[/quote] استاد اون دوتپه الان تقریبا صاف شده و اتفاقا بارش رو بردن !(مطمئن هستم بار داشته و کسی هم که برده میشناسم ) طبق نسخه میگه تقریبا در اون قسمت ها یه تونل هست که به اتاق اصلی بار منتهی میشه ...
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:29pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
با درود به جناب شمس گرامی و با تبریک سال نو امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید استاد گرامی ممکنه در باره اسامی (مکتب خانه) و (زاغه دره) اگر امکانش هست توضیح بفرمایین سپاسگزارم
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:31pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
جناب شمس عزیز با توجه به اینکه دوستان خوبمون آقای سید جواد و رمزیاب فرمودند که این نسخه تقلبیه. بنده به این دلیل این نسخه رو قرار دادم که مربوط به همان گلباغچه هست که شما زحمت استخراجشو کشیدید. و خواهشم اینه کمی بیشتر راجع به گلباغچه توضیح دهید.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:38pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
ebrahem نوشته است: باسلام اقای شمس ممنوع از لطف شما این چشمه به اسم وئیه داری است که در زبان ما وییه به درخت بید گفته میشه واین چشمه در نزدیگی یه محلی به نام باغ گهنه است اب این چشمه همه سال هست واب چشمه شوره ......مکان دوم هم دره کنار دره شاه نظر به نام کشتر که دا خل دره هم میشه گفت بالای ۱۰۰۰نگاره موجود هست بازم ممنون از لظف شما دره کشتر:سمت شرقی این دره راهی پیاده و قدیمی وجود داره که سمت غرب این راه تپه ای وجود دارد با خاک سوخته مایل به خاکستری,این تپه سوخته رو بلدید ادامه بدم و اگر پداش کردید از طریق گوگل مپ اینجا قرار دهید تا ادامه بدم!
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:49pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
kurosh نوشته است: با درود به جناب شمس گرامی و با تبریک سال نو امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید استاد گرامی ممکنه در باره اسامی (مکتب خانه) و (زاغه دره) اگر امکانش هست توضیح بفرمایین سپاسگزارم
اگر شما پشت به شمال بایستید داخل دره,در گودی ترین نقطه دره 2 تا چشمه آب هستش,یکی در غرب در که پر آب و دیگری در شرق دره کم آب! اگر واقعآ میشناسید جواب بدهید!
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:54pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
milad7 نوشته است: جناب شمس عزیز با توجه به اینکه دوستان خوبمون آقای سید جواد و رمزیاب فرمودند که این نسخه تقلبیه. بنده به این دلیل این نسخه رو قرار دادم که مربوط به همان گلباغچه هست که شما زحمت استخراجشو کشیدید. و خواهشم اینه کمی بیشتر راجع به گلباغچه توضیح دهید. دوست عزیزم بنده با سند شما کاری ندارم که اصله و یا تقلبیه! از استخراج گل باغچه نشانه هایی عرض میکنم که خودتان با آنچه در دست دارید تطبیق میدهید! گل باغچه:این مکان در بالای بلندی قرار دارد و سر تپه بشکل بشقاب میباشد,یعنی تو رفتگی و لبه دار هستش این تپه شما!؟ این مکان هم 2 تا چشمه دارد که به اسم مکان گل باغچه تعلق دارد و اسمی باید نداشته باشد! اگر واقعآ به مکان اشرافیت کامل دارید جواب بدهید! در این مکان تپه ای به ارتفاع 60 سانت و محسوس و به ابعاد 2*2 وجود دارد با یک قبر شخص بلند مرتبه!
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 3:02pm |
|
|
|