نویسنده |
پیغام |
suzuki
|
rot نوشته است: جناب سوزوکی تو فعلا تا شونصد رقم اعشار برو اما ردیاب باید تو زمین جواب بده و تجربه مهمه از ردیابی که داری غالب میکنی معلومه که از چی میترسی وحشتت رو درک میکنم آخه تو دوازده رگولاتوره هم زیاد سوز زدی و .... اما بدون کل ردیاباتم که از طرح گلدن کینگ کپی کردی رو جمع کنی و تو زمین بکاری و چیتلر و ویلچرو روشن کنی جز حفره چیزی نمیزنه اونم دسته ها میزنه نه ردیابت خیالت راحت من این طرح رو با قیمت قطعات هم شده میدم کسی اینجا بسازه و بساط تو رو جمع کنه تو هم کمتر بسوز و حواست رو جمع کن ! انجمنتم تار بسته ! توهمی و عقده ای هستی ! خداوند هر دو تاتون رو شفا بده آمین ردیاب tesla lrl مهندس ناصر کجا و ردیاب گولدن کینک مهدی قاسمی کلاهبردار کجا!!!!!!!!!!
|
شنبه 22 فروردین1394 - 7:16pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید عکس ترانسی که گفتم رو چطور بفرستم استاد جاوید دویست هزار تومان قیمت اون ترانسه !!!! اگر بازش کنیم میشه با پنجاه تا هفتاد تومان بازپیچی کرد !
قسمت !
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 10:13am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
لطفا يکی چندپا عکس از ردياب آقا ناصر بزاره ببينيم والله فقط شنيديم ردياب زده کوش پس
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 10:44am |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
suzuki نوشته است: rot نوشته است: جناب سوزوکی تو فعلا تا شونصد رقم اعشار برو اما ردیاب باید تو زمین جواب بده و تجربه مهمه از ردیابی که داری غالب میکنی معلومه که از چی میترسی وحشتت رو درک میکنم آخه تو دوازده رگولاتوره هم زیاد سوز زدی و .... اما بدون کل ردیاباتم که از طرح گلدن کینگ کپی کردی رو جمع کنی و تو زمین بکاری و چیتلر و ویلچرو روشن کنی جز حفره چیزی نمیزنه اونم دسته ها میزنه نه ردیابت خیالت راحت من این طرح رو با قیمت قطعات هم شده میدم کسی اینجا بسازه و بساط تو رو جمع کنه تو هم کمتر بسوز و حواست رو جمع کن ! انجمنتم تار بسته ! توهمی و عقده ای هستی ! خداوند هر دو تاتون رو شفا بده آمین ردیاب tesla lrl مهندس ناصر کجا و ردیاب گولدن کینک مهدی قاسمی کلاهبردار کجا!!!!!!!!!! ببخشید جناب سوزوکی عزیز ..این آقا مهندس ناصر همون نیست که قبلا تو همین فلز جو میومد و میگفت فلزیابی ساختم که با صدای تق تقش میتونین با زیر زمین حرف بزنین؟؟؟!!!!!!!!4 متر میزنه و فلانه...خواهش میکنم این تاپیک رو کاری بهش نداشته باشین..متعلق به اقای روت هست و اساتید دلسوز مثل استاد حمید و جاوید دارن نظر میدن..یا به نتیجه میرسه یا نمیرسه..یه تاپیک بزنین به اسم تسلا ردیاب مهندس ناصر و اونجا راجع بهش صحبت کنین کسی هم کاری به کارتون نداره..اونوقت اگه دیدین اقای روت اومد گفت ردیاب من فلانه یا ردیاب شما به درد نمیخوره میتونین قضاوت کنین راجع به رفتار خودتون.اصولا اگه کسی ازتون پرسید چه ردیابی خوبه اونوقت جواب بدین نه اینکه نپرسیده هی دم به دم از یه ردیاب میگین و از ی فرد خاصی دفاع میکنین و در پی تطهیر ایشون برمیاین.اسم مهندس ناصر تو این سایت به اندازه کافی مشهور هست و کهنه کارای این سایت خوب ایشونو میشناسن.بنابراین نیازی به معرفی ایشون نیست.درغیراینصورت ما هم مجبوریم اینطور فکر کنیم که شما اهداف دیگه ای رو دنبال میکنین!!!!!!
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 11:32am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
غضنفر جان , کدوم ردیابه که دوتا پراپ زمین داره , و آنتنا هم یه مدار ؟؟؟؟ گولدن کینگ , حالا یه وقت پنج فرکانس داشت الان کلی ردیاب تسلا هم همینه , فقط میکرو رو داده یکم عوض کنن , خر همون خره , پالان عوض شده ! قیمت کیتش تو تک کیت پنجاه هزاره , تسلا داره میده یک ونیم میلیون , ردپای تسلا یا ناصرو تو همه جا میشه دید که داره به درو دیوار میزنه تا یه ردیابی بسازه شبیه سی وپنج حالا ردیاب پنجاه تومنی رو میده یک ونیم بماند !
قسمت !
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 1:36pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: غضنفر جان , کدوم ردیابه که دوتا پراپ زمین داره , و آنتنا هم یه مدار ؟؟؟؟ گولدن کینگ , حالا یه وقت پنج فرکانس داشت الان کلی ردیاب تسلا هم همینه , فقط میکرو رو داده یکم عوض کنن , خر همون خره , پالان عوض شده ! قیمت کیتش تو تک کیت پنجاه هزاره , تسلا داره میده یک ونیم میلیون , ردپای تسلا یا ناصرو تو همه جا میشه دید که داره به درو دیوار میزنه تا یه ردیابی بسازه شبیه سی وپنج حالا ردیاب پنجاه تومنی رو میده یک ونیم بماند ! ميگن به شکل توماسى هستش آقا روت جان يا اسم ديگش الکتروسکوپی يعنی کسی عکسى نداره ازش
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:24pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
اوه , غضنفر راست میگی مثل شبه همه جا میره , تو فیس بوک هم عکسشو گزاشته و ببینی میگی خودشه الان در میارم اما بخدا تا دسته ها دوتا نباشه هیچی نمیزنه ردیابای تک آنتنه یا چندآنتنه ,تک دسته برای ردیابی معدنه بخدا , بجدم قسم , تو لیست تجهیزات معدن رو نگاه کن !
قسمت !
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 4:07pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
اقای rot شما زیاد به این چیزها فکر نکن تو هر انجمنی که برای چند تا از این ادمها پیدا میشن که بخوان جو رو بهم بزنن و نزارن تاپیک به سرانجام برسه داداش از من میشنوی بهترین جواب این طور ادمها فقط سکوته وقتی استاد حمید رو با علم خوبی که در امر ساخت فلزیاب داره مداراتش رو زیر سوال میبرن و علکی بهش عیب و ایراد میگیرن شما که جای خود داری داداش من اصلا به این حرفها توجه نکن و کار خودت رو در انجمن ادامه بده منم به نوبه خودم دست بوس شما و سایر اعضای انجمن هستم که هدفشون کمک کردن به سایر اعضاست ... قربون ادم با معرفت از قدیم گفتن جواب ....... خاموشیست یا حق
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 4:35pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز امکان داره ابعاد دقیق ساخت ردیاب طلا رو بگید
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 6:02pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید ترانس مذکور رو پیدا کردید ؟ اگر گیر آوردی باید سیم های ثانویه رو بازکنی , و قطور ترین سیم رو که بازکردی , از همون تا جایی که پر بشه میبندی دوتا خروجی داری حالا دوتا خروجی رو با یه سیم منفی که دو شاخه میشه و از پشت ترانس میاد صاحب دو پراپ مثبت میشی و در اصل چهار پراپ ! برای منفی ها دو تا مقاومت یک اهم بزار ده وات که خروجی اتصال کوتاه نشه , امیدوارم واضح باشه
قسمت !
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 9:36pm |
|
|
|