انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:13pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 44  بعدی
 fpl 35 تقویت و تغییرات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
دوستان برای سی و پنج هم میشه یه تقویت کوچیک نصب کرد قراره یکی از دوستان ردیابش رو بیاره ,و نصب کنیم
برای پراپ ها هم همون مدار ژاپنی عالی , بعد از نصب تفاوت رو متوجه میشید !

قسمت !

یکشنبه 23 فروردین1394 - 10:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کافیه دو سر خروجی رو به یه ترانس صوتی کوچیک بدید , و در خروجی ده برابر قدرت رو داشته باشید و از خروجی دوسر آنتن ها رو وصل کنید

قسمت !

یکشنبه 23 فروردین1394 - 10:04pm
استاد
استاد

rot نوشته است:
استاد جاوید ترانس مذکور رو پیدا کردید ؟
اگر گیر آوردی باید سیم های ثانویه رو بازکنی , و قطور ترین سیم رو که بازکردی , از همون تا جایی که پر بشه میبندی دوتا خروجی داری
حالا دوتا خروجی رو با یه سیم منفی که دو شاخه میشه و از پشت ترانس میاد صاحب دو پراپ مثبت میشی و در اصل چهار پراپ !
برای منفی ها دو تا مقاومت یک اهم بزار ده وات که خروجی اتصال کوتاه نشه , امیدوارم واضح باشه

درود بر شما
یک ترانس 2 کیلویی دارم اما دیگه فرصت نکردم چک کنم فعلا با ترانس 220 به 9 ولت به 1000 ولت رسیدم که برای تست اولیه خوب جواب داده و باید با دست پیچی ترانسها ی بزرگتر ولتاز را بالاتر ببرم که بتونم به یه ولتاز سینوسی دقیقتری برسیم

دوشنبه 24 فروردین1394 - 5:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد جاوید عزیز
برای آزمایش هم که شده , سری به تعمیرات رادیوهای باسابقه بزن , و یه ترانس صوتی تهیه کن , و یا اگر ترانس بزرگ بالای سه آمپر داری , صفحات رو باز کن تا به هسته برسی , سیم لاکی دوازده ولت را باز کن و اگر طول سیم ده متر بود , و قطر یک میل شما قطر دو میل بپیچ حتی اگر مقدار کمتری جابگیره مهم نیست , فقط سیم لاکی باشه , و بعد , ببند , دو سر دوازده ولت رو به خروجی آمپلی فایر بده و قدرت خروجی رو با با ولوم تنظیم کن و حتما آی سی ها و stk را به هتسینک ببند و با فن خنک کن

نتیجه رو بگو !
فقط حتما از سینوسی صوتی استفاده !!!!!!!

قسمت !

دوشنبه 24 فروردین1394 - 12:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان یکی از قدیمیترین اساتید ردیابی نکته جالبی رو مطرح کردن
گاهی وقتها گوش راست یا چپ انسان شروع به دریافت فرکانس 5000hz , میکنه این فرکانس معمولا از نقطه ای سرچشمه میگیرد که دفینه ای یا حفره ای که در آن فلزی با قدمت زیاد مانند مس برنج ..در حال تولید فرکانس است , فلزات در حال اکسید با قرار گرفتن در معرض یونها و مغناطیس موجود وفشار ...شروع به تولید فرکانس میکنند !
که به راحتی قابل شنود برای برخی افراد است , کسانی که این اتفاق برایشان زیاد رخ میدهد بهترین افراد آنتن زن میشوند !
و گروه خونی هیچ نقشی در ردیابی ندارد !
و من قاطعانه خودم قبول دارم
چرا که ده ها نفر که گروه خونی o+ داشتند را تست کردم
اما قدرت ردیابی در خانمها چندین برابر مردان است !
و این عامل را هم خودم تست کردم , و دقت عجیبی در نود درصد از خانمها وجود دارد
به استهزا نگیرید , و در منزل یا بیابان این مساله را با همسر یا خواهر یا... تست کنید , و فقط حسادت نکنید که ذاتا ردیابهای مادرزادی هستند !
امیدوارم که به سبک و نظریات من نخندید , و فقط امتحان کنید !

قسمت !

دوشنبه 24 فروردین1394 - 2:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد جاوید عزیز
من یه ترانس صوتی رو , باز کردم
این ژاپنیا جادو گرن روش پیچیدن دیوانه کننده ست , علرقم فکر من خروخی پنجاه درصد بود ! یا بیشتر با سه سر که بازش کردم شد دو سر , موندم !!!!
اما نکته جالب اولیه کمتر از ثانویه بود , پس حرف منو اثبات میکنه که ترانس معمولی فقط سر کاریه
یا هر چه را بهر کاری ساختند !
پس از ترانس های پنجاه هرتزی برق AC باید بگذری !!!
عکس ها رو برای کمنگیر عزیز فرستادم , خودتون ببینید!
کوچیک شما س ص !

قسمت !

دوشنبه 24 فروردین1394 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب آقا روت جان عکسهارو خودت اينجا آپ کن

خدايا مددی کن

دوشنبه 24 فروردین1394 - 2:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر جان , من با موبایل میام ,و خیلیا این مشگل رو دارن
که عکس اصلا نمیاد , ایکاش طراح سایت یه فکری بکنه من از طریق وایبر میفر ستم به کمانگیر و اون میزاره اینجا

قسمت !

دوشنبه 24 فروردین1394 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سفارش اقای rot

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 24 فروردین1394 - 4:34pm
استاد
استاد

rot نوشته است:
استاد جاوید عزیز
برای آزمایش هم که شده , سری به تعمیرات رادیوهای باسابقه بزن , و یه ترانس صوتی تهیه کن , و یا اگر ترانس بزرگ بالای سه آمپر داری , صفحات رو باز کن تا به هسته برسی , سیم لاکی دوازده ولت را باز کن و اگر طول سیم ده متر بود , و قطر یک میل شما قطر دو میل بپیچ حتی اگر مقدار کمتری جابگیره مهم نیست , فقط سیم لاکی باشه , و بعد , ببند , دو سر دوازده ولت رو به خروجی آمپلی فایر بده و قدرت خروجی رو با با ولوم تنظیم کن و حتما آی سی ها و stk را به هتسینک ببند و با فن خنک کن

نتیجه رو بگو !
فقط حتما از سینوسی صوتی استفاده !!!!!!!

درود بر شما
این موارد را چتدین مرتبه تست کردم و ولتاز را بالا یا پایین بردم اما متاسفانه امپر ورودی ترانس باید 4 امپر باشه که تا حالا هیچ مدار امپلی که با ولتاز 12 کار کنه نمیتونه این امپر را تامین کنه .چوک صوتی یا ترانس صرفا ولتاز را میشه بالا برد اما امپر کم میشه.متاسفانه یه امپلی که دارم روی اون کار میکنم خروحی 3 امپر اون هر چند که مولتی متر 3 امپر نشون میده ولی ظاهری هست و نمیتونه یه لامپ 12 ولتی 25 وات را هم روشن کنه
در هر صورت امپلی باید قادر باشه 4 امپر واقعی خروجی داشته باشه تا ما بتونیم وبتاز سینوسی دقیق با امپر بالا داشته باشیم

دوشنبه 24 فروردین1394 - 4:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 437 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 44  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure