نویسنده |
پیغام |
ebrahem
کاربر فعال
|
ebrahem نوشته است: Shams_60 نوشته است: ebrahem نوشته است: باسلام اقای شمس ممنوع از لطف شما این چشمه به اسم وئیه داری است که در زبان ما وییه به درخت بید گفته میشه واین چشمه در نزدیگی یه محلی به نام باغ گهنه است اب این چشمه همه سال هست واب چشمه شوره ......مکان دوم هم دره کنار دره شاه نظر به نام کشتر که دا خل دره هم میشه گفت بالای ۱۰۰۰نگاره موجود هست بازم ممنون از لظف شما دره کشتر:سمت شرقی این دره راهی پیاده و قدیمی وجود داره که سمت غرب این راه تپه ای وجود دارد با خاک سوخته مایل به خاکستری,این تپه سوخته رو بلدید ادامه بدم و اگر پداش کردید از طریق گوگل مپ اینجا قرار دهید تا ادامه بدم!
سلا م از این نقل میگم اقای شمس نظرتون در مورد چینار را هم بگید ممنون
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 10:43am |
|
|
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
penamena نوشته است: Shams_60 نوشته است: penamena نوشته است: سلام وتشکر جناب شمس. دو نخ سمت چپ_دو نخ سمت راست_سنگ سیاه_ویه چشمه آبدار بسیار قدیمی(احتمالا اشکانی)یه جوغن تک هم اطراف چشمه هست بدون آبراه وروی سنگ متحرک. سلام, اگر ویه چشمه باشه و بشناسید باید این مشخصات رو داشته باشه: ویه چشمه:سمت غربی چشمه دره ای وجود دارد از شمال به جنوب سمت غرب این دره از کنار دره راهی میگذرد فرعی,سمت غرب چشمه تا دره قبری است با بار بسیار عالی! از ردیاب و دستگاه کمک بگیرید! موفق باشید
lمتشکرم.منظورم *و یک چشمه*هست استاد. نظرتون چیه؟
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:02am |
|
|
هیوا
|
سلام استاد شمس عزیز راهنمایی های شما درمورد خطه اینچه درست بود ولی از شانس ما همون طور که حضور ذهن داشتم وسد وبند سازی درهمون اینچه صورت گرفته متاسفانه.ومکان مورد نظر توی اون طرح رفته درگذشته اگه امکان داره موردی دیگه را راهنمایی کنید بع کرمتون باشه که جبران کنم لطفتتون را
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 12:31pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
سلام استاد.محبت کنید سیاه دره را برای من خارج کنید خیلی مهم استاد.با سپاس بی پایان
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 1:08pm |
|
|
awat
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 8:19am پست: 65 محل اقامت: کردستان
|
سلام استاد میشه این اسما روبرام استخراج کنید 1. ترکمان بابا2.ساری بابا3.سبزه پوش4 تبت
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 1:48pm |
|
|
reza.d
|
سلام.جناب شمس اگه امکان داره در مورد مکانی به نام "کر سنگ" (KAR-SANG) راهنمایی بفرمایید. ممنون
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 2:57pm |
|
|
مککوش
تاریخ عضویت: یکشنبه 23 فروردین1394 - 5:11pm پست: 20 محل اقامت: شمال
|
ببخشید اشتباه شد من معذرت میخوام تازه عضو انجمن شدم استاد ببخشید سلام استاد شمس همانطوری که گفتم من بخاطر علم جالب وآموزنده شما عضو انجمن شدم تا از راهنمایی شما استفاده کنم یعنی شما باعث عضویت من در این انجمن شدید وگرنه از طریق موبایل بعنوان کاربر مهمان وارد میشدم ضمنن مارو بخاطر جدید بودن ضایع نکنانتظار از این انجمن این بود که عضو جدیدرو تحویل میگرفتن البته به شما حق میدم حتمن دلایلی دارید که برای من هم محترمه بعضی از دوستان شیطنت بازی درآوردن اما چه ربطی بهما اعضای جدید که خودتون باعث شدید عضو بشیم داره خواهشن من رو راهنمایی کنید 1- شورچشمه 2- خربمرد (خرمرده)
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 3:13pm |
|
|
samiar
کاربر فعال
|
عرض سلام وتشکری دوباره بزرگوار اگر اشتباه نکرده باشم چشمه ای است با اب کم که در تپه ای به ابعاد ۲۰در۱۲وارتفاع ۶ متر از سطح افق و فاصله چشمه تا دامنه حدودا ۱۵متری میشه امر بفرمایید در خدمتم.ازقتی که برای من میگزارید متشکرم. عرت زیاد
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 5:17pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
استاد شمس عزیز این مکانها هر کدام رو وقت کردید راهنمایی بفرمایید 1. هنه شا 2. هانه د وان 3. وه نه کان
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 8:29pm |
|
|
Hamid9
|
درود در مورد قبر شخص بلند مرتبه درست گفتید یه مویایی در عمق زیاد د رحدود 30 متر درون دره چشمه ای وجود دارد که که چندین سرمال در نقاط مختلف آن میباشد از طرفی آنجا در نسخه دارای خزانه ای میباشد اما افسوس که خاک آنجا املاح زیاد دارد و دستگاه های متفاوتی آنجا را زدند ولی به اشتباه.. دستور دهید با شما و اکیپ بند ه آنجا کار میکنیم و اما اصل مطلب در مورد کوه افلاطون بود که در نوع خود بیهمتا میباشد دارای چهار اتاق بر سر قله.. که یکی از آنها هدف است، ولی کدام.. الله اعلم ... کمک بفرمایید
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 9:00pm |
|
|
|