نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
edf نوشته است: Shams_60 نوشته است: edf نوشته است: سلام نظرتون در مورد نام لِوَرک یا شاید لَوَرک چیه؟ Levark یا Lavark در این مکان شما دو تا را در امتداد شمال به جنوب دارید که اگر پشت به شمال بایستید راه سمت غربی فرعی و راه سمت شرقی اصلی و مالرو هستش,سمت شرق راه اصلی تپه ای وجود دارد که خاکش سوخته و به خاکستر مایل میباشد و چیزی در این تپه وجود ندارد! رو بروی تپه سوخته سمت غرب راه فرعی تپه ای شبیه ماهی که از شمال به جنوب کشیده شده و ابعادش 4*10 و به ارتفاع 1 متر میباشد,بررسی کنید؟ موفق باشید
ممنون یه سوالی! اگه منظور شما از شرق و غرب، شرق و غرب جغرافیایی هست، دیگه چرا گفتید پشت به شمال؟ چون در این صورت وقتی میگید شرق راه اصلی دیگه مهم نیست که من کدوم وری ایستادم. اما اگه منظورتون از شرق و غرب، سمت راست و چپ باشه خب بهتره بگید راست و چپ. اینطوری که شما میگید آدم گیج میشه. با این توصیفی که شما کردید اگه منظورتون از شرق و غرب، جغرافیایی باشه یه کروکی و اگه سمت چپ و راست ناظر باشه یه کروکی دیگه بدست میاد که جای تپه ها توش عوض میشه.لطفا منظورتون را مشخص کنید. ضمنا توی اون منطقه تغییرات زیادی ایجاد شده و ممکنه نشه تپه ها را پیدا کرد. علامت مشخصه دیگه ای نداره؟! حتمآ بنظر بنده یه فنونی داره که اینجوری به شما آدرس میدم!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:10pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
ebrahem نوشته است: Shams_60 نوشته است: ebrahem نوشته است: باسلام اقای شمس ممنوع از لطف شما این چشمه به اسم وئیه داری است که در زبان ما وییه به درخت بید گفته میشه واین چشمه در نزدیگی یه محلی به نام باغ گهنه است اب این چشمه همه سال هست واب چشمه شوره ......مکان دوم هم دره کنار دره شاه نظر به نام کشتر که دا خل دره هم میشه گفت بالای ۱۰۰۰نگاره موجود هست بازم ممنون از لظف شما دره کشتر:سمت شرقی این دره راهی پیاده و قدیمی وجود داره که سمت غرب این راه تپه ای وجود دارد با خاک سوخته مایل به خاکستری,این تپه سوخته رو بلدید ادامه بدم و اگر پداش کردید از طریق گوگل مپ اینجا قرار دهید تا ادامه بدم!
سلا م از این نقل میگم ebrahem با سلام اقای شمس بله قسمت غربی یه شیب که مانند ت ه هست که میشه گفت یک سری نگاره بینظر داره که یک گفش سینه یک تخته سنگ هست ویک جوقن کوچک نوک ان هست که وقتی اندازه میزنم میرسم به نگاره بعدی یک دایره به قطر یک متر ودر شرق تپه یک سنگ بزرگ هست که کنار ان یک صندلی کاملا به منطقه واقفم شما ادامه بدید ممنون دوست عزیز نقل کنید ببینم کدوم خط رو برا شما استخراج کردم! عزیز دل برادر, خداییش ببینید من از شما چی خواستم شما در جواب بنده چی نوشتید؟! می بینید دوستان,تغصییره منه؟!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:16pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
جناب شمس عزیز لطفاً نگاهی به پست ما بیندازید با تشکر.
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:17pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
milad7 نوشته است: Shams_60 نوشته است: milad7 نوشته است: استاد شمس عزیز از پاسخ شما سپاس گذارم. لطفا چشمه بندنمی یا بندنی را رمزگشایی کنید با تشکر دوست عزیز,گل باغچه رو برا شما استخراج کردم! درسته جناب شمس ولی متاسفانه پیداش نکردیم. شرمنده دوست عزیز,باید به دیگر دوستان هم مثل شما کمک کنم!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:21pm |
|
|
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
quote="penamena"] penamena نوشته است: Shams_60 نوشته است: penamena نوشته است: سلام وتشکر جناب شمس. دو نخ سمت چپ_دو نخ سمت راست_سنگ سیاه_ویه چشمه آبدار بسیار قدیمی(احتمالا اشکانی)یه جوغن تک هم اطراف چشمه هست بدون آبراه وروی سنگ متحرک. سلام, اگر ویه چشمه باشه و بشناسید باید این مشخصات رو داشته باشه: ویه چشمه:سمت غربی چشمه دره ای وجود دارد از شمال به جنوب سمت غرب این دره از کنار دره راهی میگذرد فرعی,سمت غرب چشمه تا دره قبری است با بار بسیار عالی! از ردیاب و دستگاه کمک بگیرید! موفق باشید
lمتشکرم.منظورم *و یک چشمه*هست استاد. نظرتون چیه؟ [/quote]
آخرین بار توسط penamena در دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:33pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:25pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
مجید 123 نوشته است: سلام دوست من لطفا درمورد سوقزقان یا سوک قزقان و چارطاق و کجارستان و بید رستم اظهار نظر بفرمایید با تشکر سلام, چارطاق:اگر چشمه چار تاق رو بشناسید این چشمه اسم نداره چون به حروف باستانی چارتاق متعلق داره,سمت شرقی این چشمه راهی ست از شمال به جنوب,بررسی شود!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:25pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
اقای شمس یک امام زاده درسمت شرق هست که دو غبر شاه فلانی کنار هم هستند که نه نیاز به ردیاب هست نه نقته زن قبلا هم زیاد حفاری شدن فکر نکنم چیزی برا ما مونده باشه . استاد در اون تپه معلوم نیست کجاست؟
استادی برازنده شماست از این دقیقتر دیگه نمیشه کارت درسته در علمت شکی نیست. هیف که ما 30سال عقب هستیم هرجا میریم خالی شده
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:26pm |
|
|
edf
|
نقل قول: نقل قول: ممنون یه سوالی! اگه منظور شما از شرق و غرب، شرق و غرب جغرافیایی هست، دیگه چرا گفتید پشت به شمال؟ چون در این صورت وقتی میگید شرق راه اصلی دیگه مهم نیست که من کدوم وری ایستادم. اما اگه منظورتون از شرق و غرب، سمت راست و چپ باشه خب بهتره بگید راست و چپ. اینطوری که شما میگید آدم گیج میشه. با این توصیفی که شما کردید اگه منظورتون از شرق و غرب، جغرافیایی باشه یه کروکی و اگه سمت چپ و راست ناظر باشه یه کروکی دیگه بدست میاد که جای تپه ها توش عوض میشه.لطفا منظورتون را مشخص کنید. ضمنا توی اون منطقه تغییرات زیادی ایجاد شده و ممکنه نشه تپه ها را پیدا کرد. علامت مشخصه دیگه ای نداره؟! حتمآ بنظر بنده یه فنونی داره که اینجوری به شما آدرس میدم!
فکر کنم خوب منظورم را نرسوندم.به عنوان مثال وقتی شما میگید: "اگر پشت به شمال بایستید راه سمت غربی فرعی و راه سمت شرقی اصلی" خب وقتی شما پشت به شمال می ایستید،راه سمت غربی، دست چپ شما میشه یا دست راست؟!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:31pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
هیوا نوشته است: #-o سلام استاد شمس عزیز راهنمایی های شما درمورد خطه اینچه درست بود ولی از شانس ما همون طور که حضور ذهن داشتم وسد وبند سازی درهمون اینچه صورت گرفته متاسفانه.ومکان مورد نظر توی اون طرح رفته درگذشته اگه امکان داره موردی دیگه را راهنمایی کنید بع کرمتون باشه که جبران کنم لطفتتون را شرمنده دوست عزیز: تصمیم گرفته ام و بنابه دلایلی به دوستان تازه اکانت بعده از 2 ماه از ایجاد تاریخ اکانتشون جواب بدم!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:33pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
bardia92 نوشته است: سلام استاد.محبت کنید سیاه دره را برای من خارج کنید خیلی مهم استاد.با سپاس بی پایان سلام, اگر این دره رو بشناسید باید از شمال به جنوب باشه,سمت غربی تو سینه دره دنبال سنگهای هم اندازه و تراش شده شاید بشکل مخروطی در یک ردیف بگردید پیداش کردید عکس بگیرید و در اینجا آپلود کنید!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:37pm |
|
|
|