نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
awat نوشته است: سلام استاد میشه این اسما روبرام استخراج کنید 1. ترکمان بابا2.ساری بابا3.سبزه پوش4 تبت سلام, ساری بابا:در این مکان یه راه پیاده قدیمی از شمال به جنوب دارید! اگر به منطقه اشرافیت کامل داشته باشید باید دره ای در کنار این راه باشه شما بفرمایید دره کدوم سمت راه هستش تا بنده بقیه رو عرض کنم؟ فقط کافیه بگید شرق یا غرب,چیزه اضافی احتیاج ندارم!؟ ببینم میشناسید یا نه!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:43pm |
|
|
هیوا
|
هیوا نوشته است: #-o سلام استاد شمس عزیز راهنمایی های شما درمورد خطه اینچه درست بود ولی از شانس ما همون طور که حضور ذهن داشتم وسد وبند سازی درهمون اینچه صورت گرفته متاسفانه.ومکان مورد نظر توی اون طرح رفته درگذشته اگه امکان داره موردی دیگه را راهنمایی کنید بع کرمتون باشه که جبران کنم لطفتتون را
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:44pm |
|
|
هیوا
|
هیوا نوشته است: #-o سلام استاد شمس عزیز راهنمایی های شما درمورد خطه اینچه درست بود ولی از شانس ما همون طور که حضور ذهن داشتم وسد وبند سازی درهمون اینچه صورت گرفته متاسفانه.ومکان مورد نظر توی اون طرح رفته درگذشته اگه امکان داره موردی دیگه را راهنمایی کنید بع کرمتون باشه که جبران کنم لطفتتون را
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:46pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
reza.d نوشته است: سلام.جناب شمس اگه امکان داره در مورد مکانی به نام "کر سنگ" (KAR-SANG) راهنمایی بفرمایید. ممنون کاوشگر گرامی: شرمنده,از تاریخ ایجاد اکانت شما باید 2 ماه سپری شود,بنابه دلایلی نمیتوانم جواب دهم!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:47pm |
|
|
هیوا
|
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:48pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
مککوش نوشته است: ببخشید اشتباه شد من معذرت میخوام تازه عضو انجمن شدم استاد ببخشید سلام استاد شمس همانطوری که گفتم من بخاطر علم جالب وآموزنده شما عضو انجمن شدم تا از راهنمایی شما استفاده کنم یعنی شما باعث عضویت من در این انجمن شدید وگرنه از طریق موبایل بعنوان کاربر مهمان وارد میشدم ضمنن مارو بخاطر جدید بودن ضایع نکنانتظار از این انجمن این بود که عضو جدیدرو تحویل میگرفتن البته به شما حق میدم حتمن دلایلی دارید که برای من هم محترمه بعضی از دوستان شیطنت بازی درآوردن اما چه ربطی بهما اعضای جدید که خودتون باعث شدید عضو بشیم داره خواهشن من رو راهنمایی کنید 1- شورچشمه 2- خربمرد (خرمرده) کاوشگر گرامی: شرمنده,از تاریخ ایجاد اکانت شما باید 2 ماه سپری شود,بنابه دلایلی نمیتوانم جواب دهم!
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:49pm |
|
|
هیوا
|
ببخشید استاد بخاطر نت خراب هست چند با پیام اومده عذر میخوام
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:50pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز جناب شمس شما تایپک ایجاد کردید برا کمک به همه دوستان انجمن . پس دیگه معنی نداره که بخواهید سوال دوستانو محدود کنید قبل از شما دوستان دیگه مثل جناب استاد تهرانی و باستانشناس عزیز و دیگر دوستان خیلی وقته دارن فعالیت میکنند و برا هیچ دوستی محدودیتی قرار ندادند. و با جانو دل دارن فعالیت میکنند.
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:54pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
samiar نوشته است: عرض سلام وتشکری دوباره بزرگوار اگر اشتباه نکرده باشم چشمه ای است با اب کم که در تپه ای به ابعاد ۲۰در۱۲وارتفاع ۶ متر از سطح افق و فاصله چشمه تا دامنه حدودا ۱۵متری میشه امر بفرمایید در خدمتم.ازقتی که برای من میگزارید متشکرم. عرت زیاد بنده باید بجای شما نقل کنم!,لازم باشد خصوصی میکنیم! تشکر دوست عزیز, چنگستون:این مکان دارای چشمه ای هستش که اسم نداره و متعلق به خط باستانی چنگستون میباشد,سمت شرقی این چشمه تپه ای باستانی هستش,ابعاد و ارتفاع تپه رو بفرمایید و بین چشمه تا دامنه تپه جند متره؟ سمت شرقی این تپه باید 3 تا سنگ به یک اندازه باشه ,ببین سره جاشه,بین چشمه و دامنه تپه قبری وجود دارد بررسی شود! موفق باشید
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:57pm |
|
|
آدرینا
|
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 11:57pm |
|
|
|