نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
کمانگیر جان نه نمیشه عزیزم این چوک ها برای فرکانس صوتی هست , و برای خروجی دیجیتال من اطلاعی ندارم اما الان بحث ما فرکانس سینوسی برای زمینه
قسمت !
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 8:35pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
underground نوشته است: دوستان عزیز جتی اگر منبع ما اجازه ایجاد جریانی تا چند آمپر را بدهد بدون تردبد مقاومت الکتریکی خاک عامل اصلی در محدود سازی جریان خواهد بود به طور مثال با یک ولتاژ هزار ولتی به فرض مقاومت داخلی صفر ( منبع ایده آل با توان ایجاد هزاران آمپر ) با یک مقاومت یک کیلواهمی تنها امکان ایجاد جریان یک آمپری وجود خواهد داشت و به طور یقین حتی اگر دو پروپ زمینی را در فاصله نزدیک هم قرار داده باشیم ، شاهد مقاومتی بیشتر از یک کیلواهم خواهیم بود .... علاوه بر اینکه خاک علاوه بر مقاومت اهمی دارای ظرفیت خازنی و .... هم میباشد که روی هم رفته به عنوان مدار معادل خاک در نظر گرفته میشود .... .... با تمام این احوال اگر دوستان مصر به استفاده از ولتاژ بالا هستند چکهای صوتی دستگاههای لامپی قدیمی برای این منظور کاملا قابل استفاده میباشد در اکثر مدارهای صوتی دستگاههای لامپی ( مخصوصا با طراحی پوش پول ) ترانس خروجی برای تبدیل ولتاژ آند لامپها ( بین 400 تا 600 ولت ) به امپدانس چند اهمی بلندگو طراحی شده بودند که قاعدتا به صورت عکس نیز قابل استفاده میباشند و نکته جالب پاسخ فرکانسی آنها میباشد که غالبا از جند صد هرتز تا بیشتر از ده کیلوهرتز در نظر گرفته میشده است که برای منظور دوستان از ترانسهای 50 هرتزی آداپتور بسیار بهتر میباشد با نظر شما کاملا موافقم ولتاژ هر چه قدر هم بالا باشه زمانی که به زمین وصل میشه , جذب زمین میشه اما فرکانس قدرت حرکت بالایی داره و اگر اصولی تقویت بشه حتما با نفوذش مشگل رو حل میکنه
قسمت !
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 8:43pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
suzuki نوشته است: delta 1 نوشته است: اینم شده مثل کشفیات اقا ناصر خدای دیجیتال که هر روز یک اختراعی میکنه و دادا و هوار راه میاندازه و اخرش هم هیچی به هیچی تازگیا هم mdl 9000 رو اختراع کردند . گفته بزودی اطلاعاتش رو میزاره اگه چند سال طولش نداد بدونید هیچی حالیم نیست سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم در جواب این دوستمون باید عرض کنم بگفته مهندس ناصر فلزیاب mdl 9000 اساس کارکرد از اصول کارکرد فلزیابهای پالسی موجود در بازار متفاوته قسمت فرستنده پالسی این مدار همان فرستنده لورنز x5 هست و با لوپ کوچک 45 سانتی یک فیبر مسی 60 سانت رو از 4.5 متر و یک فیبر مسی یکدر یک رو از 6.5متر سنس میکنه و با فرکانس خیلی پایین 16 هرتز کار میکنه هارمونیک های پالس خروجی به ترتیب 32 و 64 و 128 و 256 هرتز هست سیستمی که در طیف فرکانسی مدارات دیجیتال و کد هگز دسیمال کار میکنه وکمترین نویز پذیری رو داره و مدار کاملا حرفه ا ی هست منویش همون منوی mdl 8500هست و دارای عرض پالس متغیر و delayمتغیر هست و البته بک لایت وسایر امکانات رو داره و..... و اما در مورد ردیاب tesla lrl تا جایی که بنده در جریان هستم توسط این ردیاب برای چندین نفر موفقیت در امر کاوش حاصل شده( بدون تردید) شنیدم با پیشنهادی که مهندس ناصر به آقای کاوشگر داده قراره با همکاری مهندس ناصر و آقای کاوشگر این ردیاب با قیمت پایین در اختیار دوستان قرار بگیره یعنی مونتاژ مدار توسط آقای کاوشگر صورت بگیره و آیسی میکرو کنترلرش هم توسط مهندس ناصر البته بهتره مثل بنده مستقیما از مهندس ناصر تهیه کنین یعنی از انجمنشون موفق و پیروز باشین بدرود من این گفته شما رو کاملا رد میکنم بین من و مهندس ناصر هیچ بده بستونی نیست درسته که ایشون از دوستانم هستند ولی هرگز بین ما همچین حرفی زده نشده شما هم بهتر تا از چیزی کامل آگاهی نداری چیزی نگی برادر
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 10:57pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
اگر بحث مدار معادل خاک رو رو بخواهیم در نظر بگیریم که کاملا درست هست اونوقت حذف کنندگی ما علاوه بر ولتاژ -مقاومت خاک - توان مکمل و فاصله دو پراپ یک متغیر بسیار مهم هم پیدا میکنه که اون عمق فرو رفتن پراپ داخل زمین هست که کار رو سخت و محاسبات رو پیچیده میکنه.مگر اینکه راه حل دیگه ای پیدا کرد که بتونه مشکل عدم توزیع جریان یکنواخت رو داخل خاک حل کنه .یعنی چی منظورم این هست که به روشی که ما الان دارین کار میکنیم در محل فرورفتن پراپ ها جریان در عمق 1 متر مثلا 10 میلی آمپر هست ودر 2 متری 3 میلی آمپر و همین طور با شیب میرایی جریان کم میشه و مثلا در عمق 4 متری ما دیگه اصلا جریان نداریم که بتونه مگنت روحذف کنه .و این جا عمق فرورفتن پراپ معنی پیدا میکنه که میتونه توان بالاتری رو به اعماق خاک بفرسته و عمل حذف کنندگی رو در عمق مورد نظر انجام بده.با عمیق تر شدن پراپ در واقع اون مقاومت های در حد کیلو اهم در رنج های بسیار پایین تری قرار میگیرند و چون در ثانویه ترانس هستند میتونند بار بیشتری از ترانس دریافت کنند و اینجا میتونیم از ترانس های بسیار قوی تری استفاده کنیم.
در ضمن اکثر دفینه ها داری حفره میباشند و باید مطمعن شد که فلزی که به خاک نچسبیده مگنت تولید نمیکنه والا در اون فاصله هوایی ایجادشده ما عملا نمیتونیم جریان بالایی رو انتقال بدیم و حذف کننده فلج میشود.
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:16am |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
rot نوشته است: میکرو جان انگار کسی نمیخواد مدار رو کپی کنه ! این کار کاوشگره , که فعلا مریضه هدف منم از باز کردن ترانس صوتی این بود که متوجه بشید ترانس برق AC برای انتقال فرکانس کارایی لازم رو نداره و در حقیقت ولتاژ رو برای ما افزایش میده , ولی خبری از تقویت فرکانس نیست و اگر قرار بود که ترانس نه ولت تو خروجیش صدا رو تقویت کنه چه نیازی به ساخت آمپلی فایر بود !!! پس تنها راه از بین بردن خطا تقویت فرکانسه ! و ولتاژ بالا عملا بی مصرفه ! چرا که خروجی فرکانس از وات به میلی وات ,و ولتاژ افزایش پیدا میکنه ! امیدوارم که منظورم واضح باشه ! سلام داداش روت میتونی رو کمک بنده هم حساب کنی
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:19am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
درود کاوشگر عزیز شخصیت شما فرای این حرفاست اما باید یه لطفی بکنی یه مداره ژاپنیه که ساده ست , و باید زحمت کپی رو بکشی و ترانس های صوتی رو هم من حل میکنم بچه ها امیدشون به شماست
قسمت !
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:20am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
عالیه کوبانی جان من در خدمتم
قسمت !
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:22am |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
rot نوشته است: عالیه کوبانی جان من در خدمتم خواهش میکنم داداش بنده در خدمت شما و دوستان هستم شماتیک رو از روی عکس باید در بیارم یا مدار ؟
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:29am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
پوریا جان حرفات عالیه اما اگر فرکانس توسط چوک صوتی تقویت بشه , و ما در خروجی فرکانسی با قدرت داشته باشیم , ونه ولتاژ , بر مبنای سرعت انتقال فرکانس , که با روش خاصی محاسبه میشه اون مشگل نفوذ حل میشه من یه نرم اغگفزار دارم که سرعت فرکانس رو بررسی میکنه چرا من پافشاری میکنم که ترانس AC برای انتقال فرکانس خوب نیست , چون طراحی ترانس کاهنده بر مبنای پنجاه هرتزه , اما ترانس صوتی بیست کیلو هرتز !!!!!
کوبانی جان از رو مدار و اگر کردستان باشی حضوری میرسم خدمتت
قسمت !
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:33am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که امکانات دارند لطفا این آزمایش رو انجام بدن.
در محل یک هدف کاذب (یا فلز مدفون شده قدیمی مگنت دار) پراپ ها را داخل خاک فروکنید و سپس یک میلی آمپر متر ac رو با یکی از سیم ها سری کنید وشدت جریانی که از زمین عبور میکنه رو یادداشت کنید .و بعد با 35 وزن گیری کنید .بار دیگر کاری کنید که جریان بیشتری به زمین برسه مثلا مرطوب کردن محل پراپ ها یا عمیق تر کردن پراپ ها(بهترین روش) به شرط اینکه منبع و ترانس ما توان جریان دهی بیشتر رو داشته باشه و این بار هم با ثبت جریان بدست آمده و وزن گیری و همچنین تکرار این عمل و جریان دهی بیشتر روابط و مدار معادل خاک بدست میاد که انشالله فتح باب جدیدی بشه.
یکی از دلایل مهمی که حذف کننده بعضی جاها خوب عمل نمیکنه این هست که مقاومت خاک رو باتوجه به توان ترانس و باری که میتونیم از اون بگیریم تنظیم نمیکنیم و فاصله و عمق پراپ ها رو در هر زمینی با هر مقاومت -رطوبت وهدایت الکتریکی یکسان در نظر میگیریم.
مسایل خیلی مهمی برای بنده روشن شده انشالله خوب مطلب رو رسونده باشم چون نیاز به بررسی های بیشتری داره.
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:38am |
|
|
|