نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
پوریا جان من اعلام کردم به بچه ها من مدار آماده شده دارم حاضرم برای تست و هر گونه تستی در خدمت هستم
قسمت !
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:43am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
دوستان من با فرکانس سینوسی 610 , تا 612 هرتز که به صورت اوج در دو دقیقه تنظیم کرده بودم و پراپ ها رو به خاک دادیم و مقداری طلا رو در محلی زیر سنگری که یک و نیم متر حفر شده بود دفن کردیم , به راحتی آنتنها بعد از ده تا بیست ثانیه گردش کردن سمت همون نقطه این در حالی بود که سنگر صدمتری فاصله داشت و اوپراتور هم خبری از محل نداشت فرکانس دسته ها هم 610 بود بدون فرکانس دسته ها به سمت حفره ای طبیعی گردش داشتن !!!
قسمت !
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 12:52am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
دوستان کوبانی عزیز زحمت این کار سخت رو به گردن گرفت درسته مدار کوچیکه اما خدایی سخته با عکس بخواد ردیف کنه مدارشو این مدار کوچیک قدرت خروجی رو تا مرز ده وات و بیشتر هم تقویت میکنه , که برای حذف یک منطقه با شعاع صدمتر خوب و شعاع پنجاه عالی جواب داده بعد از ساخت مدار تو تست های واقعی خودتون شعاع رو خواهید فهمید که بیشتره , از کوبانی عزیز سپاسگزارم
قسمت !
|
سه شنبه 24 فروردین1394 - 2:17am |
|
|
جاوید
استاد
|
rot نوشته است: پوریا جان حرفات عالیه اما اگر فرکانس توسط چوک صوتی تقویت بشه , و ما در خروجی فرکانسی با قدرت داشته باشیم , ونه ولتاژ , بر مبنای سرعت انتقال فرکانس , که با روش خاصی محاسبه میشه اون مشگل نفوذ حل میشه من یه نرم اغگفزار دارم که سرعت فرکانس رو بررسی میکنه چرا من پافشاری میکنم که ترانس AC برای انتقال فرکانس خوب نیست , چون طراحی ترانس کاهنده بر مبنای پنجاه هرتزه , اما ترانس صوتی بیست کیلو هرتز !!!!!
کوبانی جان از رو مدار و اگر کردستان باشی حضوری میرسم خدمتت درود بر شما سید جان فرکانس بالای صد هرتز سینوسی عمق نفوذ خوبی نداره مگر اینکه موج مربعی باشه اینکه ما زوم کردیم روی فرکانسه 50 هرتز بهترین فرکاتسی که من گیر اوردم روی 50 هرتز هست و دلیل دومش هم اینه که ترانس نمی تونه سینوسی دقیق زیر 50 هرتز بسازه و کج و معوج هست و نمیشه ازش استفاده کرد فرق چوک صوتی و ترانس قدرت در نحوه پیچیدن سیمها هست وگرنه جنس ترانس اونها یکی هست هسته فریت برای فرکانسهای بالا مناسب هست و هسته اهنی برای فرکانسهای پایین طبق اطلاعاتی که توی نت بدست اوردم اگه با چوک صوتی تا 20 کیلوهرتز بشه سینوسی تولید کرد تست اون هم اسون هست ولی طبق تجربه امپر کم توان حذف ذرات کمتری داره با این جال میشه چوک صوتی مد نظر شما را تست کرد و نتایج را دید
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 4:50am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید عزیز , منم همینو میگم برادر آخه , از بیست تا بیست کیلو هر فرکانسی بدی به ترانس صوتی , طرف خروجی با حداگثر قدرت تقویت میشه , و در خروجی فرکانس خالص داری قدرت نفوذ فرکانست هم خیلی زیاد میشه و برای حذف ذرات سطح راه خوبی هست که اونم میزاریم بعد از تست
قسمت !
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:31am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
یکی از دلایل مهمی که حذف کننده بعضی جاها خوب عمل نمیکنه این هست که مقاومت خاک رو باتوجه به توان ترانس و باری که میتونیم از اون بگیریم تنظیم نمیکنیم و فاصله و عمق پراپ ها رو در هر زمینی با هر مقاومت -رطوبت وهدایت الکتریکی یکسان در نظر میگیریم.
روش پیدا کردن توان مناسب برای مکمل هم باید این باشه که قطعه طلا در عمق مثلا 2 متری همراه چند کیلو آهنربا دفن بشه سپس این آزمایش رو که میگم انجام بدید حتما نتیجه میگیرید.من 35 ندارم والا اینجا نمیگفتم.
در محل یک هدف کاذب (یا فلز مدفون شده قدیمی مگنت دار) پراپ ها را داخل خاک فروکنید و سپس یک میلی آمپر متر ac رو با یکی از سیم ها سری کنید وشدت جریانی که از زمین عبور میکنه رو یادداشت کنید .و بعد با 35 وزن گیری کنید .بار دیگر کاری کنید که جریان بیشتری به زمین برسه مثلا مرطوب کردن محل پراپ ها یا عمیق تر کردن پراپ ها(بهترین روش) به شرط اینکه منبع و ترانس ما توان جریان دهی بیشتر رو داشته باشه و این بار هم با ثبت جریان بدست آمده و وزن گیری و همچنین تکرار این عمل و جریان دهی بیشتر روابط و مدار معادل خاک بدست میاد که دقیقا متوجه میشیم که با چه مقدار توان میتونیم چه مگنتی رو در چه عمقی رد بدیم.والسلام
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:58am |
|
|
جاوید
استاد
|
rot نوشته است: استاد جاوید عزیز , منم همینو میگم برادر آخه , از بیست تا بیست کیلو هر فرکانسی بدی به ترانس صوتی , طرف خروجی با حداگثر قدرت تقویت میشه , و در خروجی فرکانس خالص داری قدرت نفوذ فرکانست هم خیلی زیاد میشه و برای حذف ذرات سطح راه خوبی هست که اونم میزاریم بعد از تست درود بر شما خوشبختانه امپلی فایری که دارم روی اون کار میکنم 4 امپر خروجی داشت منتهی اشتباه ما این بود که یه لامپ دو کنتاک اون را با هم موازی کرده بودیم که منبع تفذیه ما بیشتر از 3 امپر نمیتونست بکشه در نتیجه لامپ را نمیتونست روشن کنه وقتی از یک کنتاک استفاده کردم لامپ 12 ولتی 25 واتی پر نور شد فقط دیگه ترانس مونده که واقعا نمیدونم چه اهمی با چه سیمی و به چه اندازه ای باید باشه که بتونه از 4 امپر خروجی امپلی بشه با اون نتیجه خوبی در خروجی بصورت سینوسی گرفت سید جان شما باید یه تست با این چوک های صوتی که در اختیار دارید با این امپلی هایی که بصورت کیت اماده در بازار هست تست بگیری هم خروجی سینوسی اونها و هم میلی امپر خروجی را تا بدونیم که با چه امپری و چه ولتازی چه نتیجه ای با اهداف زیر خاک میتونیم بگیریم و توان اون را برای حذف ذرات مجک بزنیم
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:19am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید عزیز من امروز چوکهای صوتی و..رو برای یکی از بچه ها ارسال میکنم
قسمت !
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 12:07pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید پوریا عالی گرا داد برای مقاومت یک مگا اهمی خاک , توانی برابر یک گیگا آمپر توان یک کیلو ولت ورودی و پاور یک گیگا واتی نیازه !!!! مقاومت خاک اگر یک مگا اهم باشه
قسمت !
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 12:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بارها تاکید کردم آمپر در خروجی سیستم یک ردیاب مفهومی نداره که شما بخواین از میزان آمپراژ بالا براش صحبت کنین! خاک اگر خشک باشه میزان مقاومت الکتریکیش به مراتب بیشتر از این حرفهاست که حتی جریانی در حد میلی آمپر ازش عبور کنه. در عین حال ما برای ردیابی داریم این کار رو میکنیم ؛ سیستم زمین شناسی نیست که عبور جریان از خاک برای سنجش میزان رسانایی و تحلیل طبقات زیرین اون قسمت استفاده بشه. لذا اینکه خروجی ترانس چقدر آمپراژ بتونه داشته باشه اصلا مهم نیست و توام با افزایش ولتاژ اصلا عملی هم نیست! چرا که یک ترانس ایده آل دارای ضریب تبدیل توان 1 هست که در عمل این میزان کمتر از 1 هم هست و بهرحال مثلا اگر ترانس ولتاژ رو 100 برابر کنه ؛ میزان جریان و آمپر خروجی هم حداقل 100 برابر کمتر از ورودی خواهد بود. لذا مساله آمپر فقط برای خروجی آمپلی و در حدی اهمیت داره که برای راه اندازی صحیح ترانس مورد نظر کافی باشه. فراتر از اون هیچ تاثیری نداره و فقط دستگاه بزرگتر و سنگین تر و مصرف باطری هم بیشتر میشه. مسائلی که در بالا ذکر شد نه تجربه ردیابی نیاز داره و نه دانش الکترونیک! ساده ترین اصول اولیه الکتریسیته هست که دیگه داره در کتابهای درسی کودکان تدریس میشه!!! حالا اساتید ما چرا اصرار دارن کاری بر خلاف اصول اولیه برق انجام بدن واقعا نمیدونم! بطور مشخص واضحه که اگر ولتاژ 1000 ولت همراه با 4 آمپر مد نظر باشه ؛ نه عملی هست و نه مفهومی داره! چون آمپر وقتی آمپر میشه که از چیزی عبور کنه. وگرنه شما هزار ولت رو با پراب داخل خاک بزنی جریان در حد میلی آمپر هم از خاک رد نمیشه. حالا وقتی جریانی رد نمیشه پس شما آمپر خروجی رو برای چه کاری نیاز دارین؟! از این گذشته معنی 1000 ولت 4 آمپر این هست که شما 4 هزار وات توان الکتریکی در اختیار دارین! اگر چنین توانی واقعا مصرف بشه تقریبا معادل توان الکتریکی 5 باطری ماشین هست که تنها برای یک ساعت میتونه جوابگو باشه!
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 2:55pm |
|
|
|