نویسنده |
پیغام |
masoud.21
|
سلام استاد ممکنه این مکانرو تفسیر کنید؟ اسم کوه دشت دامن
GAR RAVAM HASTAM GAR NARAVAM NISTAM..
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:46pm |
|
|
ebrahem
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: ebrahem نوشته است: با سلام استاد شمس .استخراخ اسم چینار.و .در ری دی را زحمتشا میکشید ممنون کاوشگر گرامی: شرمندتاریخ ایجاد اکانت شما باید 2 ماه سپری شود,بنابه دلایلی نمیتوانم جواب بدهم!با سلام اقای شمس من متوجه نمیشم از اینکه میگی دو ماه از اکانتت بگذره من حدود ۲تا ۳سال هست عضو این سایت هستم حتی خریدار دستگاه ردیاب انجمن هم بودم .بازم ممنوع از پاسخ گویی شما
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:59pm |
|
|
هیوا
|
سلام وخسته نباشید حضور استاد شمس ؛عاجزانه منتظر راهنمایی سخاوتمندانه شما هستم استاد .خداخیرتون بده /قیزیل سیرناق/چولمک بولاقو/شرشربولاقو/باتان/چاپورت لو/مقصودک'ماقصودک/
آخرین بار توسط هیوا در سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:01pm |
|
|
gerdash
|
سلام استاد درریله فارسی دریله
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:02pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
ebrahem نوشته است: Shams_60 نوشته است: ebrahem نوشته است: با سلام استاد شمس .استخراخ اسم چینار.و .در ری دی را زحمتشا میکشید ممنون کاوشگر گرامی: شرمندتاریخ ایجاد اکانت شما باید 2 ماه سپری شود,بنابه دلایلی نمیتوانم جواب بدهم!با سلام اقای شمس من متوجه نمیشم از اینکه میگی دو ماه از اکانتت بگذره من حدود ۲تا ۳سال هست عضو این سایت هستم حتی خریدار دستگاه ردیاب انجمن هم بودم .بازم ممنوع از پاسخ گویی شما شرمنده اشتباهی صورت گرفته! چینار:اگر چشمه چینار رو بشناسی باید این چشمه اسم نداشته باشه چون متعلق به چینار هستش,سمت شرقی چشمه دره و راه که امتدادشون از شمال به جنوب هستش,بین دره و راه تپه ای باستانی وجود دارد که اتاقی در خود جا داده و سمت سینه شرقی تپه قبری وجود دارد,از ردیاب و دستگاه خوب کمک بگیریید! برسی و نتایج را اعلام بفرمایید موفق باشید!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:05pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
gerdash نوشته است: سلام استاد درریله فارسی دریله سلام, خط نامفهومی هستش و در استخراج چیزی بدست نیامد!
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:11pm |
|
|
faraj
کاربر فعال
|
با سلام استاد شمس برده چکول که در فارسی به معنی سنگ کوچک میباشد این اسم کردی می باشد
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:14pm |
|
|
تزار
|
Shams_60 نوشته است: تزار نوشته است: سلام شمس عزیز این اسامی رو هم لطفا بررسی کن خیلی ممنون چیراغ داشی زور داشی خاجلار داشی گوش داشی گورچین داشی صاندیخ داشی خلیفه بولاغی گوران داشی گیزلار داشی آلاچیخ داشی همه ی این موارد مال آذربایجانه و خیلی خلاصه کردم اینا شدن. مورد اول و دوم خیلی برام مهمه یه مورد هم هست ماله استان البرزه به اسم دره جنی درود, فکر کردی هر اسامی که با داشی به پایان میرسه بارش داخل یا زیر سنگه و میشکنی بر میداری ,اسامی سنگی نوشتی!؟ چیراغ داشی:سمت غرب سنگی که بهش میگید چیراغ داشی 2 تا چشمه هستش که اولی کم آب و تو سینه و سربالایی هستش و دومی پر آب و جاری! اگر به منطقه اشرافیت کامل داری جواب بده ببینم میشناسی تا راهنماییت کنم! بین این 2 تا راه داریم یا دره,و یا هر 2 تاش,کدومشه؟
داداش اینا همه نسخه دارن خود این چیراخ داشی بالا ترین نقطه تو ارتفاعاته که سمت شرقش دقیقا راه قدیمیست و حدودا 50 متر به سمت شمال شرقی یه چشمه از دل سنگ داره جنوبش هم حدودا 200 متر با چشمه فاصله داره که قدیم پر آب بوده و از زمین در میاد راه یه دونس که کنار سنگه و دره هم سمت چشمه شمالی داره بقیه جاهاش نسبتا هموارو بالا پایینای کمی داره نه شدید حوالی چشمه ی جنوبی یه راه دیگه هست که مجزا میشه ولی فاصلش همونطور که گفتم حدودا 200 متری هست ولی جهتها به همین شکلی که گفتم هستش
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:16pm |
|
|
تزار
|
یه مورد فراموش کردم تو مسیر چشمه جنوبی حدودا 100 متری سنگ زور داشی هست که تو قبرستونه و کنار راه باز ممنون که توجه میکنی منتظر نظرات زیبات هستم
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:24pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
faraj نوشته است: با سلام استاد شمس برده چکول که در فارسی به معنی سنگ کوچک میباشد این اسم کردی می باشد اسمهای کردی خیلی سخته باید روشون کار کنم نمیخوام آدرس اشتباهی بدم برید الاف شید! با این حال استخراج کردم چک کنید! سنگ رو بشناسی باید سمت شرقش چشمه پر آبی باشه که جلوشم یه تپه با خاک سوخته هستش,ببینید درسته؟
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:31pm |
|
|
|