انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:50pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
تزار نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
تزار نوشته است:
سلام شمس عزیز این اسامی رو هم لطفا بررسی کن خیلی ممنون
چیراغ داشی
زور داشی
خاجلار داشی
گوش داشی
گورچین داشی
صاندیخ داشی
خلیفه بولاغی
گوران داشی
گیزلار داشی
آلاچیخ داشی
همه ی این موارد مال آذربایجانه و خیلی خلاصه کردم اینا شدن. مورد اول و دوم خیلی برام مهمه
یه مورد هم هست ماله استان البرزه به اسم دره جنی ;;)

درود,
فکر کردی هر اسامی که با داشی به پایان میرسه بارش داخل یا زیر سنگه و میشکنی بر میداری ,اسامی سنگی نوشتی!؟ ;) :))
چیراغ داشی:سمت غرب سنگی که بهش میگید چیراغ داشی 2 تا چشمه هستش که اولی کم آب و تو سینه و سربالایی هستش و دومی پر آب و جاری!
اگر به منطقه اشرافیت کامل داری جواب بده ببینم میشناسی تا راهنماییت کنم! ;)
بین این 2 تا راه داریم یا دره,و یا هر 2 تاش,کدومشه؟

:D داداش اینا همه نسخه دارن ;)
خود این چیراخ داشی بالا ترین نقطه تو ارتفاعاته که سمت شرقش دقیقا راه قدیمیست و حدودا 50 متر به سمت شمال شرقی یه چشمه از دل سنگ داره جنوبش هم حدودا 200 متر با چشمه فاصله داره که قدیم پر آب بوده و از زمین در میاد
راه یه دونس که کنار سنگه و دره هم سمت چشمه شمالی داره بقیه جاهاش نسبتا هموارو بالا پایینای کمی داره نه شدید
حوالی چشمه ی جنوبی یه راه دیگه هست که مجزا میشه ولی فاصلش همونطور که گفتم حدودا 200 متری هست
ولی جهتها به همین شکلی که گفتم هستش

بسیار عالی پس اشراف هستی رو محل!
نسخه ات درست بود الان در آورده بودی! ;) :D
تو سند گم میشی ولی در حروف باستانی وقتی درست استخراج بشه هیچوقت به هیچ عنوان گم نمیشی!
چیراغ داشی:سمت غرب سنگی که بهش میگید چیراغ داشی 2 تا چشمه هستش,غربی پر آب و شرق کم آب که از زمین بر میاد,دره ای از سمت شرقی چشمه پر آب رد میشه و راه اصلی و قدیمی که امتدادش از شمال به جنوبه از سمت غرب چشمه کم آب میگذره!
بین چشمه کم آب و راه قبر فرماندهی وجود دارد که جنس قابل توجهی در خودش جا داده!
ببین بین راه و چشمه کم آب چند متره؟

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:47pm
آواتار کاربر

X_X X_X X_X :(( :(( :(( :(( :(( ^:)^ :( راهنمایی کنید استاد تورا بخدا میدون واسه خط اینچه راهنمایمون کردید چی کنم از اقبال من توی طرح سد وبند سازی رفته دستم به جایی بند نیست به صلاح خودتون یکی دیگه راهنمایی کنید .دعاگو تونم بخدا .

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:00am

درسته ولی مشکل اینجاست که نسخه دست من نیست وگرنه...
سمت غرب چشمه کم آب سنگ بزرگی هست که تو بدنش پله مانندی داره و جوغن و آبراهی هم داره که میدونم مقبرست ولی بیشتر به خود سنگ چراغ زوم کردم چون کنارش یه تخته سنگ غریب با جوغن بیضی داره
خیلی از وقتی که گذاشتی ممنونم باز هم مزاحم میشم فعلا دارم تایپیکت رو میخونم یا علی :x

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:14am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

تزار نوشته است:
درسته ولی مشکل اینجاست که نسخه دست من نیست وگرنه...
سمت غرب چشمه کم آب سنگ بزرگی هست که تو بدنش پله مانندی داره و جوغن و آبراهی هم داره که میدونم مقبرست ولی بیشتر به خود سنگ چراغ زوم کردم چون کنارش یه تخته سنگ غریب با جوغن بیضی داره
خیلی از وقتی که گذاشتی ممنونم باز هم مزاحم میشم فعلا دارم تایپیکت رو میخونم یا علی :x

از آدمای زرنگ و بادقت خوشم میا و برا همین او 2 تا قبر کنار سنگ چیراغ داشی رو بهت میگم ولی خداییش اینجا پست بزن نتیجه رو!
همونی که میگی جوغنم داره این جوغن ها اون دو تا قبر رو نشون میدن!
پشتت رو بچسبون به سنگ و جلو یعنی غرب رو نگاه کن و دقیقآ 2 متر برو جلو و دستات رو باز کن زیر دست چپت قبر شاهی و زیر دست راستت قبر وزیری قرار داره و بین هم 2 متر فاصله هستش, اونی که سمت قبله هستش بارش حرف نداره,از اسمش هم معلومه! ;)
ببینم چیکار میکنی,منتظرم!
موفق باشید :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

Shams_60@

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:31am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

:( :-? :(
چرا حذف شد؟! :-?

Shams_60@

آخرین بار توسط Shams_60 در چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:51am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
مهران جان دست گلت درد نکنه , از نکات و مطلب هایی که تو کلامت هست واقعا استفاده میکنم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:37am

اونجا رفتنم یه مقدار زمان میبره ولی بروی چشم حتما خبرشو میدم :)

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:44am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

Shams_60 نوشته است:
samad110 نوشته است:
درود جناب شمس
زحمت استخراج این دوجا رو هم بکشید ممنون میشم.
گور هفت‌تا
اُشتُر آقا "شتر آقا"

سلام,
پیدا کردنش برات سخته ولی برات استخراج کردم! :-?
گور هفت تا:این مکان دارای 2 راه یکی اصلی و دیگری فرعی,سمت غرب راه فرعی 2 تا قبر وجود داره و سمت شرق راه اصلی هم تپه 5*5 به ارتفاع 1 متر که دورچین سنگی داره و بارش کتاب خطی میباشد که درون اطاقی به ابعا 1*1 به عمق 3 متر پلمپ شده است! :-o
موفق باشید,ما رو هم بی نصیب نزارید ;)

درود مهران خان عزیز
ممنونم که زحمت کشیدید. مواردی که فرمودین رو از نزدیک چک میکنم و اطلاع خواهم داد.
آیا براتون ممکنه که زحمت مکان دوم هم بکشید چون راهشون کوهستانی و دور هست و از طرف دیگه در یک مسیر قرار دارند و با یکبار کوهنوردی میتونم هردو جا رو تست کنم و اطلاع بدم.
ضمناً جناب شمس سئوالی داشتم: آیا در روش شما این امکان هم وجود دارد که در موارد این چنینی راه ورود مثلاً این تپه رو هم شناسائی کرد؟ بنده ردیاب انجمن رو در اختیار دارم اما چون میفرمائید بار این مکان کتاب هست و محض اطلاع خودم میپرسم.

بسیار ممنون و متشکرم.
نقل قول:
درود جناب شمس و دوستان
لازم دانستم چون قول داده‌ام مطالبی رو اول به اطلاع دوستان و سپس جناب شمس برسانم .
مطالب بالا مکانی است که جناب شمس زحمت کشیده و برای بنده استخراج کردند. دوستان به نامی که جناب شمس برای بنده استخراج نمودن توجه بفرمائید "گور هفت تا" !!! می‌بینید چقدر غلط انداز میباشد زیرا هر کسی در نگاه اول میداند که در این مکان هفت قبر قرار دارد، نه دو تا !!!
اما موضوع جالب این است که بنده میدانستم که سه قبر وجود دارد، اما چون جناب شمس گفتند 2 قبر! با اینکه قصد داشتم سریعاً به ایشان این مورد را اعلام نمایم با خود گفتم که صبر کرده و این مورد را بعد از تحقیقات میدانی به ایشان اعلام نمایم. بنده دو روز قبل به محل رفته و با کمال تعجب مشاهده نمودم که قبرها حفاری شده‌اند اما مطمئن شدم که سه قبر حفاری شده‌اند و موجود است و نه دو تا !!! ولی این توضیح ایشون که قبرها در غرب راه فرعی واقع شده‌اند کاملاً درست بود.
دیروز همه دوستانم را بسیج کرده و حفار قبرها را یافتم و موضوع جالب این بود که ایشون برایم توضیح دادند که: با اینکه نشان سه قبر وجود داشته فقط دوتای آنها واقعاً مزار بوده‌اند و حاوی اسکلت بوده و یکی از آنها اصلاً قبر نبوده است!!!.

دوستان هرچند همانطور که آقای شمس در ابتدای استخراجشون گفته بودند که یافتن هدف دشوار است، منطقه بسیار پر نشیب و فراز است و بنده هنوز موفق به یافتن هدف نشده‌ام اما باز هم بدنبالش خواهم گشت اما برایم بسیار جالب بود و لازم دانستم این موارد را در اینجا اعلام نمایم و بدوستان یادآور شوم که به صحت اسامیی که اعلام می‌کنند اشراف داشته باشند و عجله نکنند و موارد را به دقت چک کنند.

پ.ن: عکس محل را با توضیحات پیوست میکنم، با این توضیح که هر کاری کردم نشد که هر سه گور در تصویر بیافتند و قبر سوم که سمبلیک بوده قبل از این قبرها قرار دارد.

درود دوست عزیز!
تعجب و کیف کردم ,در عجبم چطوری فقط یه آدرس راه بهت داده بودم چون تو خط شما فقط به راه اشاره شده بود,و کیف کردم چون پشتکارش رو داری!
تبریک میگم به شما دوست عزیزم !
قبر 2 تاست,دقت کن ببین سومی قبره,منکه فکر نکنم 3 تا باشه!
سمت شرق راه اصلی هم تپه ای دارید که زیارتگاه مخفی بوده,اونم چک بشه!
موفق باشید :YMPRAY:

Shams_60@

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام و خسته نباشيد
جناب شمس عزيز نظرتون در مورد تپه هايي با نام كود گندم چيست
تشكر از لطفتان

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 2:54am

باسلام استاد شمس عزیز
مطلبی به ذهنم رسید عرض میکنم خدمتتون.
اینکه شما فقط یک مورد را برای دوستان کارشناسی میکنید ,یا اینکه میفرمایید باید دو ماه از تاریخ عضویت دوستان بگذره باعث میشه دوستان رو بیارن به تشکیل اکانت جدید واین مورد هم باعث ترافیک تاپیک و انجمن میشه,درضمن برای دوستان قدیمی, تسهیلاتی لحاظ کنید .جثارت بنده را ببخشید .با تشکر.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure