alirezaii21 نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
نیازی نیست دسته به منفی وصل بشه
دوست من مارو هم راه بنداز لطفا
دستگاه رو فوت میکنم مثل فرفره میچرخه کاملا هم بالانس هستش!! ضمنا من از دو تا انتن تلسکوپی استفاده کردم به چپ مثبت دادم به راست منفی جای انتن وسط هم امادس میشه نصبش کرد
ممنون
شما 3تا آنتن وصل کنید +رو به وسطی و منفی رو به کنار وصل کنید موقع کار هم اگر از تلسکوپی استفاده میکنید آنتن وسط رو بیشتر باز کنید نسبت به کناریها
ردیابت سنس کرد میریم سراغ اپراتوریش که نسبتا راحته
والا دیگه موندم باید چکار کنم الان ۳ ماه هستس مدار امادس تو باکس هم گذاشتم همه کارایی که دوستان گفتنو قبلا انجام دادم سه تا انتن گذاشتم از نوع تلسکوپی وسط به خروجی فرکانس کناریا هم به منفی مدار چیز خواصی نداره که ادم نتونه انجام بده خروجی مدارم هم تست شده سر انتن ها فرکانس داره همون ۲/۵ ولت دوستمون تمام فرکانس ها هم زدم جعبه تراز پشه رد میشه باد بال پشه تکونش میده حالا نمیدونم چرا یه تکون ریز نمیخوره این انتن ها سه چهار بار اومدم اینجا گفتم اقا اینجوریه کسی کمک نکرد الانم دوستان یکی میگه دسترو وصل کن به منفی مدار یکی دیگه از دوستان میگه نکن
من امتحان نکردم این کارو
اقا خدا وکیلی سر کار نیستیم ؟؟ احساس میکنم دوستان اونور دارن میخندن به ما
وقتی همه چیز طبق گفته ها و راهنماییا انجام شده چه لزومی داره عمل نکنه؟؟؟؟یادمه یکی از دوستان میگفت من ساختمش و ثابت گذاشتمش رو زمین بعد بهش فرکانس دادم بعد با فلز از کنارش رد میشدم انتن ها میرفت سمت فلز
یه سری دیگه دوستان میگن باید اپراتوری بلد باشی اگه قراره انتنها تکون نخوره دیگه اپراتوری یاد گرفتن به چه درد میخوره من ردیاب رو بردم پیش یکی که با توماسی کار کرده گفت اصلا این کار نمیکنه دیگه اون اپراتور بود خودم کارشو دیدم از فاصل ۳۰۰ متری تو عمق ۱/۵ با ردیاب توماسی یه گوشواره دراورد دقیق رفت سر نقط
حالا باید چکار کنیم ؟واقعا اگه دوستان کسی جواب گرفته بیاد توضیح بده نه اینکه بگه من جواب گرفتم و بره
رضا جان من از اول میدونستم که به مشکل من بر میخوری واسه همین پیگیر کارت بودم ایشالا که یکی میاد راهنمایی میکنه