نویسنده |
پیغام |
amir6777
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: واما جناب سوزوکی , من تا بحال ردیاب هیچ کس رو نگرفتم که چیزی وصل کنم ؟ نوچه هاتون تو کلی جا حتی صفحه شخصی ف ب من و ...کلی پیام خریداریم , و مبلغ بده و شماره حساب بده و .... سوزوکی جان , من فروشنده نیستم , اگر تو همون پیجم اومده باشی میفهمی که خداروشکر نیاز مالی ندارم که به کلاهبرداری رو بیارم پرونده من پاکه , نه ام دی ال میسازم نه فلزیاب وراج اگرم مداری میزارم , و حتی حاضرم مجانی قطعات و..بفرستم برای آدمای باشرف , بخاطر بچه هایی هست که تنها امیدشون شده این کار جهت اطلاع اهل کاوشم نیستم اما عاشق الکترونیکم , و برای بچه های بی ادعا جانمم میدم ! اگر جای مهندس حمید بودی و فلزیاب پرقدرتی میساختی ,الان خدارو بنده نبودی !!!!!!!!!!! بازم جهت اطلاع بگم گنج من پدرومادر و خانوادم هستن ! و سلامتی اونا برام بزرگترین هدیه ست , گنج من موهای سپید پدرمه که با شرف زندگی کرد ! و کلاه هیچکس رو بر نداشت!!! و کلی از املاکش رو مجانا به زیر دستاش داد ! گنج من دوستان خوبم هست !!! و گنج من , شاد کردن و کمک به اطرافیانم هست! تو هم خصلت بد حسادت رو از خودت دور کن , و صادقانه زندگی کن ! ببین خدا چطور میریزه رو سرت ! و بجای دادن اطلاعت غلط و گمراه کننده سعی کن باری از رو دوش دیگران برداری !!! خود دانی , من دنیا رو دار مکافات دیدم , و اعتقاد راسخی به جزا و پاداش دارم ! بزرگترین بلا حسادت و کینه ورزیست ! پس ببخش ,تا بخشوده شودی !!! و دست از تخریب بی منطق دیگران بردار , و اگر از کل کاربرای این سایت بپرسی , هیچ درخواستی را قبول نکردم , و اگر این طرح تایید بشه , جناب کاوشگر بهترین گزینه برای ساخت و مونتاژه , و بنده به کار خودم برسم هنر کردم !!!!
|
جمعه 28 فروردین1394 - 5:56am |
|
|
جاوید
استاد
|
rot نوشته است: سلام دوستان عزیز امشب یکی از دوستان با چوک صوتی و با فرکانس صوتی سینوسی زیر یک کیلو هرتز با چهار پراپ زمین و قدرت ده وات خروجی با موبایل و سی وپنج که موبایل به چوک صوتی دوازده ولت وصل بوده در یک محدوده روستایی خالی از سکنه در کردستان ,و داخا زاغه های روستا یک بشکه زنگ زده آهنی و یک سینی مسی بزرگ رو تست کردن و به راحتی با فرکانس زیر صدهرتز برای پراپها و زیر یک کیلو هرتز برای سی وپنج به راحتی با سی سانت اختلاف سینی رو تو عمق سه یا بیشتر ردیابی کرده بود بدون فرکانس سینوسی دسته ها با مود مس و مفرق و طلا به سمت حفره کوچک باز میرفتن که بشکه زنگ زده زیرش بوده ! اما با فرکانس سینوسی سمت شمال زاغه و روی سینی مسی با سی سانت اختلاف قیچی داشتن بدون هیچ فرکانسی در پنج نقطه در مسیر زاغه قیچی داشتن درود بر شما با این تست پس نتیجه میگریم که فرکانس سینوسی قابلیت حذف مگنت را دارد پس طرح شما و طرح سعید یکه نقطه مشترک دارند و اون استفاده از موج سینوسی برای حذف ذرات و مغناطیس هست که حدود چند ماهی میشه فکر ما را مشغول کرده ولی هنوز به جایی نرسیدیم که بتونیم این پروزه را تکمیل کنیم
|
جمعه 28 فروردین1394 - 6:30am |
|
|
جاوید
استاد
|
suzuki نوشته است: حمید نوشته است: بارها تاکید کردم آمپر در خروجی سیستم یک ردیاب مفهومی نداره که شما بخواین از میزان آمپراژ بالا براش صحبت کنین! خاک اگر خشک باشه میزان مقاومت الکتریکیش به مراتب بیشتر از این حرفهاست که حتی جریانی در حد میلی آمپر ازش عبور کنه. در عین حال ما برای ردیابی داریم این کار رو میکنیم ؛ سیستم زمین شناسی نیست که عبور جریان از خاک برای سنجش میزان رسانایی و تحلیل طبقات زیرین اون قسمت استفاده بشه. لذا اینکه خروجی ترانس چقدر آمپراژ بتونه داشته باشه اصلا مهم نیست و توام با افزایش ولتاژ اصلا عملی هم نیست! چرا که یک ترانس ایده آل دارای ضریب تبدیل توان 1 هست که در عمل این میزان کمتر از 1 هم هست و بهرحال مثلا اگر ترانس ولتاژ رو 100 برابر کنه ؛ میزان جریان و آمپر خروجی هم حداقل 100 برابر کمتر از ورودی خواهد بود. لذا مساله آمپر فقط برای خروجی آمپلی و در حدی اهمیت داره که برای راه اندازی صحیح ترانس مورد نظر کافی باشه. فراتر از اون هیچ تاثیری نداره و فقط دستگاه بزرگتر و سنگین تر و مصرف باطری هم بیشتر میشه. مسائلی که در بالا ذکر شد نه تجربه ردیابی نیاز داره و نه دانش الکترونیک! ساده ترین اصول اولیه الکتریسیته هست که دیگه داره در کتابهای درسی کودکان تدریس میشه!!! حالا اساتید ما چرا اصرار دارن کاری بر خلاف اصول اولیه برق انجام بدن واقعا نمیدونم! بطور مشخص واضحه که اگر ولتاژ 1000 ولت همراه با 4 آمپر مد نظر باشه ؛ نه عملی هست و نه مفهومی داره! چون آمپر وقتی آمپر میشه که از چیزی عبور کنه. وگرنه شما هزار ولت رو با پراب داخل خاک بزنی جریان در حد میلی آمپر هم از خاک رد نمیشه. حالا وقتی جریانی رد نمیشه پس شما آمپر خروجی رو برای چه کاری نیاز دارین؟! از این گذشته معنی 1000 ولت 4 آمپر این هست که شما 4 هزار وات توان الکتریکی در اختیار دارین! اگر چنین توانی واقعا مصرف بشه تقریبا معادل توان الکتریکی 5 باطری ماشین هست که تنها برای یک ساعت میتونه جوابگو باشه! ممنونم مهندس حمید نظرات شما کاملا صحیح و تجربه شده هست منتهی یک عده از کاربرا یا واقعا نمیفهمند یا خودشون رو زدند به اون راه ردیابی با آمپر بالا واقعا مزخرف هست این آقای روت هم ظاهرا تصمیم گرفته ردیاب 35 کاربرها رو بگیره و یک دم بهشون وصل کنه اونوقت تبدیل به آپولو میشه و میره مریخ نوردی فکر میکنم آینده خوبی در انتظار آقای روت هست بزودی در ناسا استخدام میشی دوستان ساده هم ردیاب 35 رو بفرستند تا تبدیل به آپولو کنه درود بر شما جناب سوزوکی لطفا دیگران را نفهم فرض نکن اگه خروجی امپلی امپر بالا نباشه هیچوقت نمیشه ولتاز را بوسیله ترانس بالا برد چون لازمه ترانس امپر مناسب و ولتاز مناسب هست در یه مورد که دیروز با ولتاز صد ولت امپر پایین با کویل ماشین کردم از فاصله یک سانتی دو سر سیم کویل ایجاد جرقه میکرد و اهم خروجی کویل حدود 12 کیلو اهم بود ولی همین ولتاز را به یه ترانس دادم حتی احساس شوک هم دست نمیداد و ولتاز اون از 50 هم کمتر بود در صورتیکه ولتاز 10 ولتی با امپر 3 به همون ترانس دادم حدود 300 ولت و شوک قوی ایجاد میکرد در صورتیکه اهم سیم خروجی 300 اهم بیشتر نبود همین 10 ولتی 3 امپر را به همون کویل ماشین وصل کردم نهایت صد ولت میداد و شوک بسیار ضعیفی داشت پس امپر مناسب جهت بالا بردن خروجی ترانس لازم هست و این مورد را من بارها تست کردم. در کل ما امپر بالا برای تولید ولتاز سینوسی بالاتر نیاز داریم مخصوصا برای تولید فرکانس حدود 50 هرتز که اتفاقا فرکانسهای بدرد بخوری که ما پیدا کردیم 50 هرتز می باشه لطفا پستهایی بزنید که بار علمی داشته باشند و از توهین به افراد سایت خود داری کنید
|
جمعه 28 فروردین1394 - 6:56am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
Super Moderator ﺍﺭﺳﺎﻝﻫﺎ : 328 ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ : 28 ﺍﺭﺳﺎﻝ: 25# :RE ﺍﻃﻼﻋﻴﻪ ﻓﺮﻭﺵ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﮐﺎﻧﯽ ﺟﺎﻥ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﻣﻦ ﺭﻭﯼ ﺭﺩ ﺩﺍﺩﻥ ﻫﺪﻓﻬﺎﯼ ﮐﺎﺫﺏ ﻭ ﻗﯿﭽﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﻭﯼ ﻫﺪﻓﻬﺎﯼ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﻫﺴﺖ ﻓﻌﻼ ﺩﻭ ﺗﺎ ﻫﺴﺘﻪ ﻓﺮﯾﺖ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻡ ﺑﺎﯾﮏ ﮐﻮﯾﻞ ﻣﻮﺗﻮﺳﯿﮑﻠﺖ ﻫﻢ ﺗﺴﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﺪﻓﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻻﺍﻗﻞ ﺩﺭ 100 ﻣﺘﺮﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺷﺖ mfd ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺧﻄﺎ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﻢ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺍﺭ ﻓﻮﻗﺶ ﺗﺎ 10 ﻣﺘﺮ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺭﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺣﺬﻑ ﺧﻄﺎ ﮐﻨﻪ ﯾﮏ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﺎﻟﺐ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﻭﻟﻮﻡ ﻭﺭﻭﺩﯼ adc ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﻫﺎﺭﻣﻮﻧﯿﮑﻬﺎﯼ ﭼﯿﻠﺘﺮ 37 ﻫﺮﺗﺰﯼ ﺍﺯ ﭼﯿﻠﺘﺮ 50 ﻫﺮﺗﺰﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺪﺍﺭ ﺑﮑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺭﻭ ﺁﺷﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺎﻟﺒﻪ ﮐﻪ ﺁﻧﺘﻦ ﺩﺭ ﺑﮏ ﺣﺎﻟﺖ ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺕ ﺗﺸﻌﺸﻌﺶ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻓﺮﺳﺘﻨﺪﻩ ﻋﻤﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﺧﺎﺻﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﻭﻟﻮﻡ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻋﻤﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺑﺮﺩ ﺩﻭﻡ ﺩﺳﺘﻪ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺑﺪﻭﻥ ﺳﯿﻢ ﺣﺎﻟﺖ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺍﻣﻀﺎﯼ tesla
استاد جاوید این متن نوشته خود سوزوکیه !!!!! تس لا پس جناب خودت چرا دنباله رو استاد جاویدی ؟؟؟؟؟ پس نفهم خودتی سوزوکی ....!!!!
قسمت !
|
جمعه 28 فروردین1394 - 10:23am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
جناب سوزوکی , شما ردنیابت نتیجه نداده , و فقط یه نسخه به نوید فروختی ,که نوید هم خودتی و خودت به خودت فرختی !!!!! بعد میای با زبان خودت جواب خودت رو میدی ! آخرشم میای میگی شرکتهای داخلی طرحتو خریدن کلا آدم بدجنس و بدذاتی هستی !!! وجودت باعث میشه که آدم احساس راحتی نکنه !!! حالا هی بیا پارازیت ایجاد کن !!!!
قسمت !
|
جمعه 28 فروردین1394 - 11:07am |
|
|
delta 1
کاربر فعال
|
سلام اقا تسلا !! ببخشید سوزوکی !! اه اه بازم ببخشید اقای خدای دیجیتال لطفا برو بچسب به ردیابت افرین بچه خوب اینطور اطلاعات تومغرت نمی گنجه !می هنگی دادا هر چند که ادعات گوش زمین و زمان رو کر کرده این انجمن ماس ماست یعنی کلش واس ماستبرو فقط برو
|
جمعه 28 فروردین1394 - 11:19am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
کسانی که در جهت پیشبرد و اهداف انجمن تلاش میکنن ازشون قدردانی میشه .همینکه که اقای روت دارن زحمت میکشن و سعی در بهتر نمودن و روشی برای حذف ذرات و بهتر عمل کردن ردیاب راهکارهایی رو دارن ارائه میدن ازشون تشکر و قدر دانی میکنیم و اتفاقا نه فقط اقای روت بلکه هر کاربر عزیزی که طرح جدید و بجایی رو ارائه بده تا 35 بتونه به بهترین روش ممکن به حذف ذرات و اهداف کاذب برسه این انجمن حمایت و پشتیبانی میکنه .نمونش این طرح اقا سعید که پایه گذار این راه بودن و استاد جاوید و سایر عزیزان دیگر هم به نوبه خودشون زحمتهای زیادی رو کشیدن تا به اینجاری کار که از همشون قدردانی و تقدیر وتشکر میشه.اقای روت شما به روش و راهکارتون ادامه بدین انجمن هم از شما و امثال شما که راهی نوین و جدید رو با توجه به کارا بودن اون طرح و ازمون و خطای این روشها حمایتتون میکنه و اگه کسی بخواد بنا به دلایلی سنگ اندازی کنه در این میان باهاشون برخورد خواهدشد.امیدوارم یه سری از کاربرای عزیز سعی در مشوش کردن اذهان و تخریب کردن شخص یا اشخاصی رو نداشته باشن .که خواسته باشن با این عملشون شیرین کاری کرده باشن و گر نه همونطور که عرض کردم برخورد جدی خواهد شد.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
جمعه 28 فروردین1394 - 11:41am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
ramin نوشته است: کسانی که در جهت پیشبرد و اهداف انجمن تلاش میکنن ازشون قدردانی میشه .همینکه که اقای روت دارن زحمت میکشن و سعی در بهتر نمودن و روشی برای حذف ذرات و بهتر عمل کردن ردیاب راهکارهایی رو دارن ارائه میدن ازشون تشکر و قدر دانی میکنیم و اتفاقا نه فقط اقای روت بلکه هر کاربر عزیزی که طرح جدید و بجایی رو ارائه بده تا 35 بتونه به بهترین روش ممکن به حذف ذرات و اهداف کاذب برسه این انجمن حمایت و پشتیبانی میکنه .نمونش این طرح اقا سعید که پایه گذار این راه بودن و استاد جاوید و سایر عزیزان دیگر هم به نوبه خودشون زحمتهای زیادی رو کشیدن تا به اینجاری کار که از همشون قدردانی و تقدیر وتشکر میشه.اقای روت شما به روش و راهکارتون ادامه بدین انجمن هم از شما و امثال شما که راهی نوین و جدید رو با توجه به کارا بودن اون طرح و ازمون و خطای این روشها حمایتتون میکنه و اگه کسی بخواد بنا به دلایلی سنگ اندازی کنه در این میان باهاشون برخورد خواهدشد.امیدوارم یه سری از کاربرای عزیز سعی در مشوش کردن اذهان و تخریب کردن شخص یا اشخاصی رو نداشته باشن .که خواسته باشن با این عملشون شیرین کاری کرده باشن و گر نه همونطور که عرض کردم برخورد جدی خواهد شد. مرسی اقا رامین ولی کاش یکم زودتر میومدید و دخالت میکردید چون واقعا یکسری از دوستان رو اعصابن و باعث دلسردیه بقیه میشن بازم ممنون از توجهتون
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 28 فروردین1394 - 12:42pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
سپاس آقا رامین من فقط قصدم کمک هست , متاسفانه بنا به دلایلی که مشخصا دست مافیای فروشندگان در کاره نمیشه همه ی حرفها رو زد , وگرنه مطالب زیادی هست ! و علت بیشتر خطاهای ردیابی به نحوه ی غلط اپراتوری و ترجمه بد از روشهای ردیابی و اعمال سلیقه های شخصی در امر ردیابیه ! و اگر بدون تعصب به این فن نگاه بشه و راهکار درست اعمال فرکانس به زمین و نحوه ی صحیح استفاده از لواازم الکترونیکه ,و استفاده از ترانس صوتی فرکانسی برای پراپهاست , حتی خطا در فلزیابهای میلیونی هم هست , حال ردیابی جای خود دارد ! آقا رامین عزیز بنده اولین باره که شما رو دیدم تو سایت , و خوشهالم از آشنایی با شما ! به دوستان عزیز هم قول میدم که روشی بسیار جدید و کم هزینه برای ارسال فرکانس در اختیار دوستان خواهم گزاشت , که در عین سادگی در همه جا پیدا خواهد شد و کم هزینه ترین و دقیقترین مولد فرکانس در دنیا خواهد بود که برای ارسال موج سینوسی قابل استفاده است !!!! و با این اوصاف قیمت یک حذف کننده عالی و کار آمد در حد خرید یک شلوار جین خواهد بود !!! و جناب سوزوکی هم میتونه بسازه و بفرووشه !!!
قسمت !
|
جمعه 28 فروردین1394 - 12:51pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
rot نوشته است: واما جناب سوزوکی , من تا بحال ردیاب هیچ کس رو نگرفتم که چیزی وصل کنم ؟ نوچه هاتون تو کلی جا حتی صفحه شخصی ف ب من و ...کلی پیام خریداریم , و مبلغ بده و شماره حساب بده و .... سوزوکی جان , من فروشنده نیستم , اگر تو همون پیجم اومده باشی میفهمی که خداروشکر نیاز مالی ندارم که به کلاهبرداری رو بیارم پرونده من پاکه , نه ام دی ال میسازم نه فلزیاب وراج اگرم مداری میزارم , و حتی حاضرم مجانی قطعات و..بفرستم برای آدمای باشرف , بخاطر بچه هایی هست که تنها امیدشون شده این کار جهت اطلاع اهل کاوشم نیستم اما عاشق الکترونیکم , و برای بچه های بی ادعا جانمم میدم ! اگر جای مهندس حمید بودی و فلزیاب پرقدرتی میساختی ,الان خدارو بنده نبودی !!!!!!!!!!! بازم جهت اطلاع بگم گنج من پدرومادر و خانوادم هستن ! و سلامتی اونا برام بزرگترین هدیه ست , گنج من موهای سپید پدرمه که با شرف زندگی کرد ! و کلاه هیچکس رو بر نداشت!!! و کلی از املاکش رو مجانا به زیر دستاش داد ! گنج من دوستان خوبم هست !!! و گنج من , شاد کردن و کمک به اطرافیانم هست! تو هم خصلت بد حسادت رو از خودت دور کن , و صادقانه زندگی کن ! ببین خدا چطور میریزه رو سرت ! و بجای دادن اطلاعت غلط و گمراه کننده سعی کن باری از رو دوش دیگران برداری !!! خود دانی , من دنیا رو دار مکافات دیدم , و اعتقاد راسخی به جزا و پاداش دارم ! بزرگترین بلا حسادت و کینه ورزیست ! پس ببخش ,تا بخشوده شودی !!! و دست از تخریب بی منطق دیگران بردار , و اگر از کل کاربرای این سایت بپرسی , هیچ درخواستی را قبول نکردم , و اگر این طرح تایید بشه , جناب کاوشگر بهترین گزینه برای ساخت و مونتاژه , و بنده به کار خودم برسم هنر کردم !!!! درود بر شرفت
|
جمعه 28 فروردین1394 - 12:55pm |
|
|
|