نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
سپاس آقای امیدوار عزیز ,من کوچیک همه ی بچه های پاک انجمنم !
قسمت !
|
جمعه 28 فروردین1394 - 1:27pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
ﻻﺯﻣﻪ ﺧﺪﻣﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺮﺽ ﮐﻨﻢ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻭﻟﺘﺎﮊ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﭘﺮﺍﭘﻬﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﭘﺮﺍﭘﻬﺎ ﺷﮏ ﻭﻟﺘﺎﮊﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﻨﺪﮔﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺩﻻﯾﻠﯽ ﮐﻪ ﻋﻮﺍﻗﺐ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺷﻮﮎ ﺑﺮﻕ ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺍﺯ ﻭﻟﺘﺎﮊ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎﻻ ﺗﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﺍﻣﻀﺎﯼ tesla
این جملات شماست جناب تسلا یا ناصر یا سوزوکی , یا مهندس !!!!!! اینا کلمات قصار شماست , که در مورد ردیابت نوشتی , و کمی خجالت هم بد نیست , شما که انجمن داری و ردیاب ولتاژبالا اختراع میکنی , و خودتم میای میگی ولتاژ بالا اوفه و نمیفهمن و... سراپا مشگلی , تو خودت داری ردیاب ولتاژ بالا میندازی به ملت , تو سایتت هم تایید میکنی ,بعد میای اینجا مسخره میکنی ؟؟؟؟؟؟!؟؟؟؟؟؟؟؟ جناب شما که سایت و انجمن داری چرا همش اینجا پلاسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دلیلش رو میگم , تو شبیه ...بویایی قدرتمندی داری و از تجارب دیگران بهره میبری و بدو بدو میری به اسم خودت ثبت میکنی , به قول کردا , باچیزه مردم داماد نشو ... اما استاد جاوید عزیز , به دل نگیر , این بابا به شدت عقده حقارت داره , و تاب دیدن موفقیتهای دیگران رو نداره ! و حسرت طراحی یه کیت چشمک زن رو دلش مونده ! و جالبتر اینکه خودشم تو انجمنش نمیره ! استاد جاوید عزیز منتظر تست های جدید با همون ترانس پرقدرت باشید!
قسمت !
|
جمعه 28 فروردین1394 - 2:07pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
روت جان به حاشیه ها کار نداشته باش خودت میدونی که بالاخره نقشه ای از ترانس و مدار قرار ندادی استفاده کنیم برادر؟؟
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
جمعه 28 فروردین1394 - 2:17pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
درود دلتا فورث کوبانی داره زحمتش رو میکشه , و دیروز طراحی کرده بود که چندتا قطعه جابه بود ! و انشاالله همین روزا تموم میشه
قسمت !
|
جمعه 28 فروردین1394 - 3:58pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز من مدار فانکشن رو مونتاژ کردم و از قطعات smd استفاده کردم با اینکه آی سی 4066 رو برعکس جا زده بودم مدار نسوخت ! و با جا زدن درست مشگل حل شد ! فرکانس ها دقیقا شبیه موبایلی تولید میشن ! هنوز ثبات رو چک نکردم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قسمت !
|
شنبه 28 فروردین1394 - 2:01am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید عزیز سعی کن این مدار رو بسازی , و با فرکانسهای بالا چک کنی ! دوستان این مدار ارزش ساخت و استفاده رو داره اگر از قطعات مرغوب استفاده کنید و خوب مونتاژ کنید عالی جواب میده تست های مدار رو با سینوسی و مربعی برای چوک صوتی یکی از دوستانم زحمتش رو میکشن , و فرکانسهای بالا رو هم چک باید بکنیم این مدار از یک هرتز تا یک مگاهرتز رو میسازه !
قسمت !
|
شنبه 28 فروردین1394 - 2:07am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
اقایrot یک سوال ایا میشه موج مربعی رو هم با امپی فایر تقویت کرد یا نه و یا در مورد چک صوتی ایا میشه موج مربعی رو با چک تقویت کرد یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:07am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
میکرو جان تمام موجهایی که تو محدوده بیست تا بیست کیلو رو میشه تقویت کرد , با چوک صوتی اما اگر مبنای خروجی دیجیتال باشه و صفرویک , نه برای موج سینوسی پراپ ها به زمین هم با هر مولد فرکانسی انالوگ میشه بهره برد
قسمت !
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:21am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
ممنون از راهنماییتون
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:35am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد جاوید یه نقطه بود که همه ردیابهای فرکانسی و دسته خالی روش قیچی داشتن و حتی بارها تا ده متریش حفاری کرده بودن اما هیچی نبوده ! الانم پرشده , دوستام اونجا یه چیز جالبی آزمایش کردن با حذف کننده صوتی و فرکانس مربعی , این دو فرکانس که احتمالا 610 ,&612 بوده رو از طریق بلندگوی قدرتمندی که در چهل سانتی دفن کرده بودن و فرکانس مربعی رو با قدرت میدن توزمین ردیاب هم با همون فرکانس بوده و دیگه رو اون نقطه قیچی نداشتن و انتن ها سمت طلایی که در نزدیک حفره بوده چرخش داشته شعاع تقریبی پنجاه متر عالی حذف کرده اما طلا تو سی سانتی دفن شده و همراه طلا انگشتر نقره هم بوده
قسمت !
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 12:47pm |
|
|
|