نویسنده |
پیغام |
arazcopy
کاربر فعال
|
استاد عزیز در آخر از شما و همکاران گرامی اتان بابت زحماتی که بدون چشمداشت و صادقانه در اختیار اعضا قرار میدهیدکمال تشکر را دارم موفق و سر بلند باشید
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 12:21pm |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
arazcopy نوشته است: استاد عزیز در آخر از شما و همکاران گرامی اتان بابت زحماتی که بدون چشمداشت و صادقانه در اختیار اعضا قرار میدهیدکمال تشکر را دارم موفق و سر بلند باشید ممنونم دوست عزیز . امیدوارم تلاشتون به موفقیت بیانجامد و کامروا باشید
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 5:17pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
با درود و سلام به اساتید محترم ...خواهشمنم در مورد این نشان عقرب نظرتون رو بگید با توجه به علامت ضربدر در جلو دید عقرب
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 5:40pm |
|
|
arazcopy
کاربر فعال
|
ramzyab69 نوشته است: arazcopy نوشته است: استاد عزیز در آخر از شما و همکاران گرامی اتان بابت زحماتی که بدون چشمداشت و صادقانه در اختیار اعضا قرار میدهیدکمال تشکر را دارم موفق و سر بلند باشید ممنونم دوست عزیز . امیدوارم تلاشتون به موفقیت بیانجامد و کامروا باشید با سلام استاد گرامی من تعدادی عکس از سنگ جوغن دار قبلی با نماهای مختلف گذاشتم منتظر راهنماییتون هستم صفحه 11 و 12 عکسهای دیگری گذاشتم اگه زحمتتون نمیشه در مورد اونا هم نظری بدید ممنون از زحماتتون.
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 9:34am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
معین نوشته است: با درود و سلام به اساتید محترم ...خواهشمنم در مورد این نشان عقرب نظرتون رو بگید با توجه به علامت ضربدر در جلو دید عقرب دوست عزیز سلام علامت بسیار مهمی هستش و اگر مورد براخودتونه در تماس خصوصی بابنده تماس داشته باشید تا بعد رمزگشایی هم در اختیار دوستان اطلاعاتش قرار بگیره بدرود
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 6:12pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دکتر محبی عزیز یک کوه هست به شکل لاکپشت که نسخه دار هست ولی الان نسخه در دسترس نیست ما مکان را پیدا کردیم و الان دنبال راه ورودی میگردیم تو نسخه به سه تا اتاقک اشاره شده بود . و آیا سربار تو مسیر ورودی هست یا اطراف این لاکپشت ؟ من لینک عکسها را با توضیحات در روی خود عکس در یک فایل زیپ اینجا قرار میدم چون 20 مگابایت حجمش بود ممنون میشم یک بررسی بکنید و از روی عکسها درب ورودی را پیدا کنید http://uplod.ir/lw0hhicix550/zxc.rar.htm
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 9:15am |
|
|
yusef
کاربر فعال
|
باسلام به استاد علامت بعلاوه +روی سنگ به چه معناست
|
جمعه 28 فروردین1394 - 3:02pm |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
yusef نوشته است: باسلام به استاد علامت بعلاوه +روی سنگ به چه معناست سلام دوست عزیز دوست عزیز در اکثر تفسیرهای کارشناسان رمزگشایی علاپم باستانی علامت بعلاوه یا ضربدر به این نوع تحلیل و رمزگشایی شده که از آن بعنوان علامت تکمیلی یا علامت نهایی یاد میکنند ولی همانطور که پیشتر هم عرض کردم باتوجه به گوناگونی و تنوع علائم باستانی و تنوع علائم در شرایط اقلیمی و فرهنگی دوره ای یا منطقه ای این تفسیر ثابت و قطعی نیست که بگوییم همیشه ضربدر علامت نهایی خواهد بود لذا بخاطر همین باتوجه به تحلیل هایی که در طی سال ها بنده با چندین همکار درخصوص انواع نمادهاداشتیم درمورد این نماد هم تفسیرهایی باتوجه به محل های مشابه تجربه شده که علامت بعلوه یا ضربدر اگر زیر 8یا7سانت باشد علامت نهایی محسوب میشود و در آن صورت باید زیر سنگی که علامت برآن نقل شده رو برای تخلیه بار کاوش کرد و در غیر این صورت فاکتورهای متعددی میتونه در جهت بار نماد یا سایر موارد دخیل باشهکه مثلا اگر یکی از ساق های ضربدر یا بعلاوه بزرگتر یا کوچکتر از بقیه باشد میتواند جهتی که باید کاوش و بررسی در ان صورت بگیرد باشد. و تفاسیر متعددی که بنا به وجود علائم تکمیلی یا توجیهی مانند فلش یا علائم دیگر میشه رمزگشایی کرد
|
شنبه 28 فروردین1394 - 1:14am |
|
|
yusef
کاربر فعال
|
باتشکر ازپاسختان ممنون یکی از ساقهای آن درروی سنگ به یک فرورفتگی منتهی میشود
|
شنبه 29 فروردین1394 - 6:45am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
yusef نوشته است: باتشکر ازپاسختان ممنون یکی از ساقهای آن درروی سنگ به یک فرورفتگی منتهی میشود خواهش میکنم دوست عزیز دوست عزیز یوسف جان شما عکسی از علامت مورد نظرتون تهیه کنید تا بهتر بتونیم تحلیل کنیم چون با تعریف و توضیح شفاهی هیچگاه نمیشه تفسیر مفیدبه فایده بهتون اراپه کرد موفق و پیروز باشید
|
شنبه 29 فروردین1394 - 1:08pm |
|
|
|