ارتین نوشته است:
علیخان ، فردا قطعات میاد ایشاله مزاحمت میشم برای ساخت
قربون دستت اگه روزی یه صفحه از این pdf رو ترجمه کنی مه خیلی عالیه میشه ، چون ظاهرا بغیر از شما کسی انگلییش حوب نیست ، شما ترجمه کن قراردادن متن ترجمه شده در کنار شکل با من
، راستی یجا برام سواله در مورد پراپ ها ، اینکه این پراپ ها اخر کدومشون فرستنده و گیرنده هستن ، ایا اینکه میگم درسته sk2 و sk1 فرستنده ، sk3 و sk4 گیرنده هستن ؟ اگه درست ما میخام پراپ ها رو به زمین وصل کنیم باید جفت گیرنده درکنار هم باشه و جفت فرستنده و یا نه یکی از پراپ گیرنده و یکی از پراپ فرستنده باید کنار هم باشه و جفت پراپ باقی مونده هم همینطور، ضمنا تو چینش پراپ نوشته c1 سمت چپ به زمین و p1 سمت راست به زمین ، ایا این چینش هم باید رعایت بشه ؟ در مورد 5 تا دکمه که up، down ، mode ، download ، save ، test ، ابنا چه کار انجام میده ؛ باقی سوالات بعد از ساختن ایشاله
تشکر
دم شما گرم آقای مدیر!
چه سر ضرب کلی کار درست کردی. پراب ها رو صفحات قبل ترتیبشون رو نوشتم. در روش دقلو که یه روش خوب پیشنهاد شده است مثل این شکل عمل میکنیم. سی1 و پی 1 کنر هم و ثابت--- سی2 و پی 2 کنار هم و متحرک. به نظر من ترتیب رو نگه دارید.
دکمه تست برای شروع به کاوشه
دکمه save برای ذیره مقدار اندازه گیری شده در پراب گذاری ستون c, و سطر R
دانلود برای فرستادن به کامپیوتر. به این ترتیب که نرم افزار را باز کنید و دکمه دریافت اطلاعات رو بزنید. بعد 30 ثانیه فرصت دارید این دکمه رو بزنید و ان شا.. بدون خطا اطلاعات به کامپیوتر ارسال بشوند.
دکمه mode برای تغییر سطر و ستون. صفحات قبل مفصل توضیح دادم که چطور با mode , up,down اسکن رو انجام بدیم.
راجع به سوال استاد بینا
صفحه 366 پی دی اف راجع به OCX گفته. اون یه آپشن یعنی بدون اون هم مدار کار میکنه. بدون اون در زمان ارسال اطلاعات ما روند ارسال رو نمی بینیم. اما اگر بخواهیم ببینیم باید کارهای اون صفحه رو انجام بدیم که یه سری تغییرات در فیبر رو هم شامل میشه. فعلا رو مدار خودم هم اعمال نکردم.
باور بفرمایید اطلاعات بیشتری لازم نیست. کلیت مقاله همین بود و قسمت هایی که برای استفاده بود کامل هستند. فکر نکنید کم و کسر آن چنان زیادی هست.
مهندس حمید هم میتونن شهادت بدن
یا حق[