|
|
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 1:59pm
|
نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: دوستان عزیز من مدار فانکشن رو مونتاژ کردم و از قطعات smd استفاده کردم با اینکه آی سی 4066 رو برعکس جا زده بودم مدار نسوخت ! و با جا زدن درست مشگل حل شد ! فرکانس ها دقیقا شبیه موبایلی تولید میشن ! هنوز ثبات رو چک نکردم يعنی مثل نرم افزار موبايل دارای رقم اعشاره
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 1:47pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
ژنراتور یعنی دستگاه که به زمین وصل میشه اگر دیجیتال نباشه نمیشه زیاد روش حساب باز کرد. چون غیر ممکنه ثبات فرکانس داشته باشه اونم در حد دهم یا صدم هرتز
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 3:09pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
غضنفر جان این مدار یه مولد تولید فرکانسه , و آنالوگه , برای مونتاژ حتما باید از مقاومتهای یک درصد , و خازنهای جنس خوب استفاده کنی , و بجای ولوم ها از مولتی ترن ده دور , یکی از دوستان عزیز که خیلی با تجربه ست و فنی میگفت این مدار تو فرکانسهای بالا خوب جواب میده , اما فرکانس پایین زیاد جالب نیست و چون دوست عزیزم با این آی سی زیاد کار کرده , من حرفش رو قبول دارم اما واقعا خوب کار میکنه و برای دیدن دقت و ثباتش حتما باید با اسکوپ ببینی شکل موجا رو و برای تنظیم دقیق هم , بجای مقومت شیش , از یه مولتی ترن کوچیک باید بهره برد اما برای سینوسی زمین عالیه و اگر خروجی رو بخوای تقویتش کنی و با چوک صوتی برای حذف کنندگی بدی به زمین عالیه
اما دلتا جان , برای حذف کننده شما نیازی به فرکانس فوق دقیق نداری , و تو تستها حتی گاهی وقتا دوستان من با چند فرکانس جابه جا , به نتیجه رسیدن برای آنتن زدن ,بله باید دقت داشته باشه , اما جالبه بدونی که مدار ردیاب خارجی رو دیدم که حتی قطعات معمولی داشت , و حتی ولومهای مدار هم مولتی ترن نبود ! و تمام قطعات گمعمولی بود و خوب هم نتیجه داده بود !
قسمت !
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 3:17pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
تو ردیابی اولین حرف رو تجربه میزنه ,و قدرت کسی که آنتن میزنه , اینجا تو انجمن هستن کسایی که سی وپنج رو دارن ولی اگر صدکیلو طلا هم بزاری جلوشون بازم ناتوانن , ردیابی به تجربه بالا و مهارت نیاز داره , و من امتحان کردم , تو حیاط منزل من یک چاه قدیمی هست , که سال 1978 , یعنی اوایل انقلاب پر شده و تو اون چاه کلی سینی نقره و فنجان نقره و سینی های مسی قدیمی , کتاب , و بیش از پنجاه جعبه شیشه خالی جای ابجو و ....داخلش ریخته شده چون اون زمان سری های نقره ارزش نداشته و قدیمی بوده عمه من همه رو ریخته تو اون چاه , با دسته های انجمن و سه تا انتن دیگه معمولی رو ده ها نفر تست کردم بدون هیچ فرکانسی اکثرا روی چاه با سی سانت اختلاف قیچی دارن , اما گروه خونی رو به شدت رد میکنم , و اکثر کسایی که درست قیچی داشتن گروه خونی A+ ,AB بودن , خواهرم رو نقاطی که یک ردیاب زن با سی سال تجربه , قیچی داشته ,اونم قیچی داشته و جالبتر اینکه بدون خطا قیچی داشته !!! تمام خانمها نود درصد بهتر ردیابی میکنن , و شما فقط تست کنید اما , اگر ردیاب انجمن رو دست یه حرفه ای بدی ,و با حذف کننده صوتی چوک دار , همه چی رو میتونه پیدا کنه استاد جاوید , با سی و پنج اهدافی رو زده که اگر بگه متوجه میشید ! پس اگر تو ردیابی دستی دارید , دنبالش برید و گرنه هیچ ردیابی تو دنیا نیست که یه بی تجربه رو ببره سر جنس !!!
قسمت !
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 3:50pm |
|
|
جاوید
استاد
|
rot نوشته است: تو ردیابی اولین حرف رو تجربه میزنه ,و قدرت کسی که آنتن میزنه , اینجا تو انجمن هستن کسایی که سی وپنج رو دارن ولی اگر صدکیلو طلا هم بزاری جلوشون بازم ناتوانن , ردیابی به تجربه بالا و مهارت نیاز داره , و من امتحان کردم , تو حیاط منزل من یک چاه قدیمی هست , که سال 1978 , یعنی اوایل انقلاب پر شده و تو اون چاه کلی سینی نقره و فنجان نقره و سینی های مسی قدیمی , کتاب , و بیش از پنجاه جعبه شیشه خالی جای ابجو و ....داخلش ریخته شده چون اون زمان سری های نقره ارزش نداشته و قدیمی بوده عمه من همه رو ریخته تو اون چاه , با دسته های انجمن و سه تا انتن دیگه معمولی رو ده ها نفر تست کردم بدون هیچ فرکانسی اکثرا روی چاه با سی سانت اختلاف قیچی دارن , اما گروه خونی رو به شدت رد میکنم , و اکثر کسایی که درست قیچی داشتن گروه خونی A+ ,AB بودن , خواهرم رو نقاطی که یک ردیاب زن با سی سال تجربه , قیچی داشته ,اونم قیچی داشته و جالبتر اینکه بدون خطا قیچی داشته !!! تمام خانمها نود درصد بهتر ردیابی میکنن , و شما فقط تست کنید اما , اگر ردیاب انجمن رو دست یه حرفه ای بدی ,و با حذف کننده صوتی چوک دار , همه چی رو میتونه پیدا کنه استاد جاوید , با سی و پنج اهدافی رو زده که اگر بگه متوجه میشید ! پس اگر تو ردیابی دستی دارید , دنبالش برید و گرنه هیچ ردیابی تو دنیا نیست که یه بی تجربه رو ببره سر جنس !!! درود بر شما سید جان گروه خونی من A مثبت هست تا حالا در ردیابی و نقطه زنی و عمق گیری خطا نداشتم بعضی وقت یه نقطه میگرفتم که خودم هم باور نداشتم اون نقطه فلز یا کوزه یا گور هست اخه هیچ علائمی نداشت دیگه کسانی که باهام بودند معلوم بود چه نظری داشتند و با انتن خالی صد درصد زاویه 45 درجه را میزنم در هر صورت هر بدنی برای ردیابی یه توانی داره و تقریبا با ردیاب 35 این موضوع برای من ثابت شده مسعله اصلی که برای ما معما مونده تفکیک هست وگرنه دیگه ردیابی یه منطقه خیلی پیش پا اقتاده شده و حتی ارزش بجث کردن هم نداره چون این دوسال در سایت فلزحو بارها تقریبا همه موارد ردیابی به اشتراک گذاشته شده و تقریبا اکثریت موضوعات را چند بار مرور کرده اندو تست انجام داده اند چوک صوتی اگه ولتاز خروجی پایین داشته باشه قادر نیست حذف ذرات به دلخواه ما انجام بده این را دیگه در تستهایی که با ولتاز زیر 200 ولت تست کردم بهش رسیدم .چون هر بدنی یه قدرت از هاله مگنت داره .ولتاز پایین خروجی چوکها کفایت نمیکنه باید به یه ولتاز سینوسی بالا برسیم که برای اکثریت نزدیک به هم جواب بده
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 4:20pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
استاد جاوید عزیز چوکهای صوتی ولتاژ پایین نیستن , و میشه حتی به ولتاژ بالا هم رسید
قسمت !
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 11:06am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که دسته های انجمن رو ندارن اگر دنبال ساخت دسته هستید , از لوله های مسی بازار استفاده نکنید به تعمیرات بخاریها برید و از لوله های مسی قدیمی استفاده کنید این لوله ها سه برابر وزن لوله های جدید هستند و چون ساخت آلمان هستن خلوص بی نظیری دارن , و برای ردیابی محشر عکس لوله ها رو میزارم حتما تهیه کنید و از نتیجه شگفت زده میشید
قسمت !
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 1:08pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
لوله های مسی خارجی ,
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قسمت !
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 1:14pm |
|
|
جاوید
استاد
|
rot نوشته است: استاد جاوید عزیز چوکهای صوتی ولتاژ پایین نیستن , و میشه حتی به ولتاژ بالا هم رسید درود بر شما حداکثر ولتاز برای فرکانسهای زیر 50 هرتز تا چند ولت با این چوکها امکان پذیر هست ولتاز اونها را میشه تا 5 یا 10 هزارولت رسوند یا نه
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 1:32pm |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
rot نوشته است: دوستانی که دسته های انجمن رو ندارن اگر دنبال ساخت دسته هستید , از لوله های مسی بازار استفاده نکنید به تعمیرات بخاریها برید و از لوله های مسی قدیمی استفاده کنید این لوله ها سه برابر وزن لوله های جدید هستند و چون ساخت آلمان هستن خلوص بی نظیری دارن , و برای ردیابی محشر عکس لوله ها رو میزارم حتما تهیه کنید و از نتیجه شگفت زده میشید سلام داداش روت مثل اینکه پیغام من به شما نرسیده و مجبور شدم اینجا عنوان کنم من زیاد روی عکسهایی که فرستادی کار کردم ,متاسفانه در اوردن شماتیک از روی این عکسها خیلی سخته اگه امکان داره خودتون ارتباط قطعات رو با نرم افزار paint کامپیوتر بکشید تا من pcb رو درست کتم و یا اینکه مدار رو بدون ترانس ها برام ارسال کنید تا خودم مشغول شم. البته اگه خودتون صلاح دونستید
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 2:34pm |
|
|
|
چه کسی آنلاین است؟ |
کاربران حاضر در این انجمن: iran zamin و 107 مهمان |
|
در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید
|
انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای
پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی
و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب -
best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure
|