padmehr نوشته است:
ادامه دعوا رو از طریق بچه های وزارت پیگیری میکنم. مطمئن باش برات گرون تموم میشه و اینبار خیلی خیلی معروف خواهی شد...
درود
دوست محترم آخه این حرفها یعنی چی!؟
چرا اینقدر اصرار دارید که خودتون رو مضحکه خاص و عام کنید!؟
بچه های بالا!؟ اونم از طرف یه فروشنده ی فلزیاب!؟
بعد فرض میکنیم شما رییس وزارت اطلاعات؟ عزیز من اینجا مگه فعالیتی علیه امنیت ملی از مهندس حمید سر زده!؟
مهندس حمید جهت کمک به خلق اله و جلوگیری از ضرر و زیان افراد کم اطلاع روشنگری کردن و دست یه کلاهبردار رو رو کردن، این جرمه!؟
سیستم حرفه ای طراحی کرده و مجانی در اختیار ملت گذاشته این جرمه!؟
بدون هیچ چشمداشت مالی و فقط به انگیزه معنوی به هزاران نفر خدمت بدون انتظار جبران کرده، این جرمه!
توی خونه ی خودش از مهمانش خواسته که میهمانان دیگش رو گمراه نکنه و گول نزنه و مودبانه رفتار کنه این جرمه!؟
من نمیدونم چجوری میشه اسم شما رو گذاشت باسواد! مگه میشه کسی ادعای سواد و اونم تخصص در الکترونیک با اینهمه منم منم داشته باشه و بعد هیچ بحث تخصصی و نکته ی فنی برای گفتن نداشته باشه!؟
پر واضحه که شما کوچکترین دانشی که بشه اسمش رو تحصیلات و سواد گذاشت ندارین و این از طرز حرف زدن و مخصوصا پستهای الکی و بیمحتواتون کاملا واضحه!
اینم خدمتتون عرض کنم شما یا هیچگونه آشنایی با زبان انگلیسی ندارید که اونم از یه فرد تحصیلکرده اصلا از ریشه بعیده! ویا اینکه قصد گمراهکردن و گول زدن دوستانی رودارین که آشنایی با زبان انگلیسی ندارن که یه سیستم رویت امواج نوری مختلف رو بنام سیستم دفینه یاب جا میزنید و به ملت معرفی میکنید ! که این دیگه در هیچ قاموسی نمیگنجه!
دوستان خواننده قضاوت با شما!
ضمنا عزیز من کجای بحث علمی بین دو نفر ربط به وزارت داره!؟ خب شما اگر ادعا دارید حرفتون درسته که ثابت شد از ریشه دروغ محض و کلاهبرداری آشکار هست دیگه از لحاظ علمی و با دلایل منطقی اثبات کن ! این دیگه ناراحتی و قهر و شکایت به وزارت نمیخواد!
هیچ انسان تحصیلکرده و باسوادی برای بکرسی نشاندن حرف خود دست بدامان دروغ و گمراه کردن افکار عمومی نمیشه و این از نشانه های افراد کاملا بیسواد و اتفاقا کلاهبرداره!
خواهش میکنم برای حفظ شخصیت خودت هم شده دیگه اینجا نیا!
پیروز باشید