koohyar نوشته است:
درود
آقا مجتبی عزیز کار خوبی کردین
واقعا خیلی وقت بود که نیازش احساس میشد .
با این سیستم دیگه نیازی به موبایل و تبلت و .... نیست و برای کسانیکه میخواستن مکمل بسازن هم دیگه نیاز به حمل چندین وسیله همزمان نیست.
البته اگر میتونستین کاری کنین که این هم توی باکس 35 جا بشه و مثلا در خروجیش 4تا فیش باشه 2تا مال 35 و دوتام مال سینوسی دیگه فوق العاده بود.
پیروز باشید.
خواهش میکنم کوهیار جان درسته دیگه نیازی به موبایل و تبلت نیست و اینهمه دنگ و فنگ نداره موقع کاوش هم کار سریعتر انجام میشه اخه بعضی موقع ها فیش به موبایل خوب اتصال نمیکرد قطعی داشت و امپلی هی میسوخت و جریان کشی بالایی داشت درواقع کار مهندسی نبود یک ایده ای بود که سیگنال ژنراتور رو وصل کنیم به امپلی و بعد ترانس که اتفاقا مشکل بعضی از کاربران رو حل میکرد اما کامل و کارامد نبود بنده هم خیلی وقت پیش به این فکر افتادم یه همچین مکملی درست کنم که هم دقت و ثبات و ولتاژ و توان بالایی داشته باشه . خداروشکر تا اینجاش مشکل حل شد .
همین مکمل که داره درست میشه درواقع خودش یه نوع ردیاب بسیار دقیق و قدرتمنده که میتونین حتی دور اون بچرخین و به شما ی خط سیگنالی میده تا به هدف اصلی اون خط رو میگیرین میرین تا جایی که انتنها دوباره قیچی کنند درواقع کار فرستنده بسیار قوی رو انجام میده مخصوصا با این ولتاژ بسیار بالایی که داره و توان بالا , هم میتونه حالت حذف کنندگی قوی داشته باشه برای 35 و هم یونیزه کنه فلز مورد نظر رو و اتفاقا برد بسیار بالایی هم داره که نمیشه حساب کرد چند کیلومتر میره
هرچند قدرت بردش در دست ماست میتونیم تنظیم کنیم از صفر تا 10 بصورت دیجیتال .
درمورد ولتاژ هنوز خبر قطعی ندارم چند هزار ولت میشه که بزودی اعلام میکنم درمورد توان یا همان امپری که مد نظر بعضی از اساتید بوده طراح جوری طراحی کرده هرکسی که مایل بود میتونه از توان بالاتری هم از مدار بکشه چون خود مدار که نمیتونه توان بالا بده این منبع تغذیه هست که میتونه امپر بده به مدار یعنی باطری . من برای شما ی باطری 12 ولت 4.5 امپر تعبیه میکنم داخل جعبه که ولتاژ رو همانیکه هست میده مونده به توان خروجی که هرکی خواست بالاتر داشته باشه میتونی باطری رو موازی کنه یعنی دو عدد کانکتور به جعبه خروجی تعبیه میکنم امپر بالا و سیم مخصوص و گیره مخصوص امپربالا جهت وصل کردن به باطری مثلا ماشین دیودهای امپربالا هم تو مدار نصب میشه جهت اینکه شما اشتباهی مثبت و منفی رو وصل نکنین به مدار . این مدار جوری طراحی شده شما هرچقدر توان میخواین میتونین بوسیله باطریهای با امپربالا بهش بدین . اگر به قول مهندس حمید زمین انقدر توان نمیخواد بکشه لازم نیست خب ضرر نکردین شما درعوض ساعت کاری این مدار رو بیشتر کردین با این حرکت مثلا اگر باطری داخلی تخلیه شد( به احتمال زیاد دوساعت کار میکنه حالا بعدا محاسبه میکنم ) شما میتونین یک یا دو باطری 12 ولت 4.5 امپر همراتون باشه وصل کنین به دستگاه بیشتر ازش کاربکشین . سعی میکنم همان باطری خارجی رو هم بتونین بوسیله همین دستگاه و شارژری که میدم شارژ کنین .
درمورد خروجی موج با ولتاژ بالا اگر با ترانس هسته اهنی درست میشد , اصلا کار درستی نبود چون با فرکانسهای بالاتر هسته اهنی بشدت داغ میشد حتی شروع به ذوب شدن و شکل موج هم برهم میخورد . این مدار جوری طراحی شده که هم میشه ازش ولتاژ بسیار بالا گرفت و هم توان بالا و هم شکل موج بسیار قشنگ و تمیزی داره تو این ولتاژ بسیار بالا و از همان خروجی هم فیدبک گرفته میشه میره داخل میکرو یه بار دیگه نمونه گیری میشه اگر فرکانس چندصدم تغییر کرده دوباره میکرو همان رو ترمیم میکنه و جایگیزین با یک صدم ثانیه .
میدونین مشابه این دستگه با این دقت بسیار بالا و با این ولتاژ بسیار بالا و شکل موج بسیار خوشگل از خروجی یعنی چی ؟ خارج از ایران دارند به چند میلیون میفروشند؟ اخرین تحقیقاتی که کردم به بیست میلیون پول ایران میشد .
حالا این پروژه تمام بشه بسلامتی هزینه قطعه و دستمزد کارگرها و خودم و مهندس طراح رو حساب میکنم یه مبلغ متعادل براش درنظر میگیرم و اعلام میکنم .