نویسنده |
پیغام |
مجید 123
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 25 آبان1393 - 3:42pm پست: 143 محل اقامت: IR-
|
kamangir نوشته است: اقا کوروش من کلا تلسکپی ها رو گذاشتم خونه و با سیم ردیابی میکنم سلام دوست من خسته نباشید در مورد شیوه کارتون من متوجه نشدم منظورتون تلسکوپی های 35 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور گذاشتیشون خونه و باسیم کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نحوه استفاده از وصل کردن سیم به دسته های 35 و کلید چکشی روی دستگاه رو برام توضیح میدی لطفا ؟ من تو کارکردن با وصل کردن سیم به دسته ها و اون کلید چکشی روی دستگاه مشکل دارم ممنونم ازتون بزرگوار
[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]
|
شنبه 29 فروردین1394 - 2:20pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: kamangir نوشته است: اقا کوروش من کلا تلسکپی ها رو گذاشتم خونه و با سیم ردیابی میکنم این روش خیلی بهتره درود بر شما سپاس از پاسختون البته من فکر میکنم اینکه روی نقطه حجم نگرفتید و نقطه شما در یکمتری ضلع جنوبغربی و خارج از حجم واقع شده دلیلش همین تفکیک شدن آنتنهای تلسکوپی از مدار باشد بطور مثال من خودم با دستگاه اولی که گرفته بودم و تلسکوپیها همزمان وصل بودند با آزمایشاتی که از اهداف دفن شده طولانی مدت جهت تست انجام دادم به این نتیجه رسیدم و هر گاه تلسکوپی را جدا میکردم با اختلاف چند متر که بستگی به عمق هدف داشت آنهم عمدتا نزدیک ضلعهای جنوب و جنوبغربی(برای آهن) و جنوب شرقی(سایر فلزات از جمله مس) نقطه هدف خارج از ابعاد ردیابی شده قرار میگرفت. البته باز هم متذکر شوم این حالت برای افراد مختلف با انرژیهای مختلف بدنی متفاوت است و ممکن است بعضی افراد بدون وصل بودن آنتن تلسکوپی و فقط با آنتنهای دسته ای دقیقا حجم را روی خود هدف بگیرند. پیروز باشید
|
شنبه 29 فروردین1394 - 3:12pm |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
مجید 123 نوشته است: kamangir نوشته است: اقا کوروش من کلا تلسکپی ها رو گذاشتم خونه و با سیم ردیابی میکنم سلام دوست من خسته نباشید در مورد شیوه کارتون من متوجه نشدم منظورتون تلسکوپی های 35 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور گذاشتیشون خونه و باسیم کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نحوه استفاده از وصل کردن سیم به دسته های 35 و کلید چکشی روی دستگاه رو برام توضیح میدی لطفا ؟ من تو کارکردن با وصل کردن سیم به دسته ها و اون کلید چکشی روی دستگاه مشکل دارم ممنونم ازتون بزرگوار درود بر شما...دستگاه من کلید چکشی نداشت(البته میتونستم واسش وصل کنم)بعد از باز کردن دستگاه دیدم خروجی که از برد میاد و به دسته ها و تلسکپی میره یکیه واسه همین بازشون کردم!!!دیگه نمیدونم تا چه حد کارم درست بوده....از مجتبی و اساتید میخوام نظر بدن....با تشکر
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:52pm |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
درود بر اقا کورش گل....احتمالا شما درست بگین ...باز اگه دوستان تجربه در مورد حذف یا کار با تلسکپی دارن نظرشون روبگن
|
شنبه 29 فروردین1394 - 10:01pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
درود دوست عزیز اوایل که ردیاب 35 تولید شد این کلید چکشی وجود نداشت و وقتیکه آنتنهای ال یعنی دسته ها به فیش ردیاب وصل نبود وظیفه ی ارسال امواج به عهده ی آنتنهای تلسکوپی بود و اگر آنتنها ی ال هم وصل میشد خب هردو انتشار امواج رو انجام میدادن ولی انتشار امواج توسط آنتنهای برنجی بسیار قویتر و بهتر بود. بعدها برخی از دوستان اپراتور یه نظریه دادن و گفتن استفاده همزمان از هر دو آنتن برای انتشار امواج باعث اختلال در عملکرد آنتنها میشه و به نوعی آنتنها گیج میزنن و بهتر اینه که وقتی از آنتنهای ال متصل به 35 استفاده میشه آنتنهای تلسکوپی قطع باشه اینبود که در سریهای بعدی این آنتنها توسط یک کلید ساپورت شدن که سلایق مختلف و عقاید متفاوت رو راضی کنه یعنی هرکس اعتقاد داشت که اختلال ایجاد میشه میتونست اونارو با کلید از مدار خارج کنه و هرکسی هم به عملکرد همزمانشون امیدوار بود که توی مدار نگهشون داره. ولی واقعیت اینه که آنتنهای تلسکوپی آزادی عمل بیشتری به اپراتور میده و دست اپراتور رو برای اجرای شیوه های مختلف ردیابی مخصوصا نقطه زنی باز میزاره و توصیه میکنم به هیچوجه آنتنهای تلسکوپی رو خارج نکنید و حداقل از کلید استفاده کنید. پیروز باشید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 29 فروردین1394 - 10:37pm |
|
|
يوسف
|
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 5:19pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
خوش به حالت و بهت تبریک میگم ولی جملت نشون میده بی تجربه ای.معمولا بعداز زدن بار همونجا دستگاه رو با دینامیت میترکونن و شماره همراهم همونجا شکسته میشه.برا دفعه بعدت خواستم تجربه بشه.
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 7:00pm |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
بنظر من اگه کسی با این ردیاب به بار بزنه باید دورش قاب طلا گرفت و آویزون کرد به دیوار که عامل خوشبختیش هر روز ببینه
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 10:06pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 1 اردیبهشت1394 - 10:18pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ردیابی با هر ردیابی نیاز به هوش بالا و تجربه داره ! و یک مکمل خوب در کنارش مثل نقطه زنهای خوب و با کیفیت
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:29am |
|
|
|