انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:04pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
Shams_60 نوشته است:
jafar نوشته است:
مهران جان برا من دوتا مکان استخراج کرده بودین . یه اسم دیگه هم هست میشه استخراج کنی ( اسم : کلاته بابا خان )

کلاته به چی میگین؟

مهران جان کلاته به محلی میگن که مردم تو یه فصلی از سال بیشتر اونجا هستن برا کشاورزی. البته این کلاته بابا خان , یه جای پر آثار هست که من خودم دوتا تونل در آوردم . و یه هواکش بار که هر چی کار کردیم در ورودیشو پیدا نکردیم .

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 1:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوستان اینجوری نیست هدف روی زمین باشه و برید وردارید بیارید بالاخره هر کاری زحمت خودشو داره استاد شمس منو راهنمایی کردن وما به محدوده 10 در 10 هدف رسیدیم دیگه مونده به تلاش خودمون از استاد شمس به خاطر زحماتشون کمال تشکر رو دارم

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 1:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Shams_60 نوشته است:
yusef نوشته است:
باسلام جنا ب شمس قبلا یکی برام تفسیر کردید درصورت امکان اسم باللی قیه(سنگی که در آن زنبور وحشی لانه درست کرده وعسل طبیعی تولید میکنه )یا پیرر (خانقاه بوده است دارای درختان سروودرکنارآن دره و چشمه نیز هست) رو لطف کنید :ymhug:

سلام,
پشت به این قیه بکنید و به سمت غرب بیایید میخورید به یه دره ای که امتدادش از شمال به جنوبه,بلدید این دره رو؟

با تشکر از جنابعالی فعلا تهرانم با ید از نزدیک بررسی کنم لطفا ادامشو بگید با تشکر

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 3:56pm

محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
Shams_60 نوشته است:
آتش پرست نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزمون جناب شمس
اگه ممکنه در مورد (پیر غار) هم راهنمایی کنید

سلام و درود,
اگر دهانه غارتون به سمت غرب باشه و یه راه اصلی و قدیمی از شمال به جنوب جلوی غار باشه و سمت غرب راه دره داشته باشید خط شما حرف نداره,چک بکنید در خدمتیم!

سلام
تا اینجا که درسته.دهانه غار به سمت غربه.راه اصلی شمال به جنوب هم هست.سمت غرب راه اما دره ای که بزرگ باشه و امتداد داشته باشه نیست.ولی دره هست.

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 4:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

amir2014 نوشته است:
با درود
جناب شمس عزيز لطف كنيد معناي تپه كود يا كوت گندم را استخراج كنيد
در ضمن در مورد مواردي كه قبلا راهنمايي فرموديد با توجه به دوري محل و مشغله كاري نشد بروم
پيشاپيش ممنونم

درود بر جناب شمس
استاد مارا درياب ^:)^

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 5:24pm

سلام .حالتون خوبه.من درباره شیرین بلاغ ازتون کمک خواسته بودم.من امارشو در اوردم و چیزهایی که گفته بودیدی صحت داشت.سمت غرب مشرف به یک دره وکه این دره شمال به جنوبب هست که رودی ازش رد میشه به اسم سورور چاهی البته این رود الان فصلیه همیشه اب نداره .لطف می کنید مراحل بعدی را بگید.باید دنبال چی باشم

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 5:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام جناب شمس اگر لطف کنید وتفسیر (یانبلاغ)رو بگید دقیقا به شما خواهم گفت درست است یانه چون نسخه اونجا دستم بود وبنا به دلایلی نمیتوان کارکرد؟

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 6:17pm
آواتار کاربر

Shams_60 نوشته است:
ferari نوشته است:
سلام استاد شمس...خسته نباشید ...لطف می فرمایید در خصوص کلمه (تپه خاور ) یا (تپه خواور ) نظر خدتونو بفرمایید ...با تشکر @};-

سلام,
دوست عزیز شما لطف کنید اسم دقیق این مکان رو پست بزنید تا بنده هم مکان درست رو برا شما استخراج کنم!

با سلام مجدد خدمت شما آقای شمس
از قدیمیهای محل در مورد اسم تپه تحقیق کردم...این تپه معروف بوده به (تپه سوخته ) ولی در حال حاظر مردم اونو به اسم تپه خاور صدا میزنن که به زبان محلی اسم یه خانم میشه

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 6:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Shams_60 نوشته است:
غضنفر نوشته است:
قره صغير اسم يک داهات واقعا قديمی بوده که يک قلعه بزرگ هم بغلش بوده به گفته عزيزان بزرگوار منطقه سمت غرب محل رو بردن

تو این مکان شما!
غار مخی دارید تو سینه و سربالایی
تپه 4*4 که دورچین سنگی بشکل دایره هستش
قبر شاهی مربوط به دوره ساسانی
خسته ام فردا برات خصوصی میکنم با کروکی دقیق از محل!
موفق باشید :YMPRAY:

استاد منتظر کروکی دقيق ار محل هستم خواهشا ادامه بده

خدايا مددی کن

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 7:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

عنوان پیغام: Re: استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان}
از: Shams_60
فرستاده شده: جمعه 28 فروردین94 - 10:58am
به: h4midreza
پاسخ با نقل قول گزارش پیغام خصوصی حذف پیغام
h4midreza نوشته است:
[شمس جان سلام...مرسی از راهنماییت..میتونی کمکم کنی جای این ............ رو پیداکنم...سهمت محفوضه بخدا..میدونم بارش بی نظیره

اهل کجایی و چند سالته؟
ردیاب و دستگاه چی داری؟

آقای شمس اگه کارت برای رضای خداست تو حق نداری تو خصوصی بپرسی ردیاب و دستگاه چی دارم وبچه کجام

چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure